Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Прва Звездина појачања за наредну сезону

Сезона тек што се завршила, а Одбојкашки клуб Црвена звезда је већ почео да се појачава за наредну 2017/18 сезону.

Црвено-бели су се појачали на позицији средњег блокера и у мушкој и у женској екипи. После три године у наш клуб се вратио Никола Јовановић, док је женску сениорску екипу појачала Божица Марковић.

Божица Марковић је рођена 17. августа 1997. године у Београду и игра на позицији средњег блокера. Своје прве одбојкашке кораке направила је у локалном клубу из Ресника. Након тога је наступала за екипу Бановић Страхиња – Београд, а онда је две године играла за МД Зрењанин одакле је дошла у Црвену звезду.

Ово је врхунац моје каријере у Србији. Дошла сам у Звезду да напредујем и моје амбиције су сходне клубу, а то је да на крају сезоне будемо најбољи – изјавила је Марковићева.

Никола Јовановић је рођен 16. јуна 1992. године. Игра на позицији средњег блокера, а играчку каријеру је почео да гради у Црвеној звезди. Играо је на позајмици у Јединству из Старе Пазове, а у сезони 2013/14 када је играо за први тим Црвене звезде освојио је и шампионску титулу. Након тога прелази у Спартак из Суботице, а после две године потписао је уговор са Спартаком из Љига, одакле се поново враћа у свој матични клуб.

Осећам се сјајно. Највећа жеља ми је да вратимо шампионску титулу на Маракану. Даћу све од себе да помогнем екипи да у томе и успемо. Конкуренција на позицији блокера у Звезди је изузетно јака. Трудићу се да се наметнем и испоштујем оно што се од мене очекује – изјавио је повратник у црвено-бели дрес Никола Јовановић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo мај 15, 2017 at 14:57

Cestitao bih i jednom i drugoj sto su se pridruzili Crveno beloj porodici pa da obadvoje osvoje trofeje u narednoj godini u obije sekcije Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment