Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић: „Имамо потенцијала“

За сваку похвалу у овом мечу био је и вољни моменат Звездиних играча који су и поред високог вођства током већег дела меча приказали велику борбеност. Победа ни једног тренутка није долазила у питање, предност је расла из минута у минут, а већ на полувремену црвено-бели су имали 21 поен вишка (51:30). У наставку су домаћи рутински обавали посао, али и атрактивним потезима задовољили преко 3500 хиљаде гледалаца у Пиониру.

После меча тренер Црвене звезде Светислав Пешић је истакао:

Играли смо добро, без обзира што је екипа Златорога била индиспонирана, али старо је правило играш онолико колико ти противник дозволи. Имали смо континутет у игри, а то је наш проблем. Брзо се задовољавамо, публика се јави и почнемо да играмо као против Бајерна и заборављано да је ово званична утакмица. Међутим, играли смо добро, видело се да имамо потенцијала, али да понедака спавамо на терену и примамо јефтине кошеве. Све тражи време, понекада правимо грешке, наивне у одбрани и зато морамо да наставимо да радимо. Важно је да је реакција била добра.

Стратег црвено-белих потом је у свом стилу у шаљивом тону додао:

Одлучујући моменат је био у трећој четвртини када ме је један од гледалаца подсетио да убацим Недовића. Био сам поптуно изгубљен, „спавао“ сам и нисам знао шта радим. Следећи пут ја ћу да навијам, а он нека дође да ме замени или подсети када заспим на клупи шта да предузмем. У том тренутку када ми је добацио одмах сам скочио са клупе, тргао се из сна. Тако да је ово заједничка победа. Било је мало зезања током меча, али само да се превише не зезамо.

Црвена звезда – Златорог Лашко 104:64 (27:10, 24:20, 30.15, 23:19)

Повезане вести

7 comments

Теша_Делија!!! окт 30, 2011 at 16:10

Svidja mi se sto smo nastavili sa dobrom igrom celu utakmicu, mada moram da priznam da nas je malo sralo(skoro svaki sut je ulazio).

Reply
Zvezdas окт 30, 2011 at 10:31

Cestitke na ocekivanoj pobedi! Mislim da smo jos nezreo tim, lako ispadamo u odbarni… protiv jacih ekipa to se nece tolerisati! Sada je sansa da Zagreba dobijemo u goste, jer su indisponirani katastrofama… umorni su… ako to ne iskoristimo, onda Pesic nije trener velikog imena. Moramo vratiti neku pobedu iz gostiju, da anuliramo 2 poraza kod kuce, ako mislimo ista da uradimo… Jesmo bili u problemima s povredama, i jos smo, ali mnogo osciliramo…

Reply
Marko Darkovic окт 30, 2011 at 03:23

Пешић ооооооо, Пешић ооооооооо, Пешић ооооооооо… Звезда оооооооо, Звезда ооооооо, Звезда ооооооооо! Путин ооооооооо, Путин оооооооо, Путин оооооооооо!

Reply
dusan окт 30, 2011 at 02:10

samo cepajte

Reply
Momcina окт 30, 2011 at 01:33

Хтео бих да замолим некога да ако може да проба да направи Звездину тему за Гугл хром. Пробавао сам нешто,али не иде,па зато кажем,вероватно ће се наћи неко много паметнији од мене и успети 🙂

Reply
orionbre окт 30, 2011 at 13:04

http://vippe1.deviantart.com/art/FC-Red-Star-Crvena-Zvezda-201142542

ovo sam nasao posle kraceg guglanja. isti korisnik ima i skin za winamp.

Reply
kalu окт 30, 2011 at 00:29

Inace danasnjem mecu je prisustvovao vuk radivojevic i cale od adama morisona.:)
A pesci je legenda kakav je ispao smeker sa tim potezom i ladno otisao do partera..Treba da se ponosimo sto imamo dve velicine od trenera u basketu pesica dok u fudbalu robija.

Reply

Leave a Comment