Ženska seniorska ekipa Crvene zvezde dobila je dva pojačanja za narednu 2017/18 sezonu. Nove odbojkašice crveno-belih postale su Aleksandra Stepanović i Sara Vučićević.

Aleksandra i Sara su prethodne sezone nastupale za TENT iz Obrenovca i dobrim igrama su zaslužile poziv našeg kluba.

U trofejnoj sali OK Crvena zvezda potpisale su ugovore sa Anom Avramović, generalnim direktorom i Vesnom Đurišić, sportskim direktorom ženskih ekipa OK Crvena zvezda.

Aleksandra Stepanović igra na poziciji libera. Rođena je 1. februara 1994. godine u Aranđelovcu. Nastupala je za Radnički iz Beograda, odakle je prešla u Vizuru za koju je igrala 4 godine, a prethodne sezone je branila boje TENT-a.

Pročitajte još  Anđelković - Mali predah pa priprema utakmice

Jako sam uzbuđena. Crvena zvezda je veliki klub. Sigurno najveći u Srbiji, kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji. Klub sa velikom istorijom i tradicijom i izuzetna mi je čast što sam potpisala za Zvezdu. Jedva čekam da počne sezona i da se još bolje upoznam sa devojkama i ekipom – izjavila je Stepanovićeva.

Sara Vučićević je rođena 29. aprila 1997. godine u Beogradu. Igra na poziciji srednjeg blokera. Odbojku je počela da trenira u beogradskoj Rodi, a poslednje četiri godine igrala je za obrenovački TENT.

Pročitajte još  Na današnji dan: Rođen Zoran Njeguš

Veoma sam srećna. Uvek mi je bio veliki izazov da igram protiv Crvene zvezde, kako u mlađim selekcijama, tako i u Superligi. Sada je preda mnom novi izazov, da igram za klub kakav je Crvena zvezda. Sa Aleksandrom sam prethodne sezone igrala za TENT, a od ranije poznajem još neke odbojkašice Zvezde, tako da mislim da ćemo se brzo uklopiti u tim – istakla je Vučićevićeva nakon potpisivanja ugovora.

Odbojkaški klub Crvena zvezda i ovom prilikom čestita Aleksandri i Sari na potpisanim ugovorima i želi puno uspeha i osvojenih trofeja u budućnosti!

Komentari

Budi prvi koji će ostaviti komentar!

Obavesti me o
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
wpDiscuz