Butulija na spornoj utakmici

Тренер рукометаша Црвене звезде Игор Бутулија је добио суспензију од 7 мјесеци!
Казну је изрекао директор Суперлиге Војислав Андрић, због пријаве судијског пара Бранка Марић и Зорица Машић да их је Бутулија жестоко вријеђао послије утакмице Звезда – Раднички(24:24).

 

 

Бутулија је наводно женском судијском пару рекао:
„Лопови, крадете ме. Ј… вас Саша Благојевић и Веља Марјановић. Дабогда црк`о рукомет и ви судије са њим. Ви сте га упропастили…“

Игор Бутулија је у своју одбрану написао:
„Одмах по завршетку утакмице пришао сам записничком столу и бурно реаговао. То је била реакција на судијске грешке које су директно допринеле нерешеном резултату. Од почетка до краја систематски је суђено против Црвене звезде. Потпуно се ограђујем од тога да сам изговорио речи које ми приписују у пријави и сматрам их гнусним лажима. Нити сам их вређао, нити изговарао вулгарности, већ критички говорио о њиховом лошем суђењу.
Добро ми је позната еснафска, стварна и лажна солидарност појединих судија и контролора. За утврђивање истине постоје и друге пунолетне, одговорне особе, пре свега присутни играчи, који могу да потврде да је апсолутна лаж да сам вређао судијски пар. Постоје и сведоци који су све ово видели и другачије. У општем метежу и изливу незадовољства суђењем било је разних речи и добацивања појединаца, али би то неко хтео све да припише мени и баци љагу на моје име.
То је псовка коју нисам изрекао и помињање имена која нисам помињао. Мислиле су да ће ме тиме „сломити”. Индикативно не помињу оно што јесам говорио, њихово скидање са ИХФ листе, различит критеријум суђења… У нашем друштву укинут је вербални деликт као нешто што припада прошлим временима, а мене оптужују за онај који нисам ни починио.“

Казну је такође добио и директор Звезде Ненад Перуничић због вербалног сукоба са играчем гостујуће екипе, Иваном Рајичевићем. Њему је изречена казна суспензије од двије утакмице и условно шест мјесеци.

Подели

Коментари

3 Коментарa на "Бутулија и Перуничић кажњени!"

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
goranm
Гост

A sad obojica + Šljivančanin u zatvor, gde im je mesto. Neka istražni organi rade svoj posao i pretresu to mafijaško gnezdo, pa će se najbolje videti ko je upropastio srpski rukomet i zašto nam talentovani rukometaši beže u inostranstvo. Ovde ovim lažnim Delijama moraju da plačaju harač, a tamo ih cene i plaćaju kao vrsne igrače. Krajnje je vreme da se pravosuđe pozabavi upravama klubova, jer se ponašaju kao bogovi, a radi se o običnim lopovima i neznalicama. Rezultati sve govore, a i sve se na kraju uvek sazna.

PERA BOR
Гост

Sve najbolje ljudima koji su im dodelili ove kazne.

Dzoni
Члан

Jedan od retkih (ako ne i jedini) disciplinski postupak koji nam ide u prilog..