Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Звездине даме добиле два појачања

Женска сениорска екипа Црвене звезде добила је два појачања за наредну 2017/18 сезону. Нове одбојкашице црвено-белих постале су Александра Степановић и Сара Вучићевић.

Александра и Сара су претходне сезоне наступале за ТЕНТ из Обреновца и добрим играма су заслужиле позив нашег клуба.

У трофејној сали ОК Црвена звезда потписале су уговоре са Аном Аврамовић, генералним директором и Весном Ђуришић, спортским директором женских екипа ОК Црвена звезда.

Александра Степановић игра на позицији либера. Рођена је 1. фебруара 1994. године у Аранђеловцу. Наступала је за Раднички из Београда, одакле је прешла у Визуру за коју је играла 4 године, а претходне сезоне је бранила боје ТЕНТ-а.

Јако сам узбуђена. Црвена звезда је велики клуб. Сигурно највећи у Србији, како у женској, тако и у мушкој конкуренцији. Клуб са великом историјом и традицијом и изузетна ми је част што сам потписала за Звезду. Једва чекам да почне сезона и да се још боље упознам са девојкама и екипом – изјавила је Степановићева.

Сара Вучићевић је рођена 29. априла 1997. године у Београду. Игра на позицији средњег блокера. Одбојку је почела да тренира у београдској Роди, а последње четири године играла је за обреновачки ТЕНТ.

Веома сам срећна. Увек ми је био велики изазов да играм против Црвене звезде, како у млађим селекцијама, тако и у Суперлиги. Сада је преда мном нови изазов, да играм за клуб какав је Црвена звезда. Са Александром сам претходне сезоне играла за ТЕНТ, а од раније познајем још неке одбојкашице Звезде, тако да мислим да ћемо се брзо уклопити у тим – истакла је Вучићевићева након потписивања уговора.

Одбојкашки клуб Црвена звезда и овом приликом честита Александри и Сари на потписаним уговорима и жели пуно успеха и освојених трофеја у будућности!

Повезане вести

Leave a Comment