Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Кумови бране Звезду и наредне сезоне!

Великом броју играча Црвене звезде истичу уговори на крају текуће сезоне.

Ипак појединци ће наставити каријеру на Маракани а извесно је да ћемо и наредне године у црвено-белом дресу гледати леву страну последње одбрамбене линије, Душана Анђелковића и Александара Луковића.

Како пишу „Новости“ кумови Анђелковић и Луковић, који су се у Звезду вратили у јануару 2015. године, су постигли договор о останку у Љутице Богдана и наредних годину дана, те ће и следеће сезоне бранити простор испред гола Манојловића и Кахримана.

Ипак, очекује се да од лета имају мање важну улогу обзиром да би клуб требало да појача неколико пре свега млађих и бржих дефанзиваца.

Повезане вести

20 comments

monako мај 28, 2017 at 00:52

Dok se svi ne oteraju iz uprave nista od nas.U zvezdu MORA da se vrate pravi zagrizeni zvezdasi ako hocemo da napravimo nesto.Ovi lopovi koji su samo nastavili put Lukica,vesica,Adzica,….sa kradjom i lopovlukom oko kluba,dovodjenjem sumnjivih igraca sa naduvanim ugovorima podhitno oterati iz kluba.Oterati i sve menadzere koji tu ubacju svoje tzv igrace da se skoluju i da bi uzeli 70-80% od ugovora a Zvezdi nista.E to kada uradimo stacemo na noge i vratiti grobare tamo gde im je i mesto.

Reply
Suhoj37 мај 25, 2017 at 15:47

Sikimić, Anđelković, Luković i Milijaš NAPOLJE. Hvala vam za sve što ste za Zvezdu učinili, ali zreli ste za penziju. Ruiz, Kanga i Le Talek neka idu stopama Moučea a Donald neka ostane ako nema ponuda za njega. JBT imamo 7 napadača. Šta ćemo sa njima?? U odbrani duva promaja a mi kupujemo napadače. Zaista ne razumem tu logiku. Mnogi igrači, uz dužno poštovanje zaista nemaju šta da traže u Zvezdi a jedini koji valjaju su Ristić, Plavšić, Adžić, Milošević, Račić a mladog Ilića i Vučićevića još nisam gledao. Upropastili su sve talentovane mlade igrače. A onaj „Grof“ a bolje da ne kažem kako bi ga drugačije nazvao je doveo takve promašaje da nemam reči. E moja Zvezdo…PRIVATIZACIJA!

Reply
pera мај 25, 2017 at 06:57

Ovo je provokatina vest. Gospodo iz uprave vaš zadatak je da dovedete trenera, da dovedete mlade igrače koji će trčati na terenu i otarasite se ovih fudbalera koji ne mogu sto metara da pretrče. Koga bre briga gde je ko igrao fudbal bitno je kako sada igra. Luković je najveća kiksara u ligi. Andjelković ne može ništa da odigra u odbrani, to mu je posao a vi ovde o kumovima imam i ja kuma ali ga ne guram u moj posao. Njihova stavar što su kumovi, pokazali su na terenu gde im je mesto. Rasprodati sve strane igrače ali sve i poželeti sreću ovim fosilima od kojih jedino Milijaš može nešto pokazati klincima ostali su dve klase ispod kriterijuma jedne Zvezde.

Reply
Dark мај 25, 2017 at 02:43

Vest vec sutra. Sikimic-Supic-Milijas stavljaju paraf na novi 5-to godisnji ugovor. Zalog za buducnost. Ovaj Lukovic stvarno nema obraza. Prvo je cekao godinu dana na angazman i kad je shvatio da ga nece naci potpisao za nas. Ajd kum i jos trci ali Lune je bre zreo za penziju. Stav: Volim te Zvezdo dok god imam koristi.
Jos da vrnemo Tutorica i kompletni smo.

Reply
Voip мај 24, 2017 at 21:50

Auu bre koliko oni nemaju obraza ovo je strasno. Ne znam ni zasto se vise nerviram.

Reply
Dux мај 24, 2017 at 17:26

Prioritet trenera i sportskog sektora treba da bude jačanje defanzive…samo sa jakom odbranom možemo da se nadamo čudu i ulasku u LE…sećam se sezona kad je zvezda osvajala titulu i primala 15-ak golova za celo prvenstvo pa potom bila dobra i u evropi..prototip juventusov i atletikov model..normalno da ne možemo na tom nivou ali nešto proporcionalno možemo…o igranju kumova ne smem ni da pomisljam…

Reply
Backo мај 24, 2017 at 16:09

Odlicno! Jos Milijas i Sikimic, i mi smo na konju! :facepalm:

Reply
dejo мај 24, 2017 at 15:47

Strasno ce biti ako ostanu kumovi penzioneri u Crvenoj Zvezdi posle prelaznog roka a ako se to desi nema nista od titule sledece godine u Srbiji a da ne govorimo o igranju u Evropi ,treba da da igraju iskusniji igraci u Crvenoj Zvezdi al ne kao sto neko rece da Crvena Zvezda bude penzionerski klub

Reply
oknarb мај 24, 2017 at 14:46

реалне би биле опције ф стојковић,родић,александар ковачевић чаврић и мало тежа филип ђуричић

Reply
Hadži Dragan мај 24, 2017 at 14:14

Dosta više sa penzionerima.Kakvi bre kumovi,Kahriman,Milijaš,Sikimić…još samo fali i Petković da ostane i ni Murinjo nam nebi pomogao da uzmemo titulu.Zamislite ljudi da Anđelković čuva Ronalda ili Luković da uštopuje Benzemu ili Aleksis Sančeza?

Reply
oknarb мај 24, 2017 at 13:28

нееееееееееееееееееееееееееее,ако се то недај Боже обистини нећу више пратити звезду ни на тв,чак и ако буду резерве

Reply
marko мај 24, 2017 at 12:17

o ne

Reply
darko lazovic 89 мај 24, 2017 at 11:58

tesko nama ovi hoce izgleda da srozaju klub skroz ma neka rade sta hoce

Reply
pera мај 24, 2017 at 10:49

Da mi kažemo otvoreno upravi kluba ne odrekne li se penzionera neka kupe prnje svi zajedno i van kluba. Kakvi bre kumovi pa oni su pre potpisivanja za klub pokazali da su bivši igrači. Andjelković u odbrani ne postoji a Luković još manje. Nema ih na terenu i najveće su kiksare u klubu ako to sami ne shvataju i dogovaraju saradnju da znaju da sever neće biti uz njih jer niko na silu ne sme da bude u klubu. Sve odrtavele fudbalere ponuditi na tržištu i raskinuti ugovore Zvezda mora da postane perspektivan klub u koji se najtalentovaniji klinci bore da dobiju angažman a ne dom staraca koji glumi iskustvo a ne može da normalno trči.

Reply
десеткарактера мај 24, 2017 at 10:06

неће ваљда! хвала им на свему,ајде анђелковић па да буде резерва, али ово што је показао луковић није ни за резерве!

Reply
Бебето Смедерево мај 24, 2017 at 09:36

За Анђелковића ми је драго, јер је дечко дошао да буде замена Ристићу и Ибањезу и да ускочи кад треба. Играо је за 1000 евра и одиграо је одлично. Сваки његов центаршут погоди играча у главу. Само ми је криво због аутогола против Вождовца, али јбг то ће га обележити и све његове добре игре поништити.

Reply
Smederevac мај 24, 2017 at 10:09

Bebeto…svaki njegov centarsut pogodio igraca u glavu? Pogledaj koliko kikseva je napravio u odbrani, da li je prosao i jednog igraca i centrirao?
Svi njihovi (pricam o obojici kumova) dobri potezi u napadu su kada napadnemo sa 5 igraca po levoj strani, a odbrana ostane suplja.
Realno nemaju mesta ni na klupi. +posto poznajem Andjelkovica licno, znam da je bio partizanovac…

Reply
kastiljo мај 24, 2017 at 11:36

I Ibanjez je ozbiljna rupa u odbrani,3 od 4 gola ludogoreca na marakani idu njemu na dusu,oba u produzetku. Ako hocemo nesto u evropi vise da uradimo nama trebaju bekovi kojima je primarni kvalitet defanziva,nismo mi real madrid pa da napadamo 90min,u trecem kolu nam vec moze everton doci………

Reply
LA[K]I мај 24, 2017 at 16:34

Sto se Andjelkovica tice on je preslikan Ibanjez samo nesto slabi. Nema nikakvu funkciju u odbrani, vec ekipi pomaze sa dobrim prodorima po krilu ili nekim maestralnim centarsutom. Isto kao Petkovic na desnoj strani. Dakle umesto po jedno krilo i bek na terenu sa obe strane, mi imamo dva krila i levo i desno, a bekove nemamo. Mislim da nisu krivi bekovi tu, vec losa taktika laznog Grofa cija se igra zasnivala sa napadima po krilu, a igra sa jednim isturenim napadacem i samim tim i bekovi su cesto morali napred. Bas kao sto rece Kastiljo to nas je u velikoj meri i kostalo ispadanja od Ludogoreca. Da ne pricam o tome da nismo imali kondicionog trenera. Pa tu treba skinuti kapu i Andjelkovicu i Petkovicu i Ibanjezu kako su uopste uspevali da izdrze ritam gore-dole celu utakmicu. Svakako trebaju nam dva nova beka, po jedan na obe strane. Sto se Lukovica tice da je dosao godinu ipo dana ranije mozda bi i sad bio u solidnoj formi. Ovako godinu dana i vise ne igranja u Zenitu + povreda kada se vratio, a na sve to i godine… Mislim da je trebao da se povuce posle osvojene titule prosle sezone. Ovako samo muci i sebe i nas. Ne sumnjam da je i njemu zelja da pomogne klubu time sto ce igrati za sicu, ali na terenu radi suprotan posao. Nadam se da ce ga neko mladji izbaciti iz prve postave.

Reply
dusan мај 24, 2017 at 22:17

ibanjez je andjelkovica izmislio sve. nemoj da se brines za everton. sa lukovicem, andjelkovicem, pingpongom, manojlovicem, le talekom ne moze se ni zamisliti ekipa koju mi dobijamo u drugom kolu

Reply

Leave a Comment