Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ђуровски прикључио омладинце

На тренингу првотимаца Црвене звезде који је одржан у преподневним часовима, било је и неких нових лица.

прикључени данашњем тренингу. играло се на два гола. они који нису играли јуче плус ови омалдинци подељени у два тима.

Фудбалерима који нису наступали на јучерашњој утакмици против Вождовца, прикључени су омладинци нашег клуба. Звездин тренер Бошко Ђуровски желео је да на делу види седморицу омладинаца, па су првотимцима прикључени Немања Стојић, Слађан Ракић, Филип Максић, Ранко Јокић, Стефан Ковач, Лазар Романић и Саша Перић. Уз тројицу вршњака који већ неко време тренирају са првим тимом (Вања Вучићевић, Урош Рачић и Лука Аџић), то је готово комплетан тим омладинаца.

Ђуровски је фудбалере поделио у две екипе, црвене и жуте, те је одиграна утакмица између ова два табора.

За „црвене“ су наступили: Јован Вићић, Саша Перић, Слађан Ракић, Филип Максић, Стефан Милошевић, Андрија Луковић, Стефан Ковач, Славољуб Срнић, Џон Руиз, Лазар Романић и Милан Павков.

Екипу „жутих“ чинили су: Дамир Кахриман, Немања Стојић, Александар Луковић, Матеус Вивеирос, Ранко Јокић, Ненад Милијаш, Урош Рачић, Милан Сенић, Лука Аџић, Вања Вучићевић и Срђан Вујаклија.

Утакмица је завршена резултатом 1:1. За „жуте“ је стрелац био Вања Вучићевић, док је Стефан Ковач „црвеној“ екипи донео радост.

Тренингу је присуствовао и директор Омладинске школе Црвене звезде Драган Младеновић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

otpisani101 мај 10, 2017 at 20:57

Sve ovo je neozbiljno za klub kakav je zvezda…treba da igraju najbolji a ne stranci,mladi ili stari…prestoji finale kupa sa komsijama,koji su danas zajedno s vojvodinom pokazali ozbiljan fudbal koji mi odavno ne igramo…i djurovski sada da se zanosi sa omadincima na kraju sezone je smesno…trebao je protiv cukarickog da eksperimentise…ovo je opravdano samo ako smo se vec predali i u kupu i prvenstvu srbije…i ne vidim zasto ljudi hvale ovaj potez…ako je ovo najbolje od djurovskog,onda nam se dobro ne pise…bojim se da ce mladi biti alibi za sve neuspehe do kraja…

Reply
Backo мај 10, 2017 at 19:45

Dokle vise Vucicevic da se dokazuje?

Reply

Leave a Comment