Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стојковић за повратак, интересовање и за Симића и Лазића, два странца на излазним вратима!

Готово абнормална количина ифнормација везаних за прелазни рок у Љутице Богдана пристиже свакога дана.

Најновије вести казују да ће Звезда наставити да прати политику повратка своје деце на Маракану и да су тако контактирани и Вељко Симић из Базела и Дарко Лазић из Анжија. Симић је без уговора од 30. јуна а Лазић има уговор на две и по сезоне али и малу минутажу те наш клуб има аргументе за преговоре.

Са друге стране, „Моцарт“ најављује да ће се Звезда овог лета растати, сасвим очекивано, са Џоном Руизом и Дамјаном Ле Талеком. Француз је више „унередио“ везни ред по доласку него што га је унапредио, али је бољи био као централни дефанзивац. Ипак, његова брзина није оно што Звезда тражи и до растанка ће извесно доћи.

Руиз је имао солидну јесен а очајно пролеће, на крају је у потпуности испао из тима и његов одлазак није неочекиван. Ипак, сада је далеко теже да ће Звезда на њему моћи да заради него што је било зимус када је стигла понуда од 1.5 милиона евра.

Што се Филипа Стојковића тиче њему би се свакако највише обрадовао Владан Милојевић са којим је годинама сарађивао у Чукаричком. Ни Филип нема ништа против повратка у своју кућу након епизоде у Минхену.

„Тренутно сам на припремама са репрезентацијом Црне Горе пред наставак квалификација. Челници Звезде су звали мог менаџера, али тек када се вратим у Београд сешћемо за сто и разговарати о свему. Играње за Звезду се не доводи у питање. Звезда је мој клуб и увек постоји жеља да обучем црвено-бели дрес“ рекао је Стојковић за „Телеграф“.

Повезане вести

9 comments

otpisani101 јун 7, 2017 at 16:03

Moram biti surovo iskren…nijedan jedini stranac ne zasluzuje da ostane u zvezdi…ako su evropa i derbi merilo,nijedan nije ni doneo prevagu a ni resio neku utakmicu…gde su to kanga i boaci pokazali nesto u 3 derbija…boaci golove daje kurti i murti u ligi a u derbiju je obicna nula…kanga jos gori,tu je negde i donald i le talek itd…stranac mora da bude najbolji u ligi a ne samo u zvezdi…ako nemamo para za kvalitetnog stranca-kupujmo domace i nasa skola…

Reply
kastiljo јун 7, 2017 at 16:57

Boaci nema s kim da igra,vezni red nam je nula!!! Zna se da napadac ponajvise u ekipi zavisi od kvaliteta ostatka ekipe,pogotovo veznog reda.Covek je uradio ono sto je bilo do njega,ne mozemo da ocekujemo Ibrahimovica u ekipi ili Ronalda da iz svake poluprilike da gol,jednostavno da se ne zove Boaci ne bi igrao u Zvezdi vec u Realu.

Reply
pera јун 7, 2017 at 18:15

Sada druže izvini ali nisi u pravu. Ako se dobro sećam Boaće je doveden kao partner Kangi. Ko je gledao ligu video je da Kanga sem njega i ne vidi druge igrače na terenu. Boaće nema mentalitet koji je Hugo imao da grize kada treba. Čovek igra kao prosečan stranac za svoje statistike i zadovoljenje menadžera koji treba da ga dalje proda. Njega ja u celoj sezoni nisam video kao igrača kome je tim bitan za razliku recimo od Leonarda u Partizanu koji je svršavao kada su dobijali utakmice. Pamtim jednog velikog strelca u istoriji koga je Džaja morao da pogadja u trepavicu da bi bio veliki strelac samo što je taj bio tehnički igračina za Boaćea. Ovo odgovorno tvrdim, mi smo igrali celu sezonu u pogrešnoj formaciji. Naši igrači igraju godinama u 4 4 2 formaciji i bili smo smešni kada ceo tim igra da bi pogodio centarfora koji treba da da gol. Da se mi ponovo vratimo onome što znamo da igramo a da ta dva špica budu uvek u 16 metara a ne da bekovi bunare u 16 jednog čoveka koga čuva cela odbrana protivnika. Iz takve igre mi smo bili laka meta kontra napada protivnika s tim što ni igrači zadnje linije nisu bili ni približno kvalitetni da bi mogli brzog napadača da anuliraju nego se prolazilo pored njih kao kroz sir a tek Lukovićeva dodavanja koja su uvek bila šanse za protivnika. Ne treba žaliti za proteklim idemo dalje ali se nadam da nećemo praviti iste greške. OVi preko brda se busaju u grudi sa ligom šampiona poleteće a onda ih treba šamarati jer će se izujedati već posle par utakmica. Treba postaviti koncepciju kluba i organizaciju tima u koji ćemo samo menjati one koji odlaze mladim igračima i tek kada nemamo igrača za tu poziciju posezati za strancima. i još nešto jaka odbrana je osnova uspeha u svim timskim sportovima.

Reply
Ivan јун 7, 2017 at 15:28

Sad se vidim kontaktira Steva Majami da nam opet uvaljuje „Zvezdinu decu“, koju je ne tako davno pokupio i upropastio, evo ovog Stojkovića stiže nam iz Minhena 1860, koji je ispao u treću ligu Nemačke, da mu sad Zvezda opet oživljava karijeru… Tuga šta radi od kluba ova budala Terzić…

Reply
Aleksa Marković јун 7, 2017 at 15:24

Le Talek je odličan igrač, ali su ga unazadile neznalice Grof i Terzić, sa menadžerskim kombinacijama i tumbanjem tima, veznog reda i njegove pozicije, čovek više ni sam nije znao šta igra i ispalo je ovako kako je ispalo…na našu žalost!

Reply
Dejan јун 7, 2017 at 13:15

Opet dovodimo igrace koji nemaju gde da igraju pa im je dobro i u Zvezdi… E, svasta!!!

Reply
milos rankovic јун 7, 2017 at 13:13

TESKO VREME DOLAZI MI SA OVIM IGRACIMA STO PREGOVARAJU DA DODJU NEMA STA DA TRAZIMO U EVROPI A DOMACA LIGA VRLO TESKO DOVODIMO IGRACE KOJI NISU IGRALI U SVOJIM KLUBOVIMA NIJEDNO IME DA KAZES OVO JE NAS PRAVI VODJA ZA EKIPU MI NEMAMO TAKVOG IGRACA PRODAJ LE TALEKA DOVEDI IBANJEZA PRODAJ RUIZA DOVEDI NINKOVA DAJ MU VECU PLATU PRODAJ JOS TRI CETRI IGRACA KOJI NISU U PRVOM PLANU UZMI MAKAR 500 000 DOVEDI JEDNOG VEZNOG DOBROG KOJI MOZE DA DA GOL I NAMESTI ZA TE PARE IMA DOBRIH IGRACA AKO ODE DONALD DOVESTI JEDNOG DOBROG ZADNJEG KOJI ZNA SA LOPTOM DONALD VREDI MILION EVRA

Reply
Gojavelemaster јун 7, 2017 at 11:51

Kao sad, Le talek ne valja. A on, sigurno jedan od najkvalitetnijih igrača Zvezde. Nego, treba da se proda pa se „slaže“ priča.

Reply
kastiljo јун 7, 2017 at 16:59

Ne mogu da provalim dal je u pitanju sarkazam,stvarno se nadam da jeste,jer ako je letalek jedan od najkvalitetnijih u ekipi crno nam se pise.

Reply

Leave a Comment