Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Савић о повратку на Маракану: „Све ће убрзо бити познато!“

Након седам година печалбе на Маракану би овог лета требало да се врати и Вујадин Савић и покуша да реши проблеме у одбрани са којима се мучи наш тим већ годину и по дана.

Сада већ 27-годишњи дефанзивац, који је преко леђа претурио играње у Француској, Немачкој, Енглеској и Молдавији, слободан је у избору нове средине, а о доласку на Маракану ние желео да се посебно изјашњава.

„Још ништа конкретно не могу да причам, све ће бити ускоро познато. Тек треба да се обаве преговори. Наравно, никада се није доводила у питање моја жеља да опет дођем у Црвену звезду“ рекао је Савић у телефонском разговору за „Новости“.

Звезда покушава да доведе два или три штопера, а у конкуренцији су и Богдан Планић, за којег Војводина тражи 200-300,000 евра обештећења као и Украјинац који је до недавно бранио боје Дњепра, Олександр Сваток.

Повезане вести

1 comment

Dejan јун 7, 2017 at 14:43

Vujadine, imas troje dece i lepu zenu i mnogo bi ti pametnije bilo da se ostavis igranja fudbala (nije to sport za tebe). Cuvaj decu i zenu i uzivaj!!! Zvezdi su u ovom trenutku potrebni pravi fudbaleri!!!

Reply

Leave a Comment