Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКуп СрбијеФудбал

Звезда у финалу уз нови пораз, 1:2!

Црвена звезда је прошла у финале Купа Србије иако је на свом терену поражена од Чукаричког са 1:2.

Нови шеф струке Бошко Ђуровски је извршио неке измене и у последњу линију вратио Ле Талека, Ристића убацио на лево крило а Полетановића у везу. У екипи нема Руиза, Милијаша и Сикимића.

Одлазак Миодрага Божовића не да није унео позитивне промене у екипу него је Звезда играла још слабије него против Вождовца и да није било Манојловића на голу могла је и да испадне у полуфиналу.

Гости су до вођства стигли након грешке младог голмана Звезде, стрелац је био Ожеговић. У другом полувремену Звезда је постигла нови аутогол, ако се има у виду и онај у претходном мечу. Овај пут је био дело Милића, који је дао гостима предност од два гола.

Ипак, Боаћи је смањио на 1:2 са пенала након што је лопта погодила у руку једног играча „брђана“. Без обзира на тај гол гости су могли даље али је Манојловић неколико пута чудесно интервенисао, сачувао своју мрежу и искупио се за грешку код првог гола.

Нема сумње да Бошка Ђуровског чека пуно посла ако Звезда жели да освоји Куп и упише победе у првенству, јер како сада ствари стоје предстоји нам грчевита борба за сваки бод.

Црвена звезда – Чукарички 1:2 (0:1)

Стрелци: Боаћи у 75. – Ожеговић у 4. минуту, аутогол Милић у 54.

Црвена звезда: Манојловић – Петковић, Ле Талек, Фримпонг, Анђелковић – Полетановић, Доналд – Ристић, Канга, Плавшић – Боаћи.

Клупа: Кахриман, Луковић, Рачић, Милић, Аџић, Срнић, Вучићевић.

Повезане вести

53 comments

marshal505 мај 10, 2017 at 10:48

ovaj maltene nije nista mijenja u odnosu na grofa opet 4 2 3 1 formacija opet boaci napadac jedino syto je makao lukovica i stavio le taleka ako ne promijeni sistem muka rabota dzabe smo grofa makli.Pozdrav iz srpskog Herceg Novog

Reply
Kalderon мај 9, 2017 at 23:19

To da ce Tudjmanovci da izgube u Nisu pisi propalo, tamo je Toncev a on mora da svira kako mu onaj mutavi Kokeza naredi znaci pustice groblje.Toliko o tim zakletim zvezdasima.Videcete u kupu ce da nam montiraju sudjenje.Sada su pustili onu mumiju Zutica da klevece a ja mislio on odavno pociva u aleji nekih velikana.Nije mi jasno da nam sudijsku organizaciju vode ljudi iz gerento centra.Da smo braco zvezdasi slozni da nedozvolimo da nam oni teraju Terzica jer nam na toj funkciji trbaju namazani ljudi.Ko bre da ga menja onaj Kokeza koji kada prica stenje kao da je na nosi ili onaj Toncev koji kaze evegi idem gi na utakmicu.

Reply
Omladinac мај 9, 2017 at 22:48

Rekao sam posle poraza u derbiju da se vise necu javljati po pitanju fudbalskog kluba, ali sada su prekrsiti rec da bih rekao koju rec o Manojlovicu. Kada je tek debitovao u timu mnogi su ga uporedjivali sa Rajkovicem. Ja sam tada rekao da su on i Rajkovic nebo i zemlja i da je decko daleko od ozbiljnog golmana, sto je najbolje mogao da vidi onaj ko ga je pratio na 7-8 utakmica dok je bio na pozajmici u Backoj. Momak zna ponekad i zicer da skine, ali je daleko od prvog golmana za Zvezdu. To su najbolje objasnili momci ispod tako da ih nebi ponavljao. Treba nam novi golman. LA[K]I je dao dobar predlog. Konovalov je dobar i u Backoj, a bio je dobar i u Radnickom (tu sam ga zapazio). Vidi se da je prosao skolu moskovskog Spartaka koji je uvek imao odlicne golmane i u SSSR-u i sada u Rusiji. Tako da ako bi ga doveli trebalo bi da dobiju podrsku navijaca za to. Od ostalih zapazio sam Sasu Misica iz Borca na utakmici protiv Zvezde i golmana Javora Djogatovic. Ta tri golmana su prilicno skolovana i iskusna i mislim da bi mogli da se nose sa pritiskom koji nosi Zvezdin dres.

Reply
Zoran мај 11, 2017 at 13:03

Dogod za trenera golmana nedodje neko ko zna da radi dotle nece biti dobro.Odavno pisem da nam treba golman treci bek ovaj trener ih vezuje za gol liniju i neda vise od metra ispred nje.Svi golmani od pionira do prvog tima su linijasi a od toga nema prosperiteta.i uvek se setim Mirka Stojanovica kad vikne moja i protivnici i zvezdini fudbaleri su bezali iz sesnajsterca.

Reply
Loki мај 12, 2017 at 12:11

E, druze….kada bi ova balavurdija znala ko je Mirko Stojanovic…ili malo kasninje Dujkovic, Olja Petrovic…

Reply
Filipcrvenazvezda мај 9, 2017 at 22:11

Opet Kahriman za golmana dok ne nađemo pravog golmana!

Reply
Estrella Roja мај 9, 2017 at 21:58

Postoji samo jedna utakmica do kraja koja nam je važna i koja će biti više pitanje ponosa a mnogo manje puki trofej u bogatoj vitrini Marakane. Očekivao sam poraz ili nerešeno budući da je ekipa u haotičnom stanju, ali pojedini igrači iznova dobijaju priliku da razočaraju što postaje vrsta fenomena. Pridružujem se konstataciji prethodnika vezano za razočaravajući nastup Manojlovića koga sam još pre godinu i više priželjkivao za prvog golmana. Naravno ne može golman biti kriv za konfuziju u timu, međutim njegove greške ne mogu da budu protumačene samo kao posledica neiskustva, biće da je ti i do nedostatka kvaliteta za prvog golmana. Boško ima veliki posao pred sobom i ne bih mu bio u koži. Nije birao ove igrače (imamo ih na desetine samo na tribinama), niti je učestvovao u zatečenoj bezizlaznoj situaciji u kome smo se našli. Želim mu da uspe u svojim zamislima, makar da vrati samopouzdanje pojedincima koji deluju izgubljeni u svemiru. Pobeda nad grobarima bi bila melem na lošu sezonu.

Reply
nazalost мај 9, 2017 at 22:40

I tu cemo izgubiti

Reply
DJOLE BARI 91 мај 9, 2017 at 21:48

DOTAKLI SMO DNO DNA PORAZIMA OD VOZDOVCA I CUKE. TREBA STISNUTI ZUBE I NADATI SE DA CE SRAMNA TUDJMANOVA BAGRA IZGUBITI U NISU. POSEBNO SE TREBA PRIPREMITI ZA FINALE KUPA TO MORAMO SRAMNOM OLOSU DA UZMEMO. PONOVO KAZEM DA TREBA DA IGRAMO SA DVA SPICA, DA IZ EKIPE ODMAH TREBA SKLONITI PETKOVICA, LUKOVICA, MILIJASA,SIKIMICA,RISTICA. NA GOLU I PORED SVEGA MORA DA BUDE MANOJLOVIC, DESNO SRNIC,LEVO ANDJELKOVIC ILI MILOSEVIC, POSTO NEMAMO NIKOGA NA POZICIJI STOPERA MORAJU DA IGRAJU LE TALEK I FRIMPONG, DONALD, KANGA U SREDINI, MILIC I PLAVSIC PO BOKOVIMA I U SPICU VUJAKLIJA I PAVKOV (BOACI). UPRAVO BI PAVKOVU TREBALO DATI SANSU, NEPRAVEDNO JE ZAPOSTAVLJEN. PO ZAVRSETKU SEZONE TREBA DA ODU: PETKOVIC,LUKOVIC,ANDJELKOVIC, RISTIC, RUIZ, LE TALEK, KANGA( KOSTAO NAS JE I EVROPE I VEROVATNO TITULE),KAHRIMAN,SIKIMIC, SUPIC, ORLANDIC, MILIJAS. TREBA POKUSATI VRATITI NEKOGA OD NASIH BIVSIH IGRACA(SA NEMANJOM VIDICEM KOJI NIJE ZELEO DA DODJE PROSLI BI LUDOGOREC ,SETITE SE GOLOVA KOJE SMO PRIMILI PREKO FIBELA), DOVESTI 2-3 KVALITETNA STRANCA, TRI STOPERA, OBA BEKA I OFANZIVNOG VEZISTU. NE SLAZEM SE DA TREBA IGRATI SA PUNO OMLADINACA, U ZVEZDI UVEK MORAJU DA IGRAJU FORMIRANI IGRACI, EVENTUALNO UVODITI PO 20 MINUTA NEKOGA IZ OMLADINSKE SKOLE JER ONI NI U SVOM UZRASTU NISU PRVI. TREBA OFORMITI MODERNU MENADZERSKU EKIPU KOJA CE PRONACI BOGATE SPONZORE A NE PRODAVATI IME,ISTORIJU ,GRB ZA MIZERNE PARE. AKO JE TACNO DA JE DUG 25 MILIONA PRODAJOM NEKIH OD GORE NAVEDENIH MOGLO BI SE DOCI DO MINUS 20 MILIONA, MOZDA I MANJE. MOGAO BI GAZPROM DA POMOGNE MALO VECIM SPONZORSKIM UGOVOROM I PROIZVODJAC OPREME TAKODJE. ZAR DRZAVA MAKAR SA 10-15 MILIONA POZAJMICE ( BEZ KAMATE) NE BI MOGLA DA POMOGNE NATROFEJNIJEM I KLUBU KOJI IMA PET PUTA VISE NAVIJACA OD SRAMNOG HRVATSKOG TUDJMANOVOG KLUBA SA DRUGE STRANE BRDA ? DUG BI BIO VRACEN U NAREDNIH 10-15 GODINA, MOZDA I PRE AKO SE UDJE U LIGU SAMPIONA.TAKO BI SMO SE KONACNO IZVUKLI IZ ZIVOG BLATA U KOME SE NALAZIMO OD 1991.

Reply
Backo мај 10, 2017 at 16:06

Pa ti, prijatelju, ako mislis da je sve tako lako kao sto napisa gore, sto se ne prijavis da radis u Zvezdi?

Reply
Kalderon мај 9, 2017 at 20:40

Ja kada sam pisao Manojlovic u haosu na nabacene lopte vi prijatelji lupate minuse.Ima jos jednu falinku lose igra nogama, kada mu vratis loptu uvek panika.Nije bas sve tako crno kao sto vecina pise treba samo malo prepakovati, veliki problem centralni vezni niti se vraca niti pokriva igraca tu uvek imamo problem kada je njihov napad.Drugo kada jurimo rezultat Le Talek u spic ja sto sam video kad god se ubacio u sesnaesterac bio je veoma opasan, zna da skoci a i tehnicki je potkovan.

Reply
Beli мај 9, 2017 at 20:24

Manojlovic je veliko razocaranje. Nekoliko utakmica gubimo zbog njegovih kikseva, a smatram da je, pored Grofa, i najveci krivac za vec izvestan gubitak titule. Neshvatljivo je kako jedan Zvezdin golman od skoro 2 metra ne zna da istrcava u svom petercu i zbog toga primamo golove na nekoliko vaznih utakmica, posle kojih ekipa pada. Setite se derbija i Leonardovog gola zbog loseg postavljanja zida, skakanje Tavambi na ledja, pa dalje, i sada Cukaricki. Pod hitno treba promeniti Manojlovica a i trenera golmana Maksimovica jer on vec nekoliko godina nije izbacio dobrog golmana a od Manojlovica nije napravio nista. U Zvezdi je trener Zivan Ljukovcan, jedan od najboljih golmana koje smo imali. Pa zasto on nije pri prvom timu? Koje reference ima Maksimovic?

Reply
RaPe Delija мај 10, 2017 at 00:29

Od kad ja pricam da Maksimovica treba najuriti, pa njemu svi golmani jos Randjela prave iste greske, slabo istrcavaju, ne znaju da ispucaju loptu, ne znaju da boksuju i jos dosta toga….

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 9, 2017 at 19:45

braco moja zvezdasi nama ni gvardiola i murinjo ne bi pomogli da pobedimo ni palilulac…a zasto..jako prosto..mi nemamo ni jednog polu igraca a kamoli igraca..sta vise pocinjem da sumnjam i u Manojlovica visoke lopte su za njega misona imenica..sve u svemu tragedija od igraca i velika prevara

Reply
LA[K]I мај 9, 2017 at 20:05

Mene je Manojlovic najvise razocarao u poslednjih mesec dana. Za ove ostale znam da su panjevi (sem Plavsica), ali on je do derbija uvek bio na visini zadatka. Od derbija pa na ovamo kao da gledam prosecnog zonasa. Nesto sto bi prosecan golman u superligi sa lakocom uhvatio, on ne uspeva, jos izleti na tu loptu pa ostavi prazan gol posle katastrofalne reakcije. Trebao bi trener golman ozbiljno da poradi sa njim u vezi njegovih cestih gresaka. Bilo kako bilo ja bih voleo da se zahvalimo Kahrimanu i Supicu na saradnji i da kao drugog golmana (mozda bi bio i prvi) dovedemo Ivana Konovalova iz Backe. Problem bi bio sto je on Rus, a limit za strance je smanjen na 4, ali ako gledamo golmansko znanje decko je mozda i najbolji golman u ligi. Od nas je primio 3 gola, ali sta je sve na toj utakmici odbranio, stvarno mislim da ni Bufon nebi uspeo. Bio je maestralan i tada, a i u nastavku sezone. Definitivno bi bio pametna investicija.

Reply
oknarb мај 9, 2017 at 19:30

ми немамо квалитетан играчки кадар и то је највећи проблем

Reply
oknarb мај 9, 2017 at 19:29

црно да црње не може бити.чак и да добијемо партизан или војводину у финалу купа сезона за заборав

Reply
Deja мај 9, 2017 at 19:39

Da li je realno da se sa ovom fiz.spremom nadamo nečemu?? Čisto sumnjam.. Jer da bar možemo da trčimo, da im u tome pariramo, pa ajde..

Reply
milos rankovic мај 9, 2017 at 19:05

MI SMO OTERALI BOZOVICA I DOVELI NOVOG TRENERA BOZOVICA COVECE IGRAS BEZ KRILA U PRVOM POLUVREMENU SAMO PLAVSIC DESNOG LEVO NEMA UBACIO RISTICA U SREDINU KANGA POLETANOVIC DONALD SUDARAJU SE PO TERENU ALO TRENERU IGRAJ SA JEDNIM ZADNJIM VEZNOM KOJI K…C DVA VEZNA ZADNJA CELU SEZONU IGRAJTE VISE SA DVA SPICA TAKVA NAM JE LIGA DA MORA TAKO NIJE OVO SPANIJA DRUGO ANDJELKOVIC NAJVISE TRCI IMA35 GOD RISTIC POLA SATA DUSA MU IZASLA LJUDI NAMA TREBA STRANAC ZA TRENERA OVO JE SMEJURIJA KAD CE ZVEZDA JEDNOM DA IGRA TRI PET DVA E ZVEZDO LOSE NAM SE PISE

Reply
Backo мај 9, 2017 at 19:17

Kad spomenu 3-5-2, jedino kod Grofa sto mi se svidelo u poslednjih nekoliko meseci je bas ta formacija u poslednjih pola sata protiv Vozdovca, ali, ljudi, mi imamo samo 2 registrovana stopera od pitaj Boga koliko igraca na platnom spisku, ej! Tako da to za sada otpada…

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга мај 9, 2017 at 19:59

Na svetu ne postoji treneer koji bi od ovih neznalica i bizarnih likova napravio tim. Šta tu može Đurovski za dva dana? Ne može ništa ni za dve godine, jer se ne pamti kad su Zvezdine dresove nosile veće neznalice i preskupo plaćeni fudbaleri koji ne vrede ni pišljivog boba!

Reply
Deja мај 9, 2017 at 18:56

Odlicna prilika da se proba sa 2 špica, sa Le talekom na KLUPI, sa Adzićem, Račićem od starta. Sa 4.4.2,
I ono ništa!!!! Pa čika Boško, ti ne bi snosio nikakvu krivicu, ovako, nastavio si grofovu besmislenu viziju! Zašto!?? Pa daj iznenadi sebe, nas, protivnika, pročitani smo ove sezone!!! Još kad se doda da nemamo kondic.trenera pa smo dobro i prošli!!! :(((

Reply
Saša Pariz мај 9, 2017 at 18:53

Manojlović je katastrofalan!

Reply
LA[K]I мај 9, 2017 at 18:38

Evo sad sam procitao vest, a nisam primetio u prenosu da Kanga nije pruzio ruku Djurovskom po izlasku sa terena. E to je dobro jer ce se sada pokazati da li je Djurovski ozbiljan trener ili ne. Ako Kanga ne bude suspendovan zbog ovakvog ponasanja onda treba da ide, ako ga kao svaki ozbiljan trener suspenduje i na leto otera iz kluba onda ja kazem da on mora ostati Zvezdin trener! Takva ozbiljna osoba bi nam trebala. Da ne dozvoli nekom amateru iz Gabona kome treba da je cast sto igra u Zvezdi (jer u realnosti nije ni za Bezaniju), a ne jos da se izivljava nad trenerom i saigracima. To ce biti ispit njegove zrelosti za trenera (ako Terza ne izvrsi pritisak).

Reply
Backo мај 9, 2017 at 19:10

Sve je to super sto si napisao, i u potpunosti se slazem sa tobom, samo…pogledaj sta si napisao u poslednjoj zagradi. Mi to nikada necemo saznati da li je ili nije…!

Reply
LA[K]I мај 9, 2017 at 19:53

Terza je taj koji forsira Kangu. To se videlo po njegovim izjavamo „kad igra Kanga igra u Zvezda“ i „Ne damo Kangu ispod 2 miliona“. Vise je nego jasno da nijedna od dve izjave nije ni blizu realnosti. Zato mislim da ce on izvrsiti pritisak na Djurovskog da ga drzi u prvom timu. Grofa je naterao da promeni izvodjaca penala, pa tako sad Kanga izvodi umesto Lukovica (kad igra). Znaci verovatno je neko „zagrizao“ za njega, pa je Terzic resio da ga isforsira do krajnjih granica kako bi pokusao nekome da ga „uveli“ za velike pare (sve preko 1.500.000). Verovatno je to Spartak iz Moskve koji se ranije spominjao, ali videcemo na leto. Nadam se da ce napustiti klub jer kao sto rece Ludi Grga on vise steti klubu nego sto donosi nesto dobro.

Reply
Backo мај 10, 2017 at 15:57

Sta god da je u pitanju – da li je neko zagrizao za njega ili Terzic ima procente od transvera, trener, ako je autoritet, ne sme sebi da dozvoli da mu drugi kroje tim! Ovako, na kraju ce iskljucivi krivac biti trener ako forsira nekog igraca, a ovaj mu konstantno igra lose, bez obzira da li startna postava odredjenog igraca ima pozadinu ili ne! Da se radi lose po nasim klubovima poznato je odavno, cak i menadzeri sastavljaju tim sa svojim igracima…
Pa, zasto je Radovic, veliki Partizanovac, dosao u klub, da pomogne koliko moze svom klubu, a onda se vratio u Legiju glavom bez obzira, uz saopstenje: „ne zelim o tome da pricam, samo mogu da kazem da sam znao da je u Srbiji losa situacija, ali ovoliko losa…“. I, svi to znaju! I, svi cute! Jer su pi*ke i cuvaju svoju gu*icu!!!

Reply
LA[K]I мај 10, 2017 at 18:02

Nazalost prijatelju jesi upravu. Radovic je mozda i najbolji primer. Ali ipak ne bih igrace koji cute nazvao pi**ama. Ako cute mogu dobro da prodju (kad-tad), ako pocnu da pricaju o tome lako ce im biti zapusena usta, a karijera upropastena. Zar ti mislis da mi ne vidimo da su Vucicevic i Vujaklija izmislili fudbal za Boacea, a naspram njega nemaju nikakvu minutazu (posebno Vucicevic). Mi ne smemo da predjemo na formaciju 4-4-2, da Kanga, Le Talek i Donald nebi ispali iz startne postave. Forsira se Ruiz koji ne zna da vodi loptu, a Srnic koji je za njega velemajstor sedi na klupi ili na tribinama. Pavkov jesenas izforsiran u Radnickom do krajnjih granica i tako jedva na 20 utakmica dao 5 golova (2 iz penala). A niko ne sme da kaze i da mu je namesteno da postigne gol protiv Zvezde kako bi ga Zvezda kupila na zimu, a ekipa Terzic-Toncev oprala ogromne pare na ime naseg kluba. Cak je i Bozovic na pripremama video da je decko promasio sport i zato nije smeo da ga pusti jer bi navijaci i javnost odmah provalili taj dil, a sve je maskirano navodnom povredom zbog koje on ne igra. Da ne podsecam na slucaj kada je izvrsen nadljudski pritisak na oca Marka Grujica da pusti sina u Liverpul. Cak su mu i saobracajku smestili kao upozorenje, pa je covek morao da popusti. Uvek su se takve radnje desavale u nasem fudbalu, ali sta su sve uradili sa Zvezdom u zadnjih godinu dana mislim da je svaka granica predjena.

Backo мај 10, 2017 at 20:16

Veruj mi da za Boacia ne znam sta da mislim…kretnja bez lopte mu je odlicna, tako i dolazi u mnogo vise situacija da postigne gol od bilo kog drugog spica. Kod nas je na 15 utakmica postigao 10 golova, sto ni malo nije zanemarljiv podatak, ali zato i ‘masi Boga oca! Ali, da mali Vucicevic treba da dobija sansu – treba itekako (bar on)!
Sto se tice stanja u nasem fudbalu – dokle god je ovakva situacija kakva jeste, ne mozemo nista da ocekujemo ni na klupskom nivou.

LA[K]I мај 10, 2017 at 20:55

Boaci se trudi mozda cak i najvise od svih stranaca, ali je njegov problem sto je mnogo zavistan od veznog reda, a vezni red lose radi svoj posao, sem kada Plavsa ili Petko naprave prodor po desnoj strani ili kada Andjelkovic istrci u napad pa sa leve strane uputi dobar centarsut. Tu je Hugo bio bolji, jer je on sam mogao da se izbori za loptu i za priliku, pa cesto i da pogodi. Naravno mislim (siguran sam) da bi Boace igrao mnogo bolje ako bi mi presli na formaciju sa 2 napadaca. On i Vujaklija da predvode napad, a Vucicevic u pocetku da ulazi sa klupe, a posle da postane standardan kad sazri. Gore sam objasnio zbog cega Terzic zahteva da se igra 4-2-3-1, pa je zato formacija sa 2 napadaca nemoguca dok se ne oslobodimo Kange, Le Taleka i Donalda. A sto se toga tice to je i u reprezentativnom fudbalu isto jer i tamo postoji spisak igraca koji moraju da igraju (Ivanovic i Kolarov primer) i koji ne smeju da igraju (Ljajic, Milinkovic-Savic, Basta). Zato ni tamo ni ovamo nista ne mozemo da uradimo. Ne kazem da sam strucnjak, ali veruj mi da ako bi mi neko dao budzet od 1.000.000 evra i fer takmicenje da bih mogao sa bilo kojim klubom u Srbiji da osvojim titulu i da ga uvedem bar u LE. Verujem da bi to mogao i bilo koji bolji trener poput Lalatovica, ali zbog pritiska van terena on nikada nece biti sampion sa Cukom ili nekim drugim klubom. To ne moze da se sredi dok se ne sredi drzava. Najbolje resenje bi bila privatizacija svih klubova, ali dok god je ovakva drzava toga nece biti jer mocnicima odgovara ovakva situacija.

Backo мај 10, 2017 at 21:36

Naravno (nazalost), jedno povlaci drugo, i zato je glupo da uopste i pricamo o tome, jer se nista nece promeniti, kako stoje stvari, bar ne u blizoj buducnosti. Kada bi se sve svelo na dosta manji nivo, bilo bi mnogo bolja situacija i u klubovima i sa reprezentacijom.
A, za Boacija se skroz slazemo.

Црни Грга из Мокрога Луга мај 9, 2017 at 19:15

Канга је највећа фудбалска превара. Он је доказ надуваног играча. Он нас је лудачким потезом избацио из Лиге шампиона, јер је против Лудогореца наступио као дивљак, а тада нас је оштетио и за најмање 15. милиона евра.

Његовим лудостима нема краја. Против Војводине дао гол из пенла, као да је предриблао цијели тим противника и лудак скинуо дрес и оп – други жути и суспензија.

Треба га хитно продати ако постоји неки клуб који би за њега дао бар 20. хиљада евра. Јер кога год је Звезда продала ниједан од њих нигдје не игра, осим сјајног голмана Рајковића и понекад на пар минута уђе Катаи. Е то је наша јадна Звезда!

Reply
josif мај 10, 2017 at 12:28

Ako je Kanga prevara i ako ga treba prodati pod hitno onda zasto kukas za suspenziju protiv Vose.Protivrecan si sam sebi.Nemoze niko da bude lider ovom raspalom drustvu,oni su pukli i fizicki i psihickiJa mislim da Kanga,Boaci i Donald treba da ostanu ali da se dovedu adekvatna pojacanja na ostalim pozicijama a Djurovski da osatne na duze staze.Pozz.MKD

Reply
Boban мај 9, 2017 at 19:44

Kangi nije to prvi put,ako se sećate na jednoj utakmici kada ga je Božović zamenio nije hteo da izađe sa terena…i nikome ništa.

Reply
Rade Severac мај 9, 2017 at 18:30

Šta reći a ne zaplakati.Opet autogol i opet Manojlović kiksira kod visoke lopte.Dečko ima super refleks i brani odlično ali visok je goman a kiksira na istrčavanjima i visokim loptama.Već drugi važan gol prima na taj način.Očigledno Maksa ne radi svoj posao kako valja i moramo se zapitati treba li nam možda drugi trener golmana.O igri da ne pričamo, katastrofa. Videćemo dali Boško može nešto da napravi za ovo kratko vreme.Ako i dalje budemo nastavili sa ovakvom igrom ništa nema ni od kupa.

Reply
otpisani101 мај 9, 2017 at 18:29

Ono sto je vidljivo je da posle vozdovca,zvezdini gudbaleri ne znaju gde su…formacija i sastav isto kao da je grof…djurovski posle prednosti od 4-1,ne sme da igra sa 2 napadaca…pa koje to promene donosi djurovski???…bojim se da do kraja necemo nikoga dobiti…kola krenula nizbrdo i tesko da ce djurovski to zaustaviti…mislim da je ovo godina bez trofeja i da ovaj skup gubitnika ne moze nista…da ovi igraci imaju petlju i pobednicki mentalitet,dobili bi bar jedan derbi…promene i samo promene za sledecu sezonu…

Reply
oknarb мај 9, 2017 at 18:28

петковић,сикимић орландић ,луковић анђелковић ристић ,милић,супић,манојловић плус странци .то је 15 играча ван клуба.ризиковати и убацити младе.били би прве сезоне загарантовано на 7 мијесту

Reply
nesadelijans мај 9, 2017 at 18:18

ja stvarno neznam koji je ovo sport fudbal nije pa ovde nema fudbalera risticu kako te nije sramota jos kapiten stranci ko rage dva dodavanja ne mogu uraditi petkovic arandjelovic u zonu plavsa drogiran posvadjo se sa loptom glavni krivac za titulu manojlovic kao i danas stvarno mi nije jasno ko drzi ovakve igrace u zvezdi

Reply
LA[K]I мај 9, 2017 at 18:05

Nema njima pomoci. Ocajna utakmica. Najiskrenije mislim da Kanga i Ristic nebi mogli da u prvom timu igraju ni u zoni! Kad se zavrsi sezona svih 6 stranaca oterati + neke domace i napraviti novi tim. Ovo je sramota!!!

Reply
Veljko-Kosovo мај 9, 2017 at 18:00

KATASTROFA,TUGA,JEDNA VELIKA NUUUULAAAAAAAAAAAAAA

Reply
Deja мај 9, 2017 at 17:55

U finale ovako???? Pa 7:0 će nas raz**bu ko god bio

Reply
Deja мај 9, 2017 at 17:51

U finale ovako???? Pa 7:0 će nas razjebu ko god bio

Reply
Rajčić мај 9, 2017 at 17:30

Ljudi jedini problem u Zvezdi je Terzić on nije naučio da rukovodi sa institucijom kao što je Zvezda. Terzić najdalje ostaje u Zvezdi do 1 jula.

Reply
Србин са Космета мај 9, 2017 at 19:52

Сва срећа па се ти не питаш!Хоћеш ли ти да уложиш паре,познанства и утицај па да руководиш Звездом?
Не вређај људе иди на вести својих Гебелсоваца.

Reply
Rajčić мај 9, 2017 at 23:06

Srbin sa Kosmeta prijatelju pa nije Terzić svoje pare unio u Zvezdu nego pare iz Zvezde nemilosrdno krade znaš kako naravno da neznaš ja ću da ti kažem. Terzic sve igrače što dovede ima procente poluamatera stranaca imamo 6 u startnoj postavi koji su plaćeni na godišnjem nivou za ogroman novac itd itd

Reply
Србин са Космета мај 10, 2017 at 22:19

Можда је то тачно,али када нико није хтео ,прихватио се посла,вратио део дуга,то су чињенице,а приче,народ ће увек причати.Довијао се како је знао,вероватно и он има има користи,али то је неминовност

Reply
DJOLE BARI 91 мај 9, 2017 at 17:23

DA LI IMAS OCI BOSKO DA VIDIS DA PETKOVIC, RISTIC, NE MOGU U ZONSKOJ LIGI DA IGRAJU , UBACI VUJAKLIJU IGRAJ SA DVA SPICA. OVAKO CE I PITANJE PROLASKA U FINALE DOCI U PITANJE.

Reply
Zvezda mi je sve мај 9, 2017 at 17:20

Šta je ovo, ovde nema pomoći, ove mrcine niko ne može pokrenuti!!!

Reply
Deja мај 9, 2017 at 17:14

Pa daj jos 1 špica!!!!!!!! Daj!!!!! Evo molim te!!!! Pa ako si pratio zvezdu kao što kazes valjda si primetio!!!!

Reply
Dally мај 9, 2017 at 16:50

Majko mila, kakva blamaža kakva katastrofa od igre! Tužno je gledati ovakvu Zvezdu,ali sve je odavno jasno, naši igrači jednostavno NE UMEJU da igraju fudbal!!!

Reply
zofI bg sever мај 9, 2017 at 16:46

Čiji su igrači Telek i Poletanović?Očajni igrači a igraju i kod Boško .Kanga ko muva bez glave.

Reply
Deja мај 9, 2017 at 16:28

Zvezda nema snage!! Nema kondicije! Trčanje kao na templomat, da se što više sačuva snaga jer je NEMA za svih 90min 🙁

Reply
No 135 sr.drvar мај 9, 2017 at 15:52

Tako je Bosko jos mladjih pa na noz pa kod obojci kud opanci

Reply

Leave a Comment