Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Аврамовић: „Уплашено смо отворили меч“

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у трећем колу Купа Србије. После две победе у овом такмичењу, наши играчи изгубили су од Партизана 11:4.

Изабраници тренера Дејана Савића меч су почели веома стегнуто па је искуснија екипа Партизана већ у првој четвртини повела са четири гола разлике. У наставку Звезда је заиграла боље, али је расположени голман ривала Слободан Соро одбранио неколико шутева и донео свом тиму убедљиву победу. Голове за нашу екипу постигли су Југосалв Васовић, Виктор Рашовић, Марко Аврамовић и Филип Кљајевић.

– Знали смо да је Партизан фаворит, ово је била добра прилика да одмеримо снаге са јаком екипом и видимо где смо. Отворили смо меч уплашено, како млађи играчи, тако и ми старији. У наставку смо играли боље али нам је мало концентрције фалило да смањимо резултат и покушамо нешто више. Ово је велика школа за нас, сигуран сам да ћемо већ у следећем дербију бити бољи – истакао је Марко Аврамовић Звездин репрезентативац.

Повезане вести

6 comments

Shomy 7 нов 3, 2011 at 16:23

U koliko sati je utakmica protiv Vojvodine?? I da li se placa ulaz??? :))

Reply
bla blaa окт 30, 2011 at 11:33

Butulija popio kaznu od 7 meseci!!!

Reply
Zvezdas окт 30, 2011 at 10:27

Sramota i bruka da se gubi ovoliko ubedljivo! Partizan je jaci od zvezde mozda za najvise 3 gola, a ovi se uplasili… Mislim sta reci… nema leba jos dugo, dugoooo kod nasih vaterpolista. A s time nema ni derbija… Izbacite Oradeu pa nek vam je bog na pomoc.

Reply
Icaaa окт 30, 2011 at 10:36

Partizan je jaci od Zvezde za 3 gola,alo sine partizan je sampion evrope,a mi smo tek na pocetku,ne pljuj po mladoj ekipi ,imaju potencijala !

Reply
igor нов 2, 2011 at 16:26

To nije taj Partizan od prošle godine… Da su jači jači su, ali nisu ni naše degeni. Došli do 1/8 finala LEN-a, u domaćoj ligi deremo sve sa po 10-15 razlike i ovako loše da odigraju. Kako VOša može da izgubi 7-5, a sa njima smo egal. Videćemo uskoro protiv njih…

Reply
Драган окт 30, 2011 at 10:43

Није тако. Наша екипа је, уз свега пар изузетака, млађа и много неискуснија, те ће током сезоне много да напредује. И прошлу сезону смо почели нешто слабије, Војводина нас је лако добијала, да бисмо до краја сезоне за длаку изгубили друго место. Доведено је доста младих играча који тек треба да покажу свој квалитет, те бих рекао да гледајући потенцијал екипа, ми можемо са већим оптимизмом да гледамо у будућност.

Reply

Leave a Comment