Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Кошаркаши поново муке муче с повредама

Дуга сезона је оставила траг међу кошаркашима Црвене звезде. Шеф струке Дејан Радоњић муку мучи да окупи екипу за мечеве у домаћем првенству, али никако у томе не успева.

Након што су се у строј вратили и Јовић, Џенкинс, Бјелица и Лазић, повредио се и Нејт Волтерс, који ће на срећу одсуствовати свега неколико дана. Ипак, један играч ће морати на нешто дужу паузу. Реч је о Марку Симоновићу који се повредио на мечу са ФМП-ом када је незгодно доскочио и повредио зглоб

„Ситуација са повредама ремети нас у континуитету и не да нам да дођемо до жељених момената потребних за наступ какав желимо. На то се надовезала повреда скочног зглоба Марка Симоновића, који ће паузирати минимум десет дана. Два дана пред меч са ФМП-ом се повредио Нејт Волтерс, али он ће краће бити одсутан из тима“ рекао је Радоњић а преноси „Журнал“.

Звезда држи чело табеле у КЛС, а наредни меч игра сутра у гостима против Мега Лекса од 19 сати.

Повезане вести

3 comments

Verni do groba.Br.Cg. мај 25, 2017 at 14:17

Jes mladje nije problem ali isti vi cete da pljujete kada nedaj boze izgubimo ili jedva dobijemo……

Reply
Backo мај 24, 2017 at 16:25

Postujem sve sto si ucunio za Zvezdu, ali razmisli malo zbog cega se svako malo povredjuju igraci… Prosto – moras vise da odmaras nosioce, pogotovu sada u nasoj ligi, a vise da ubacujes klince – dvostruka korist!

Reply
Hadži Dragan мај 24, 2017 at 14:08

Radonjiću makar u KLS možeš forsirati mlade igrače,tako da nebi dolazilo do povrede onih starijih.

Reply

Leave a Comment