Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Боаћи – Победа за навијаче

Последњу утакмицу на стадиону „Рајко Митић” ове сезоне фудбалери Црвене звезде одиграће са Радничким у недељу од 18:30 часова.

Клуб жели да се захвали навијачима за верност током читаве сезоне и поздрави их до нових искушења у следећој сезони и из тог разлог улаз на стадион је бесплатан.

— У недељу ћемо победити. Верујем у своју екипу и у себе, одлично се спремамо, напорно радимо и не постоји разлог да не буде тако. Победићемо и због наших навијача који нас све ове време безрезервно подржавају. Верујем у снагу коју нам они са трибина дају. Никада нисам видео овакве навијаче који дају све клубу и то ме тера да на терену будем још бољи и да дам свој максимум због њих. Ништа није готово док судија не одсвира крај утакмице у недељу, све је могуће. Победа у последњем мечу у првенству помоћи ће нам да у добром расположењу и са много више самопоуздања уђемо у припрему за финале Купа. Као последица тога и на терену ћемо бити агресивнији и успешнији и чврсто верујем да ћемо победити у финалу. Биће то први дерби који играм на Партизановом стадиону и реадујем се томе. Они ће као домаћини осећати много већи притисак јер ће морати да се постарају да не однесемо трофеј са њиховог стадиона, али не верујем да ће им то поћи за руком — рекао је Боаћи.

У пролећном делу сезоне Боаћи је постигао чак 13 голова у црвено-белом дресу.

— Својим учинком нећу бити задовољан докле год не постигнем 15 голова, то је оно што сам рекао да ћу урадити када сам дошао у Црвену звезду. Имамо још две утакмице на којима ћу се потрудити да остварим свој циљ, сваког дана напорно радим на томе. Свакако би најлепши сценарио био да у финалу Купа дам два гола, све је могуће.

На претходној утакмици против Младости Црвена звезда део утакмице одиграла је са два нападача.

— У било којој формацији могу добро да се снађем на терену, небитно је да ли сам најистуренији нападач или имам неког поред себе. Битно је само да побеђујемо, а по мом мишљењу на претходне две утакмице смо изгледали и одиграли одлично као екипа. Промена тренера је донела неке мале измене у игри. Сматрам да је Ђуровски, као и Божовић, одличан стручњак и мислим да смо у последње две утакмице показали да нам прија рад са њим — поручио је Боаћи.

 

Извор: ФК Црвена звезда

Повезане вести

4 comments

demax мај 21, 2017 at 15:50

Koga vise zabole za ovu utakmicu.Da ste dobili na krovu,a morali ste,sada bi se titula slavila na nasem stadionu,a ne na njihivom groblju.Zato,u to ime,j…m mater i grofu i terzicu,kao i dobrom delu malokrvnih,nazovi fudbalera!!!

Reply
Crni Grda iz Mokroga Luga мај 20, 2017 at 23:27

То ће бити победа ни за кога! Да сте мислили о навијачима не би дозволили да останемо без титуле. Победа може бити само за ваше предебеле новчанике!

Reply
ZELJKO мај 21, 2017 at 01:00

RADOJICA BOZOVIC KAZNJEN OD FS CRNE GORE DOZIVOTNOM ZABRANOM ,DOLAZI U SLUZBENE PROSTORIJE FK ZETA GOLUBOVCI KOJA U OVOM PRVENSTVU OSVAJA NAJVISE BODOVA U CRNOGORSKOM SAMPIONATU I ZETA GOLUBOVCI DOBIJAJU -6 BODOVA OD FS CRNE GORE I GUBE TITULU,ALI ON NE DOLAZI NA FUDBALSKI TEREN KAO TRENER PARTIZANA NIKOLIC DA VODI KAO TRENER SVOJ TIM NA ZVANICNOJ UTAKMICI I PORED SUSPENZIJE 6 UTAKMICA U FS SLOVENIJE ZBOG RASIZMA A NITI IGRA NA ZVANICNOJ UTAKMICI KAO FUDBALER PARTIZANA VLAHOVIC KOJI ULAZI NA TEREN U 80 MINUTU IAKO JE SUSPENDOVAN OD FSS A PARTIZAN NE GUBI BODOVE PO PRAVILNIKU!!!PA LJUDI DA LI JE TO MOGUCE???TERZU NE PODNOSIM ALI JE U PRAVU!!!TREBA TRAZITI ARBITRAZU UEFA U LOZANI ZA OBAJ SLUCAJ I TUZITI FSS SRBIJE!!!PA PARTIZAN JE DOBIO DVE TITULE NA SUDU UDRUZENOG RADA KADA JE VARDAR BIO PRVAK I KADA SMO MI FK CRVENA ZVEZDA BILI PRVACI!!!TREBA PODNETI TUZBU JER JE TO PRAVDA,A PARTIZAN NEKA SLEDECI PUT MISLI O SUDU UDRUZENOG RADA I VRATI TIUTULU PREKO ISTOG!!!

Reply
Marko мај 21, 2017 at 10:33

Gospodine probao je to terza ali to ne pije vodu. Jer kurcoglavi je kažnjen za slovensku ligu 6 utakmica fsslovenije nije tražio suspenziju za druge nacionalne saveze videli smo dopusnik iz Slo. Pod 2 vlahovic je protiv napretka igrao ali je imao uredno lekarsko uverenje koje je u međuvremenu isteklo i bio u Vojvodini na kontroli su primetili da je isteklo lekarsko tako da nije bio u protokolu , tako da je naša pravna služba razmatrala tu opciju ali pravno nismo mogli dadobijemo slučaj u najboljem slučaju po nas mogli su da izgube 1 ipo bod ali nazalost oni imaju dokument o urednom overenom lekarskom na meču sa Napretkom.

Reply

Leave a Comment