Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Ђуровски: „Аџић и Вучићевић имају велики потенцијал и квалитет, али данас их није слушала лопта“

Тренер Црвене звезде Бошко Ђуровски показао је приврженост клубу и велику храброст када је преузео Црвену звезду три кола пре краја. У тим утакмицама забележио је све победе уз гол разлику 11:1.

— Честитам мојим играчима на убедљивој победи као и играчима Радничког на доброј партији. Играчи Црвене звезде показали су данас вољу и жељу и овај сусрет нам је био одлична припрема за Куп следеће недеље. Ову прилику такође користим да честитам вечитом ривалу на освојеној титули. Покушали смо у финишу да променимо неке ствари, али нисмо имали довољно времена да променимо много тога. Сада нам остаје да се одморимо, психолошки спремимо, анализирамо игру ривала и освојимо Куп Србије — истакао је Ђуровски.

Шеф стручног штаба осврнуо се и на игре јуниора, Луке Аџића и Вање Вучићевића.

— Реч је о двојици талентованих момака. Мислим да их данас није слушала лопта. Обојица имају велики потенцијал и квалитет. Лука је дете из наше Омладинске школе  и они су будућност овог клуба. Носе се са великим притиском, тога сам свестан јер се сећам како сам ја улазио у први тим. Играчи из нашег јуниорског погона су Звездина снага за будућност — констатовао је тренер најтрофејнијег српског клуба.

Повезане вести

2 comments

milos rankovic мај 22, 2017 at 10:46

TI BRE TRENERU SI RAZOCARAO SVE DELIJE TI CESTITAS GROBARIMA TITULU A CELA UPRAVA JE REKLA DA NECE PA I DELIJE ODMAH TE OTERATI U SUBOTU SRAM TE BILO STO NISI ISAO DA SLAVIS SA NJIMA ODLAZI IZ ZVEZDE

Reply
nebojsa verni navijac мај 22, 2017 at 06:20

Zasto oni nisu bili starteri protiv ludogoreca.Ljudi koji upravljate zvezdom dozovite se pameti nemoj da se vracamo na transfere borhe evandra kadua maucea hocu zvezdinu decu kao grujica 6.000.000.Posle fenomenalne sezone ja se vracam na perid dantane miskovica i dragog micovica koji su davali zvezdi lovu na kamatuTERZO ODLAZI

Reply

Leave a Comment