Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Динамик за крај лигашког дела

У последњем колу Моцарт Суперлиге Србије кошаркаши Црвене звезде мтс гостоваће на Дорћолу у суботу од 18 часова и 30 минута.

Лигашки део такмичења у Моцарт Суперлиги Србије дошао је до самог краја. Након 13 кола кошаркаши Црвене звезде мтс заузимају прву позицију на табели са скором од 12 победа и једним поразом.

Црвено-бели ће у последњем колу играти меч против Динамика који заузима пету позицију на табели. У табору Звезде постоји велика жеља да се настави са добрим партијама и забележи још једна победа у низу која би гарантовала предност домаћег терена у плејофу Моззарт Суперлиге Србије. У првом мечу ових ривала сезоне, Звезда је била убедљива и славила је резултатом 87:68 у дворани ’’Александар Николић’’.

Термин одигравања почетка меча је померен и уместо првобитно најављених 20 часова, меч ће се одиграти од 18 часова и 30 минута у дворани Динамика на Дорћолу.

Очекивања пред меч са Динамиком изнео је првотимац Црвене звезде мтс Немања Дангубић.

Вредно тренирамо и трудимо се да подижемо форму за плејоф који следи. Очекује нас веома тежак меч против Динамика који је показао да је заслужено нашао своје место у Суперлиги Србије и оставио веома добар утисак. У тиму имају неколико веома искусних играча и показали су квалитет. Меч ће бити додатно тешак јер за има такмичарски значај. Желимо да дођемо до нових бодова и обезбедимо предност домаћег терена пред плејоф – истакао је Дангубић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment