Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Кадети Црвене звезде шампиони Србије

Кадети Црвене звезде мтс нови су прваци Србије пошто су у финалном мечу Триглав Кадетске лиге победили екипу Мега Бемакс са 69:66 (21:13, 18:13, 14:16, 16:24).

Завршни турнир ове године одржао се у Димитровграду, а црвено-бели су тако потврдили добре игре из регуларног дела сезоне који су завршили као први на табели уз само један пораз уз 21 победу.

У већем делу утакмице предвођени изванредним Зораном Пауновићем, који већ наступа и за јуниорски тим црвено-белих. кошаркаши Црвене звезде су водили у једном тренутку средином треће деонице и са +15. Ипак, уследио је пад у игри у последњој деоници, па је екипа Мега Бемакса пришла на само два понеа заостатка. Ипак, на крају је трофеј заслужено припао црвено-белима.

МВП утакмицу одиграо је Зоран Пауновић, који је уз 23 поена имао чак 15 скокова (индекс корисности 36). Пратили су га Лазар Васић са 14 поена, и Бојан Томашевић са осам, уз пет ухваћених лопти.

Црвена звезда мтс: Гудурић, Машић, Стојилковић, Лакић 6, Пустахија, Јовановић 4, Васић 14, Пауновић 23 (15 скокова), Илић 7, Томашевић 8, Радаковић 4, Живановић 3.

Наредног викенда у Београду (домаћин је Црвена звезда мтс) од 2-4. јуна одржава се и завршни турнир јуниора.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Vuja NBG мај 29, 2017 at 15:42

Čestitke momci! Sledeći su juniori,posle toga seniori i na kraju KALEMEGDAN!

Reply
Gogi мај 29, 2017 at 18:02

Jos kad se tome doda da su sampionske titule ove godine vec osvojile kadetkinje,juniorke i seniorke to je totalna dominacija u svim uzrastima u obe konkurencije,laznoj instituciji tj prostituciji ne ostade cak ni jedan jedini trofej 🙂 Gazi Zvezdo sve u nizu! Dosta je bilo laznih institucija vratila se Zvezda gde joj je i bilo mesto oduvek SAMPIONI!!!

Reply

Leave a Comment