Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Божовић: „Уместо Канге ће играти…“

Четири кола пре краја шампионата фудбалери Црвене звезде састају се са екипом Вождовца. Меч се игра сутра, 6. маја, на терену Тржног центра „Стадион“ са почетком од 17 часова.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред овај меч.

— Сигурно нам неће бити лако на терену Вождовца због вештачке траве на коју нисмо толико навикли, али надам се да ћемо се брзо привићи, да ћемо да одиграмо добру утакмицу, да победимо и тако се приближимо на три корака до титуле. Вождовац има доста брзих, офанзивних играча и то је нешто са чиме ћемо морати да се носимо и на шта ћемо морати да обратимо пажњу, да не искористе своју брзину и тако нас казне — рекао је Божовић.

Екипа Вождовца није забележила победу од старта плеј-офа.

— Та чињеница нас не опушта пред утакмицу јер је Вождовац добрим играма стигао до плеј-офа и то што немају победу не значи ништа. У спорту се све серије, и позитивне и негативне, некада заврше тако да не смемо да размишљамо у том правцу.

Због четвртог жутог картона у конкуренцији за тим за меч са Вождовцем неће бити Гелора Канге.

— Уместо њега ће највероватније играти Милијаш. Милић се вратио тренинзима, али неће конкурисати за тим зато што још увек није играо, само је мало радио са лоптом. Нисмо сигурни да је сто посто спреман тако да је боље да га припазимо. Можда ћемо због подлоге на којој играмо изаћи са два шпица, све је могуће — поручио је Божовић.

Повезане вести

7 comments

Hadži Dragan мај 6, 2017 at 15:26

Nemoj ti, Laki više ništa komentarisati. Stručnjak si igru,igrače,sve znaš,samo pravopis ne. Na kojem času Srpskog su te učili da se piše hvali,a ne fali? Zemljo otvori se.

Reply
otpisani101 мај 5, 2017 at 18:38

Daj grofe bar jednu jebenu utakmicu resi na vreme…cele sezone strepimo za rezultat protiv kurte i murte…da bi zapisio usta dusmanima ,vozdovac zvezda mora ubedljivo i lagano dobiti…ne igras ligu sampiona,probaj jednom sa dva spica da probijes bunker…ali od glupog ponosa,bojim se opet da ce biti vec vidjeno od grofa…hiljadu bezvrednih centersuta i jedan igrac zvezde u 16 metara…cele utakmice ofanziva zvezde bez sansi za gol…i tako nas grof nervira iz utakmice u utakmicu…i nemoj molim te sikimica…osvoji titulu i odlazi odmah,tesko je vise gledati i tebe i bezidejnu zvezdu…

Reply
Backo мај 5, 2017 at 15:01

Ako ce umesto Kange da ti igra Milijas, kako onda mislis da igras sa 2 spica? Dokle vise da lazes i mazes oci nama navijacima??

Reply
zvezdamijesve мај 5, 2017 at 14:44

Idemo do pobede, srecno crveno-beli heroji!

Reply
oknarb мај 5, 2017 at 14:21

да ли би било добро за следећу сезону вратити мудринског и ожееговића за напад ?

Reply
Vladan_A мај 5, 2017 at 14:35

Ne bi..

Reply
LA[K]I мај 5, 2017 at 16:27

A zasto nebi? Sta to hvali Ozegovicu i Mudrinskom? Momci su zajedno ove sezone dali skoro 30 golova. Ako ne racunamo Djurdjevica i Leonarda, Mudrinski je najbolji strelac lige, daleko ispred bilo kog Zvezdinog igraca! Ozegovic na poslednjih 9 utakmica koje je igrao postigao 10 golova! Uz to je standardan mladi reprezentativac. Zbog cega ti i tebi slicni mislite da oni ne treba da se vrate u Zvezdu? A da pa mi imamo Sikimica, Orlandica i Pavkova koji zajedno ove sezone nisu postigli golova koliko je postigao sam Mudrinski u Spartaku. Sta ce nam pored ta tri velemajstora Mudrinski ili Ozegovic. Samo bi njima zauzimali mesto.

Reply

Leave a Comment