Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Летњи кампови ФК Црвена звезда 2017

Приближавају се термини за наше традиционалне летње кампове.

У последњих седам дана пријаве су стигле из Румуније, Калифорније, Флориде, Шведске, Словеније, Италије, Швајцарске, Македоније, Црне Горе, Републике Српске и наравно Србије. Остало је још мало места у сменама Терме Чатеж 23. јул – 29. јул, и Златибор 17. јун – 24. јун као и 24. јун – 01. јул.

Наши вредни домаћини се увелико спремају да угосте децу са свих страна света која су указала поверење свом вољеном клубу и биће део наших тренажних и забавних активности. У склопу кампа у Чатежу могу да летују и одмарају и родитељи по посебно повољним условима. Поред два тренинга дневно у Термама Чатеж свој деци и њиховим родитељима Терме нуде и неограничено бесплатно уживање у свим базенским комплексима. Најбољих пет фудбалера са кампа у Словенији биће позвано на званичну пробу у ФК Црвена звезда већ током ове јесени.

За ближе информације обратите се на e-mail skolafudbala@crvenazvezdafk.com или на телефон +381-66-8011-365.

Претходних дана Омладинска школа ФК Црвена звезда угостила је и наше драге госте из ФК Чајетина. У међусобним мечевима победило је пријатељство наша два клуба, а организатори кампа на Златибору су пренели информације да су сви терени поред хотела „Wai Тai“ већ спремни и да ће бити готов још један нов терен уз два постојећа. Забавни садржај на Златибору биће додатно обогаћен отварањем новог Авантура парка на удаљености 200 метара од хотела.

Повезане вести

1 comment

dejo мај 25, 2017 at 21:37

Ovo je dobar potez ljudi koji su u Crvenoj Zvezdi ,vjerujem da imaju sjajne uslove u Termama Catez djeca koja pohadjaju za skolu Crvene Zvezde samo je pitanje da li bi to trebalo napravit u Srbiji odnosno Kovilovo kao sto se pricalo a u blizini Kovilova da bude recimo novi Zvezdin stadion

Reply

Leave a Comment