Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Саопштење ФК: „Честитамо титулу ФСС и Славиши Кокези“

„Црвена звезда жели да честита освајање шампионске титуле Фудбалском савезу Србије. ФСС и Славиша Кокеза као његов неприкосновени лидер су титулу апсолутно заслужили јер су показали силу и моћ како на терену тако и ван њега.

Годину дана је комплетан ФСС дисциплиновано и марљиво радио и титулу је апсолутно заслужио. Нико није био тако доминантан као Кокеза и његова екипа ове сезоне. Радили су шта су хтели, само са једним циљем – да се Црвеној Звезди отме титула.

Могли су да бирају судије како су хтели и да их шаљу на извршење задатка. Могли су да дозволе да њихови пулени ударају без лопте на терену кога стигну без црвених картона. Могли су да притискају противничке клубове на перфидан начин.

Могли су да смењују непослушне тренере противничких клубова дан уочи меча и да све то заташкају без иједног питања. Могли су да поништавају казну тренеру коју је други Савез издао. Могли су да дозволе да играч игра без лекарског прегледа и да клуб остане некажњен.

Могли су да не кажњавају за шовинистичко вређање, а и када их под притиском јавности коначно казне, своју казну брже боље смање. Могли су да дозволе окупљање њихових навијача испред стадиона иако је то прописима забрањено. Могли су шта су хтели и тиме показали силу неопходну за освајање титуле.

Али, умели су и да ћуте када се клеветало како је све познато и да је титула унапред намештена за Црвену Звезду. Ћутали су и када се вршио притисак на судије пуштањем лажних информација ко ће где да суди, ћутали су и када су се играли никад чуднији кладионичарски прелази једног клуба.

Умели су да ћуте када је Црвена Звезда упутила допис да јој се призна освојена титула шампиона Србије из 1946. године. А опет, ако би се Црвена звезда огласила одмах би цела шампионска екипа ФСС кренула у напад. Почели би да причају о притиску, о тензији…

Права шампионска тактика коју су пренели и на Омладинску лигу Србије где је исти сценарио примењен на ФК Бродарац. Сада је одједном све регуларно јер је њихова мисија успела – пехар је у њиховим рукама.

На тај начин Славиша Кокеза је наставио светлу традицију претходног председника ФСС, Томислава Караџића који је јуче славио нову титулу организације на чијем је челу био до скора. Па је ето и после Толета стигао – Толе! И наравно титула у ФСС. Били смо наивни и немоћни пред добро разрађеним сценаријом Томислава Караџића у режији његовог достојног

Повезане вести

30 comments

nebojsa verni navijac мај 23, 2017 at 23:16

Bravo Terza al si ga sastavio svaka ti cast.Kad ti budes otisao sa ovim tvojima iz cg mi cemo biti ponovo prvaci

Reply
Duka dukacz мај 23, 2017 at 00:03

Ako neko ovde misli da je u zadnjih 25 god „dominacije“ partizana u fudbalu i kosarci, zato sto oni imaju bogom dane, trenere, predsednike i sistem rada. Takvi ljudi su mnogo naivni, i plitko razmisljaju, pa pre par godina je kkcz bio ugasen, fkcz je bio pred bankrotom i slanja u beton ligu. A za to vreme su partizan u kosarci i fudbalu „dominirali“. Nije to dominacija to je zato sto su bili drzavni projekat, a koliki su bili drzavni projekat videlo se i po zkk partizan koji je u to vreme igrao sa svim reprezentativkama srbije i sponzor im je bio Galenika. A svi ostali klubovi nisu imali ni za vodu. Za njihovu „dominaciju“ zadnjih 25 god zasluzeni su Mirko Marijanovic, Boris Tadic, Branko Ruzic, Tomislav Karadzic….Koji je i danas glavni u FSS, onaj nesrecnik Kokeza je obicna marioneta toletova. Pa i sad im je Vucic dao 1.200.000€ da plate UEFA, i Vucicu su se uvukli, zato su mu se zahvaljivali pre neki dan. Zato zvezdasi, treba da budemo ujedinjeni u ovim teskim vremenima, jer ako se ne ujedinimo, u naredni 25 god oni ce osvojiti 15 titula, po principu prethodni 25 god kako su osvajali.

Reply
vladimir мај 22, 2017 at 19:48

gospodine Terzicu,i dalje stojim iza toga sto sam vec napisao,da je titula sektasima dodeljena politickim dilom.Ali i vi i veliki trener grof ste direktni saucesnici tog dila.On je vec duze vreme cinio sve da sroza ionako bednu igru nase ZVEZDE,birao sumnjiva pojacanja…itd.ali Vi ste ga u svemu podrzavali sto vas direktno stavlja u isti kos sa onima koje prozivate ovih dana.Od svega ostaje samo mucnina nama ZVEZDASIMA i neizvesna buducnost naseg kluba i sa vama i sa onima kontra vas

Reply
dejo мај 22, 2017 at 15:35

Hocemo upravo Crvene Zvezde da svi do jednog otidjete iz Crvene Zvezde vodje huligani imaju svoje firme na stadionu Crvene Zvezde pa treba da se te firme njihove zatvore a oni da idu u zatvor a onda HITNA PRIVATIZACIJA Crvene Zvezde sigurno bi bilo tada zaintesovanih samo ne Srpski biznismeni ,nego iskljucivo Stranac ili Strana jaka kompanija uz bivse igrace Crvene Zvezde

Reply
Timotije мај 22, 2017 at 18:39

Pa gde si ti Dejo? Bio sam se zabrinuo što te nema, a kad tebe nema – nema ni PRIVATIZACIJE! E dodijao si svakome, jer ništa ti ne razumeš. Neće niko ovakvu Zvezdu ni džaba, a kamoli neko da uzalud baca pare. Ali tebi ne vredi to ponavljati.

Reply
DJOLE BARI 91 мај 22, 2017 at 23:57

DEJO MAJSTORE, ZAGOVORNICE PRIVATIZACIJE, POBORNICE TRANZICIJE,LJUBITELJU RESTAURACIJE, PRIVATIZUJ ZVEZDU ZA DOBROBIT NACIJE.

Reply
Petar мај 22, 2017 at 15:24

Terziću ODLAZI!!! Kokeza je NULA, ali ti si još veća!

Reply
Djole-Jagodina мај 22, 2017 at 14:46

Gospodo Terzicu,Bozovicu,Raosavljevicu i ostali.Ovo je ponizavanje Zvezde samim tim sto ste do sada cutali a onda vam je kriv uvek neko drugi.Nije vam Kokeza dovodio Moucea,Fibela,Onog brazilca stopera ,Ruiza,Le taleleka, pa ono desno krilo vise ne mogu ni imena da im se setim a vi ste vec praznu kasu dodatno ispraznili raznim mutljavinama.Manje bi bolelo da su igrala nasa deca ovako 6,7,8, stranaca koliko ih ima a sve ste ih vas troica doveli i rezultat propala sezona dibidus.Sram vas bilo obraza ako ga i imate

Reply
Djole-Jagodina мај 22, 2017 at 14:49

I da ne ispadne da branim Kokezu jer on je ne dovoljno pismen da bi nesto smislio pitajte AVE cezara ,kralja,gospodara koliko je umesao prste pa ce deliti titule sveke godine jedna nama jedna njima i tako dok skroz ne propadnemo

Reply
LA[K]I мај 22, 2017 at 14:05

Mnogo jadno saopstenje. Pokusaj da se krivica za nesposobnost prebai na druge, a da on i njegovi saradnici ostanu cisti. Znaci Kokeza je kriv sto se Andjelkovic i Lukovic sudaraju na terenu, pa onda Andjelkovic negledajuci vraca loptu golmanu koji iz nepoznatih razloga stoji blize aut liniji nego svom golu. Znaci Kokeza je kriv sto dva igraca Zvezde nisu u stanju da zaustave Drazica koji ih prodje kao decu i lagano postigne gol? Kokeza ja kriv sto Frimpong na derbiju i protiv Vozdovca vise pasova posalje protivnickim fudbalerima nego svojim saigracima? Kokeza je kriv sto Boaci svaku utakmicu (sem sinoc kad je bilo nebitno) promasi po tri puta prazan gol? Da za sve to i jos mnogo toga kriv je Kokeza. Bitno je da Terzic, Radosavljevic i Bozovic nisu nizasta krivi i da su oni samo zrtve represije koju drzava i savez sprovode nad Zvezdom…

Reply
deni the boy мај 22, 2017 at 15:05

jadno od nasih,prosto partizan bolje igra i lepse i zasluzeno je oslvojio titulu,frimpong je jedini iskljucivi krivac za titulu i grof

Reply
LA[K]I мај 22, 2017 at 15:26

Slazem se. Partizan nas je razbio u svakom derbiju i premirao je Vozdovac da nam skine makar bod. Tu se najbolje videlo koliki smo amateri kada nas je dobila ekipa koja je izgubila sve ostale utakmice, dakle samo su nas pobedili u plej-ofu. Nije Frimpong jedini krivac od igraca, ali u toj grupi amatera on je ponajveci. Utrkuje se sa Kangom, Ruziom i Le Talekom koji je od njih cetvorice veci amater. Naravno Grof sa upravom to je vec posebna prica.

Reply
Omladinac мај 22, 2017 at 18:29

Lupaju vam minuse a potpuno ste u pravu! LA[K]I objasnio kako je ovde stanje od reci do reci. E jedini je problem sto smo mi kao navijaci (90%) nerealni pa to necemo da prihvatimo. Partizan je zasluzeno sampion! Imaju 10x jacu ekipu od nas sto su i pokazali u nasim medjusobnim duelima, a plasim se da ce pokazati i u subotu. Mi platimo Radnicki koji je pet puta jaca ekipa od Vozdovca da dobije Partizan, oni izgube u fer utakmici. Partizan plati Vozdovac da nas dobije i oni na oderu! Dokaz da su hteli mi to da prihvatimo ili ne daleko jaci od nas (partizan). A sto se omladinaca tice Joda23 (par komentara ispod) je sve objasnio i ja nemam sta da dodam. Pa zar vi mislite da likovi poput Adzica, Racica, Vucicevica i drugih mogu da drze prvi tim? Ne budite glupi molim vas. Oni nemaju nista sem svojih pederskih frizurica. Ne bi mogli ni u beogradskoj zoni da igraju, a ne u Zvezdi. Nazalost i tu je Partizan bolji od nas. Oni uvek imaju dobre omladince. Mi smo u poslednje 2-3 godine imali dobru generaciju (Grujic, Jovic, Jovanovic…), ali smo ih prodali za sicu. Oni su vredeli ovi tatini sinovi od sad su obican isprdak (izvinjavam se na izrazu). Tako da mora nov tim od pocetka.

Reply
bata мај 22, 2017 at 13:31

Bez obzira na moje postovanje prema Terzicu najveci krivci za gubitak titule su Bozovic ,Terzic i Raosavljevic tako da bi sva trojica trebalo da lete iz kluba jer su vec gotovo osvojenu titulu predali na tacni glodarima .

Reply
Бебето Смедерево мај 22, 2017 at 13:22

Сад треба обавити разговор са Видићем, Станковићем, Пантелићем и још неким бившим играчем и ЗАМОЛИТИ их да преузму Звезду сад кад су нам најпотребнији. САД или НИКАД

Reply
kastiljo мај 22, 2017 at 15:04

To sto si rekao je vec odavno moj san. Bukvalno cekam taj dan kad ce zvezdu voditi njeni bivsi igraci a ne nekakvi sportski marginalci. Klub na vodjenje dati dekiju i panteli a trenersko mesto velikom nemanji,bolje on da se uci na zvezdi nego nekakvi anonimusi. Treba nam neko ko oseca zvezdu,grof jeste osecao zvezdu ali se nazalost pokazao kao velika trenerska neznalica.

Reply
Dark мај 22, 2017 at 18:29

Problem sto niko od njih sem Pantelica mozda ne bih seo u tu fotelju.
Svi znaju da zbog kojekakvih cinilaca u klubu mogu da prodju kao Piksi.
Koliko znam Vidara hoce da bude trener, Deki je pri Uefi dobio posao.
Znaci mozda kad dodje neki baja da kupi i rastera olos tad mozda i vidimo povratke Zvezdasa u upravi.
Za sada od Terze nema ko drugi ko moze da pliva u tom mulju.

Reply
kastiljo мај 22, 2017 at 21:13

Jasno da je tako.Niko normalan nece da svoje ime uprlja,zamisljam samo tu bedu da “istrosimo“ takve likove poput Dekija,Vidare i Pantele…
Hoce on da bude trener,ali u nekim lepsim vremenima,ko da ga krivi? Jel da jedan veliki Nemanja bude trener nekim mrcinama poput Kange i Ruiza….? Zato treba da se nadje neko normalan u upravi i da kaze : Evo,teramo govnjivim motkama neznalice i amatere,ubacujemo klince iz skole da cine nekih 70% ekipe,ostavicemo 2 igraca iz ove i dovesti jos jedno 7-8 novih (starih) igraca,dacemo Vidicu ugovor na 5 godina pa nek bude prve dve sezone u plej autu ali zato u trecoj da udjemo u ligu sampiona…Tako se to radi pa ko voli nek izvoli,prazan stadion – prazan stadion,taman malo da se rascisti mulj,prozivanje grobara – potreso bi se ko na sahrani bila klintona,neigranje evrope – evropu ne videsmo preko decenije…Kad se sve sabere i oduzme jedino isplativo resenje,dugorocno naravno,isplativo za klub razume se,ne za ove sto dovode igrace na kilo da bi od svakog zakinuli po 5% od plate…

Reply
LA[K]I мај 22, 2017 at 22:53

E vidis Kastiljo to je primer kako funkcionise ozbiljan klub koji je bio u problemima. Rasterati sve, dovesti mlade igrace iz Srbije i iz regiona bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost, a sto da ne poslati sakaute malo do juzne Amerike i Afrike da malo tamo pogledaju ima li sta za nas. Kada je Grof tek dolazio on je dao jednu izjavu zbog koje sam ja rekao „E ovo je pravi covek za Zvezdu“. On je novinaru na pitanje kada ocekujete pravu Zvezdu odgovori „Za 3 godine dok malo napravimo sistem“ (tako ili slicno). I tada sam rekao „Evo necemo dve sezone biti sampioni, al zato posle 5 godina ima da dominiramo i igramo LS i LE“. Naravno jasno je sad svima o kakvom se lakrdijasu radilo i da ustvari on nema pojma. Nama treba jedan Mamic kao sto ga ima Dinamo. Dinamo svake godine u LS, zaradjuje od 20 do 50 miliona evra po prelaznom roku, a ne ko ovi nasi mentoli prodaju Jovica sa 18 godina za 2.000.000, a kupe nekog Pavkova za 300.000 i ne daju mu da igra. Ako se uprava bude menjala i dodju ljudi koje si gore naveo mislim da krajnje ozbiljno u reorganizaciju kluba treba ukljuciti i Gasprom kao jednu ozbiljnu firmu. Da nam kupe Kovilovo i po uzoru na velike ruske klubove (posebno Zenit) naprave jednu modernu fudbalsku akademiju, najbolju u ovom delu Evrope. Za uzvrat mi Zenitu damo prvenstvo prilikom kupovine igraca (koje sad imaju). Pa mi onda ima godisnje da izbacimo po 10 talentovanih momaka u prvi tim. Bez preterivanja da kazem bili bi srpski Ajaks. Njima je prosek godina u timu 22. Naravno nebi mi igrali finale LE, ali bi bar za pocetak bili standardni ucesnici evro takmicenja. Naravno sve to moze i sad da se uradi samo sto nikome ne odgovara jaka Zvezda, jer onda niko ne moze da upravlja njome, kao sto niko sem Mamica ne moze da upravlja Dinamom u Hrvatskoj. Dok nam ne dodju nezavisni ljudi mi mozemo samo da pricamo. Mislim da bi Deki, Pantela i Vidic bili idealni za to i da je na leto prava prilika. Kolike su sanse da se to desi sam proceni.

Dark мај 23, 2017 at 01:34

Laki-poredjenje sa dinamom/kroacijom/hask gradjanskim nije uopste realno sa nasom situacijom.
Povlasceni zagrebacki klub 90-tih ima vise dodirnih tacaka sa povlascenim beogradskim klubom 90-tih sa one strane brda.Tamo tudjman ovde MM i dacic. Svi sponzori su isli ovim klubovima u svojim drzavama.
Neznam koliko se secas ali ja kao danas deremo ih na derbiju, i prilikom nekog auta ide cipiripi i sponzori sampiona. Sve dobre firme. Mi sem Apatinske pivare nikoga nismo imali. Infrastruktura i sve ostalo. Mamic je preuzeo klub koji je bio u mnogo laksoj finansijskoj situaciji nego Zvezda.
Zvezda je propadala polako ali sigurno punih 13 godina od 91 do dolaska Piksija. Imali smo nekada u tom periodu kratke uspone sa Dekijem i Pericom na primer, ali za nesto vise bilo je potreban strucniji kadar. Dosao je Piksi zatekao klub bez novca u kasi i talentovanom ekipom koja nije pre toga pokazivala ni 25% mogucnosti. Smenio je naprasno Kratkoostanica i doveo trenera stranca koji je u prvoj godini izdominirao. Igraci su rasprodati ali je mali procenat zavrsio u kasi zbog nakaradnih ugovora sa mendzerima i kriminalcima.Vlasnici tih ugovora su bili Mustafa, Lukovic,Jankovic, Zigic itd. Dosao je Bajevic, gospodin covek, veliki Zvezdas i Zvezda je pocela ponovo da pada iako smo imali kvalitetne fudbalere tipa Gaj, Kastiljo itd ali tada sam shvatio da nasi treneri jednostavno nisu dovoljno dobri da naprave cudo. Ja sam bio srecan i tada kada je Bajevic dosao i kada je dolazio Bozovic. Ali mi sem Mihajlovica, Djukica, Piksija, Jokanovic i Paunovica nemamo struku,izvinjavam se ako sam nekog prevideo. Sve ostalo bezidejni Djorini diplomci.Sportski direktor moze biti bivsi igrac ali i iza Djaje je bio Cvetkovic mozda i zasluzniji za nase upisivanje u istoriju Evropskog fudbala. Menadzer, ekonomista, obrazovan sportski covek. Terzic kakav god da je, nas je spasio bankrota. Dovodi sto moze jer para nema. Ne zaboravi da pre samo par godina je Zvezda izbacena iz evropskih takmicenja. Pogresio je sto se nije dogovorio da Grof ode u januaru u neki drugi klub i nasao pristojnu zamenu i sto je pristao da Raosavljevic uopste dodje u klub. Dosta mi je vise i Zvezdasa kao sto su Ivic, Bunjevcevic, Bozovic koji vole Zvezdu za pola miliona godisnje.
Zuti je imao vizuju ali nije imao podrsku i falilo mu je malo vise iskustva.
Kazu omladinska skola a tamo igraju igraci koje treneri promovisu i menadzerisu a ne najkvalitetniji. Znam licno primer iz blize familije. Decko igra sad za prvi tim u drugoj zemlji a oteran iz omladinaca jer nije imao ledja. A san mu je sveti dres.
Smaniti saopstenja, dovesti dobrog trenera, raspustiti penzionere, prodati sto se moze, zadrzati otatak i sa malo ulaganja pokusati napraviti nesto. Od ove uprave trenutno nevidim nikoga ko bi mogao bolje.

LA[K]I мај 23, 2017 at 15:40

Sve si lepo rekao samo sto uspon Zvezde ne zavisi od drzave, vec od ljudi koji je vode i njihovog plana, a nazalost malo je tih koji u Zvezdu dodju sa planom. Partizan ima sve domace sponzore i tako od ’92 pa na ovamo i to nije sporno, ali Zvezda ima jake sponzore iz inostranstva, posebno u poslednjih 10 godina. Pa samo 8.000.000 godisnje od Gasproma (po novom ugovoru) je vise nego sto ce Partizan dobiti od EPS-a, Lava i ostalih zajedno za 3 godine, mozda i vise. Partizanu je drzava napravila jaku omladinsku skolu i dovela ozbiljne strucanjake tamo i to dan danas radi. Zato mi treba da se potpuno oslonimo na Gasprom i druge inostrane sponzore. Imamo sporazum po kom ce oni kupiti Kovilovo, treba to da iskoristimo i to zavisi samo od nas. Sami smo sebi upropastili omladinsku skolu. Sto se tice para njih ima i to u izobilju sto se Zvezde tice. Ako moze Pavkov da bude placen 300.000 evra i da ne odigra nijednu utakmicu znaci da ih imamo na bacanje. Isto i Milosevic letos 300.000 placen, a neigra. Sve i da je najveci talenat mogli smo ga dobiti od Spartaka za manje od 200.000 sigurno. Da ne pricam da su nam Mouce i Edson odneli 500.000 evra za 20 utakmica koje su odigrali. Znaci para ima samo sto se one bacaju na gluposti umesto za ozbiljne stvari. Partizan nam godinama otima talentovane klince. Poslednji je bio Djerlek iz OFK-e. Umesto da uz dobru stipendiju taj supertalentovani decko zavrsi kod nas mi smo pare dali za neke kretene, a njega za sicu odvede partizan. A sto se Mamica tice tacno da on ima pomoc svoje drzave, ali on ima i sistem. Samo uporedi koliko je puta samion Srbije igrao u LS, a koliko puta Dinamo kao sampion HR. Ne moze tu da te progura drzava. Tu ili imas tim za LS ili nemas, a iz nase drzave zadnih 10 godina nije bilo tima za taj poduhvat. Partizan je pre 7 godina slucajno usao na znanje Klea i na brukanje igraca Anderlehta kod izvodjenja penala. Sto se nase struke tice tu si upravu, ali bih ja ipak dao sansu Vidicu ako bi on zeleo da se prihvati te funkcije. Mislim da bi dobar trener mogao da bude i Lalat, ali on nema iskustva za velike stvari. Sad bi nam mozda najvise pomogao Robi. Skupio je iskustvo i mislim da bi bio idealan za ovu funkciju. Njegova ekipa iz 2012. koja je igrala u kvalifikacijama za LE je bila najbliza da udje i ja sam siguran da bi usli da nije ostisao. Znao je coveka da napravi tim i da mu drzi disciplinu, za razliku od njegovih naslednika.

dragan bari 1991 мај 22, 2017 at 13:18

Teleća glava je još tu i maše vam iz lože jna,a vi i dalje nasedajte na medijske priče kako su oni posle barse i reala najbolji tim u evropi.

Reply
ZELJKO мај 22, 2017 at 14:05

Nije Zvezda kao JSD da dobija od drzave stadion otet od Vojske Srbije, da mu drzava pokloni Teleoptik i desetine miliona drzavnih para otetih od narodne muke. I opet dugujete 15-20 miliona i pored LS, LE…otetih Toletovih titula i prodavanja igraca preko Toleta, Ramadanija na stetu srpske reprezentacije. Pitajte se gde su vase pare i zasto Ruzic i ostali partizanovci podrzavaju Kosovo i Vokrija..

Reply
gorankrsman мај 22, 2017 at 12:57

U principu nevolim saopstenja ovog tipa.Kao Zvezdas trebalo bi da verujem svemu sto iz kluba kazu njeni rukovodioci.Nekad je tako bilo ali ….stvari se menjaju.Kome da verujem.Ono sto znam je da smo trebali sve da pobedimo i bili bi prvaci.Ono sto neznam neka mi neko od vas mojih zvezdasa objasni.Zasto je Kokeza kriv? Zasto bi on svom klubu naneo stetu? Zato sto mrzi Terzica? Ili sam ja lud ili su na sceni ljudi koji ne vole Zvezdu koliko ja

Reply
milos rankovic мај 22, 2017 at 12:56

CUDNO JE TO KAKO SE MUTAVI KOKEZA NEOBRACA JAVNOSTI DOK ONAJ KLOSAR KARADZIC SLAVI JUCE TITULU JA KAD SAM U PRAVU UVEK CU REAGOVATI AL STA VREDI KAD DELIJE CUTE MI NEMAMO EKIPU ZA SLEDECU SEZONU ZA 39 DANA IGRAMO PRVU UTAKMICU U EVROPI NEMAMO TRENERA IGRACI KO ODLAZI MORAMO BITI REALNI NASI OMLADINCI NEMAJU KVALITET VIDELO SE I JUCE MI HOCEMO TITULE I OMLADINCE TESKO TO IDE MISLIM DA TEK SAD IDE TESKO VREME NEK NAM BOG POMOGNE

Reply
Joda023 мај 22, 2017 at 15:03

Наши омладинци су смешни и за нашу сениорску лигу. Видим многи пишу да би било боље да су они играли. Па чисто сумњам. Показало се у више наврата да су они само не доказани таленти. Нама требају квалитетни одбрамбени играчи иначе немамо шта у евро такмичењу да тражимо. Браћо звездаши тешко ће се екипа појачати, а са овима што су ту тешко може и титула да се узме. Што се тренера тиче, треба оставити Бошка, па шта буде биће. Не треба мењати сваких месец дана. Нека нам буде са срећом и бог у помоћи.

Reply
deni the boy мај 22, 2017 at 15:11

iskreni komentar i sve na mestu,raspad sistema ovaj djurovski je ko dostanic ,kosanovic nema autoriet s njim nemamo nikakve sanse,tim je rupa bez dna ,sledi nam tezak period ,groblje 8 titula u 10 sezona bruka na kakav nacin ube titulu

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga мај 22, 2017 at 12:56

Da se Uprava kluba na čelu sa Zvezdanom Terzićem više bavila promocijom zvezdine dece iz naše škole fudbala i da nije uzalud rasipala pare na besmisleno dovođenje stranaca, isluženih fudbalskih marginalaca, koji nigde ni u jednom evropskom klubu ne bi našli mesta osim u Zvezdi – danas bi se druga pesma pevala.

Terzić je više proveo vremena pišući razna besmislena saopštenja i na sulude konferencije za štampu, a prvo je trebao da najuri Blažu Raosavljevića koji je najodgovorniji za pravljenje „skladišta“ fudbalera, belosvetskih neznalica kojima je bilo važno da od Zvezde uzmu pare i protutnjaju kroz klub kao kroz prolaznu stanicu.

Partizan je osvojio titulu oslanjajući se uglavnom na skoro nepoznatu decu koja su izgarala za klub. A kod nas su se udomili – razni Ruizi Da Silve. Letaleci, Frikokom sladoledi i razna boranija. Samo psihopata Kanga nas je oštetio za najmanje 20 miliona evra zbog katastrofalnog učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona i gubitak titule u domaćem prvenstvu.

Za Zvezdu neće biti sreće, a ni uspeha sve dok se kolonija stranaca ne rastera i dok se ne prestanu bacati milioni evra za niih koji ne vrede ništa. Naravno, treba se zahvaliti i isluženim domaćim igračima tipa – Sikimića, Lukovića, Srnića, Anđelkovića, Milijaša itd.

Reply
Rajčić мај 22, 2017 at 12:52

Zadnji trzaji Gos. Terzića da svoju krivicu neznanje stavi drugom na vrat. Terziću iz C.zvezde nemožeš da odeš dok lepo na sednici UO ne kažeš svoje amaterske poteze sa kojima sa klub srozao na nizak nivo. Za 3 godine kroz klub si proturio (60) šesdeset ( igrača) svaki prelazni rok po (10) deset . Ti si jedini bio poznat po velikom protoku fudbalera. U Ofk nisi bio u mogućnosti da dovodiš tolike igrače i da ih odmah šalješ po pozajmicama.Kako si davao izjave ne tako davno u ( januaru) kako C.zvezda nikad nije imala nadmoćniji tim u odnosu na Partizan. Sve i da su nas krali Kokeza i Fss i partizan,,,,,,, što lično je tvoj alibi i može u te priče da ti veruju samo klinci. Gos. Terziću vi i trener Božović ste ti koji ste neznanjem i amaterizmom predali tituli partizanu .Tvoje vreme u C.zvezdi je prošlo ubrzo će uslediti rastanak i puno sreće u daljoj karijeri.

Reply
dobro obavesten мај 22, 2017 at 13:30

de si brate, nema te ovih dana. no kad slede promene i ko ce odraditi prelazni rok? posto uskoro pocinje nova sezona, nikad ranije. jos jedno pitanje, posto si blizu vatre hoce li se zrtvovati titula iduce godine ili ce se napasti? bilo bi bolno da nas franjevci prestignu

Reply

Leave a Comment