Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Плавшић и Манојловић на списку за ЕП за младе

Плавшић и Манојловић

Срђан Плавшић и Филип Манојловић налазе се на списку селектора младе репрезентације Србије Ненада Лалатовића за предстојеће Европско првенство у Пољској.

Европско првенство се играче до 21 године одржава у Пољској од 16. до 30. јуна. Пред младом репрезентацијом Србије (генерација 1994. и млађи) налазе се мечеви у групи Б са Португалом (17.јун – 18:00 ТВ Арена), БЈР Македонијом (20.јун – 18:00 ТВ Арена) и Шпанијом (23.јун – 20:45 ТВ Арена).

Тим поводом селектор Ненад Лалатовић објавио је списак од 23 играча који ће бранити боје Србије. На том списку су и Срђан Плавшић и Филип Манојловић.

Селектор Лалатовић је и образложио одлуку зашто није позвао Михаила Ристића.

Михаило Ристић је један од мени омиљенијих играча, ја сам га гурнуо у први тим Црвене звезде, играо је оба дербија код мене. Ја га јако ценим, феноменалан играч. И попричао сам са њим када су играли Црвена звезда – Чукарички. Имао је ту повреду, није играо један дужи период, није имао континуитет, није био позиван ни у квалификацијама мислим, а на тој позицији имамо и Мелега. На позицији задњег везног играча имамо Максимовића и Лукића, а само један ће играти, а по мени је Ристић предњи везни играч где имамо Грују и Сергеја. Да није био повређен и да је више играо, има квалитет, апсолутно бих га позвао, јер га јако ценим. То је једини разлог„.

Комплетан списак младе репезентације можете видети овде. Из овог састава девет играча се радовало титули омладинског првака 2013, односно њих једанаест се уписало у историју српског фудбала када су 2015. постали прваци света у узрасту до 20 година.

Репрезентација се окупља 1. јуна а шест дана тренираће се на стадионима Чукаричког, Земуна и Синђелића. 7.јуна ће отпутовати у Пољску, а први меч је на програму против Португала 17.јуна.

Повезане вести

7 comments

Hadži Dragan мај 22, 2017 at 21:46

Manojlo treba da ima dobrog ttenera,a ne debelog Maksu koji nam je sve vratate upropastio.

Reply
Aleksa мај 22, 2017 at 21:05

Manojlović je KATASTROFALAN! Zvezdi treba dobar golman u narednoj sezoni!

Reply
LA[K]I мај 22, 2017 at 18:48

Prava provera za njih. Mislim da imamo atomski napad na ovom evropskom prvenstvu! Odavno nisam video jednu ovako dominantnu ekipu. Moje je misljenje da smo na ovom EP glavni favoriti za osvajanje prvenstva! Jos kad se doda da je na klupi veliki strucnjak…

Reply
crvenazvezda мај 22, 2017 at 18:22

Bolje bi im bilo bez Manojlovića. Plavšić je odličan ali Manojlović je upropastio Zvezdu.

Reply
kastiljo мај 22, 2017 at 21:03

Dok nas je Kahriman verovatno izvlacio protiv bugara i talijana…? Na te 4 utakmice smo primili 10 golova,najmanje 7 je njegova direktna krivica!

Reply
Voip мај 23, 2017 at 21:04

Ma kako da ne, razapeste coveka za par kikseva. Kakav je takav je bolji je od ovog malog koji treba jos puno da uci. Izletanje Manojlovica na visoke lopte je katastrofalno. Ima crne rupe, nekad uopste ne reaguje na lopte koje su mu na dohvatu. Isforsirali decka bez osnova i samo se izblamiro. Ima po Srbiji mnogo boljih golmana.

Reply
Србин са Космета мај 22, 2017 at 21:08

немој тако,за манојловића ће звезда узети добре паре,запамти ово па се после тога јави

Reply

Leave a Comment