Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

МЦЗ скенер: Марко Гобељић (ВИДЕО)!

Марко Гобељић је рођен 13. септембра 1992. године у Краљеву. Свој фудбалски пут је започео у млађим категоријама краљевачке Слоге, а за први тим је дебитовао са 18 година. Оставио је значајан траг у свом матичном клубу пошто је за Слогу наступао четири сезоне. Након Слоге прелази у крушевачки Напредак, и постаје један од најстандарднијих и најважнијих играча овог тима.

Марко је поливалентан играч. Може подједнако добро да одговори захтевима на више позиција у тиму. Иако је већи део каријере провео на дефанзивним позицијама, попут десног бека и дефанзивног везног, у Напретку је, поред позиције централног везисте, чак играо и офанзивног везног, а понекад био и најистуренији играч у тиму.

Поред поливалентности, краси га одлична физичка спрема. Доста се креће и покрива велики део терена. Активан је у оба правца, и не бежи од дефанзивних обавеза. Добар је у дуел игри, поготову у дефанзивним дуелима, у којима у већини случајева излази као победник. Добра пас игра, као и солидна техника и контрола лопте, му омогућавају да без проблема може да одговори захтевима у централном делу тима, као и на офанзивнијим позицијама.

Закључак је да је Гобељић један захвалан тимски играч, и уколико се добро уклопи у замисли Владана Милојевића, могао би значајно појачати конкуренцију, и представљати једно сасвим солидно појачање за предстојеће битке у сезони пред нама.

https://www.youtube.com/watch?v=JPjaEP1aknI

Аутор: АлексМЦЗ

Повезане вести

3 comments

kastiljo јун 8, 2017 at 20:30

http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdi-stigla-sledeca-sezona-ko-ce-doci-na-sutrasnju-prozivku/169698 Kako provocira s naslovom samozvani novinarcic….Koriste se grobarskom terminologijom,sprdaju se u facu sa najvecom navijackom armijom na balkanu.Tesko mi je da poverujem da je ovo samo “ispalo“ kao provokacija.

Reply
Dejan јун 8, 2017 at 18:59

Kako je on dobar fudbaler! Cudi me da smo uspeli tako lako i brzo angazujemo jer sam ocekivao, s obzirom na nabrojane mu kvalitete, da ce on u Real ili Mancester. Njima fale ovakvi igraci.

Reply
Србин са Космета јун 8, 2017 at 23:06

Не лупај и не вређај.Одлично појачање,изузетно брз,добра техника,биће појачање!

Reply

Leave a Comment