Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Списак кандидата за Скупштину

ФК Црвена звезда обајвљује списак кандидата за Скупштину клуба, који ће 4. и 5. јуна бити бирани на клупским изборима.

Члановима клуба обратио се Матија Радојичић, председник изборне комисије, а његове речи преносимо у целости.

„Поштовани чланови клуба,

обавештавамо вас да је завршен поступак кандидовања за изборе за Скупштину клуба. Захваљујемо се свим члановима клуба који су узели учешће у процесу кандидовања, а посебно  кандидатима који су у тешким тренуцима за клуб показали инцијативу и одговорност у да се укључе у рад Скупштине клуба.

Са великим задовољством можемо да констатујемо да је листа од 61 кандидатa изузетно разноврсна и квалитетна. Сви кандидати су вишегодишњи чланови клуба, остварени и успешни у својим професијама. То је изузетан  потенцијал и шанса да будућа Скупштина клуба и заиста буде место за најважније одлуке како за садашњост тако и за будућност клуба.

Позивамо све чланове клуба да се упознају са кандидатима путем званичног клупског сајта и масовно изађу на изборе. Свим кандидатима желимо срећу на предстојећим изборима. Такође, апелујемо да  клуб пронађе начина да укључи у рад клуба  и оне кандидате који након избра не буду били изабрани у Скупштину клуба, јер Звезди је потребан сваки члан, а сви добро знамо поруку Слободана Ћосића — један клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи.

Председник изборне комисије
Матија Радојчић“

Списак кандидата можете преузети ОВДЕ.

Повезане вести

4 comments

dejo мај 25, 2017 at 12:41

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:667063-Vasilijevic-Ugled-Zvezdi-mogu-da-vrate-samo-bivsi-asovi Volio bi ovaj tekst da postave autori na MCZ i da se konacno se Crvena Zvezda Privatizuje uz vracanje bivskih igraca Crvene Zvezde u Crvenu Zvezdu zajedno sa onim koji bi kupio ili ona koja bi kupila uglavnom stranac ili strana jaka kompanija a da se otjeraju huligani vodje prije toga koji imaju firme na stadionu Crvene Zvezde ,autori MCZ izbrisite mi kom. za presednika Crvene Zvezde Lazanskog a ostavite ovaj 🙂

Reply
Timotije мај 25, 2017 at 14:15

Тако је Дејо. Без ПРИВАТИЗАЦИЈЕ ништа, само не кажеш ко ће купити Звезду. Има ли неки лудак да за овакву Звезду баца паре у бунар.

Reply
dejo мај 24, 2017 at 23:51

Volio bih da Lazanski bude presednik Crvene Zvezde posle skupstine Crvene Zvezde

Reply
Timotije мај 25, 2017 at 14:17

Zvezda je sportski klub i nije Vojni savez, pa da Lazanski bude bilo šta u Zvezdi. Ti stvarno nemaš mere ni u čemu.

Reply

Leave a Comment