Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Macron нови технички спонзор Звезде

Macron

ФК Црвена звезда и италијанска компанија Macron потписали су уговор на пет година, током којих ће црвено-беле облачити нови технички спонзор.

Трогодишњи уговор са Пумом је истекао на крају ове сезоне, а промоција нових Macron дресова би требало да буде 14/15.јуна.

У наредним данима ће и званично бити објављен нови спонзор. Вредност опреме је наводно 450.000 евра, док ће Звезди припасти и бонуси од продаје дресова.

Macron је италијански произвођач из Болоње основан 1971.године, а управо је седмоструки освајач скудета био први клијент. Данас уз Болоњу, Macron облачи Спортинг Лисабон, Каљари, Ницу, Стоук, Кристал Палас, Депортиво Ла Коруњу, Леванте, Унион Берлин, Витесе, Мајами.. а до пре пар дана и Лацио. Уговор са Римљанима је истекао, а тренутно су најближи компанији New Balance, са којим је Црвена звезда била у разговорима пре три године.

Из региона опрему новог техничког спонзора Звезде носи Хајдук из Сплита, и нови шампион Мађарске Хонвед.

Спонзори су и одбојкашког клуба Modena Volley, као и фудбалског клуба Модена, и између осталих репрезентација Шкотске и Новог Зеланда у рагбију.

Оно што је сигурно јесте да ће дрес бити на пруге, а дизајниране су три гарнитуре, основна је наравно црвено-бела. Неке од дресова италијанског произвођача можете погледати на њиховом сајту.

Повезане вести

4 comments

Sasa јун 21, 2017 at 22:13

Totalno je nebitno cije dresove nose a nose one koji bolje odrese kesu, ne igraju dresovi fudbal nego igraci!

Reply
dejo јун 1, 2017 at 18:53

Crvena Zvezda ako je trebala da mijenja sportsku opremu Pume trebala je naprimjer da bude Najk ,Humel itd a ne bas nepoznati sponzor Makron kakav je i mislim da nije u bilo problem za Crvenu Zvezdu sto je Puma sponzor vec sto oni koji su igrali za Crvenu Zvezdu nisu pruzali dostojne partije grb i dresa kojeg prestavljaju trebali su da trce kao pume a ne da igraju kao babe

Reply
Dark мај 30, 2017 at 01:07

Bas mi je zao sto sa pumom nije produzena saradnja. Nekako pristaje uz Zvezdu. Nostalgija sta da se radi

Reply
Tvorza мај 30, 2017 at 00:02

I Terzić će nositi Macron dres, al’ sa poprečnim prugama u CZ-u, taman da se pridruži Đuriću i Vazuri

Reply

Leave a Comment