Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Друго појачање на Маракани, повратак Филипа Стојковића

Филип Стојковић

Филип Стојковић друго је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року. Изданак Звездинe школе из генерације 1993. враћа се у матични клуб након пет година.

Данас је промовисан први десни бек и прво појачање, Марко Гобељић. А друго је договорено. Филип Стојковић се договорио са Црвеном звездом, што је потврдио и његов менаџер Стеван Миковић у изјави за Mozzart Sport.

Са Црвеном звездом је све договорено. Он се враћа као слободан играч, након што је Минхен изгубио статус у Цвајти. Његова жеља је била да се врати у матични клуб„.

Очекује се да уговор буде потписан на две године и да се 24-годишњи десни бек прикључи припремама почетком недеље, на Златибору. Тренутно је са репрезентацијом Црне Горе, која у суботу игра против Јерменије у квалификацијама за Светско првенство.

Филип Стојковић је рођен у Ћуприји, и прошао је целу Омладинску школу Црвене звезде. Био је члан генерације која је освојио омладинску титулу са Владом Милојевићем. 16.јуна 2009.године је потписао први професионални уговор, а дебитовао је код легенде црвено-белих, Роберта Просинечког. Са Црвеном звездом је освојио Куп Србије 2012.године.

Био на позајмицама у Сопоту, Банату и Чукаричког, за који је и потписао 2013.године, а 2015. освојио Куп заједно са садањшим тренером Владом Милојевићем. Прошлог лета је потписао за Минхен 1860, али након испадања из Цвајте, а затим и избацивања у пети ранг такмичења постао слободан играч.

Иако је прошао млађе категорије репрезентације Србије и забележио 8 наступа за младу репрезентацију, играо и на Европском првенству 2015.године, одлучио је да игра за Црну Гору на сениорском нивоу. До сада је одиграо две утакмице.

Повезане вести

19 comments

dejo јун 11, 2017 at 00:00

Dobro je sto je vracen u Crvenu Zvezdu Stojkovic jer je bila velika greska sto je prodat prije Cukaricki ,dobro je sto je sadasnji trener Crvene Zvezde Milojevic se potrefio jer su Stojkovic i Milojevic odlicno saradjivali u Cukarickom vjerujem da ce tako bit i u Crvenoj Zvezdi sto se Gobeljica moze i on zajedno da igra vjerujem u Crvenoj Zvezdi sa Stojkovicem u sastavu Crvene Zvezde a na treneru Crvene Zvezde je da odluci kako ce njih dvoje da ukompunuje najbolje u sastavu Crvene Zvezde a vjerujem da trener Crvene Zvezde to moze

Reply
Dux јун 10, 2017 at 19:05

Dobro je,Gobeljic,Stojković…jos Rodić i Vujadinović i da kažemo da smo goruce probleme resili..postojeći igrački kadar koji posedujemo u veznom redu i napadu bi trebao da nam omogući da prodjemo prva dva kola u evropi..a do tad pametno..dovesti dobrog zadnjeg veznog i krilnog navalnog igrača… Kasnije već videćemo,daleko je 31-i avgust…

Reply
Maksa јун 10, 2017 at 11:26

Pruzao je sjajne partiju u Cukarickom u saradnji sa sadasnjim trenerom, nadam se da ce tako i nastaviti. Dobrodosao nazad Filipe !!!

Reply
delija celinac јун 10, 2017 at 09:21

dovesti malog Ozegovica da ima ko dati gol.

Reply
koprivnakoprivna јун 10, 2017 at 23:39

Neće ići gresis

Reply
dejo јун 9, 2017 at 23:08

Nadam se da ce dobro ukomponovat tim Crvene Zvezde trener Crvene Zvezde Milojevic i da se nece previse igraca dovodit u Crvenu Zvezdu a da ce od tih sastavit najbolji sastav Crvene Zvezde Milojevic jer moje povjerenje ima kao i sportski direktor Crvene Zvezde Mrkela

Reply
anchy јун 9, 2017 at 21:39

odlican igrac os igra i za reprezentaciju crne gore pa je cak tamo igrao i kao levi bek i igra fino dobre centarsuteve covek raxzume fudbal

Reply
Gogi јун 9, 2017 at 19:57

Odlicno,dobro nam dosao nazad majstore znam da ces da gines za crveno beli dres i da ces preorati teren jer si veliki Zvezdas. Ajmo jos i Micko i jos nekoliko pojacanja,nekih igraca se resiti i dati sansu mladjima i bice to pravi tim,za nekoliko godina izaci iz dugova a posle ce da bude ludilo na Marakani…Napred Zvezda ale!

Reply
oknarb јун 9, 2017 at 18:48

обавезно вратити мићка и покушати такође родића.не знам какве су могућности вратити филипа ђуричића ,мислим да би био прави вођа ове екипе.нико не рамишља о голману странцу.мислим да би тиу било идеално ријешење као и умијесто доналда мирко иванић ако би желио у звезду а на лијевом крилу вукановић а плавшић на десном.боачеа би продао и дао шансу јовељићу и романићу

Reply
koprivnakoprivna јун 10, 2017 at 23:40

Ne vraćati Micka ima bolnih za pet puta manje para

Reply
LA[K]I јун 9, 2017 at 17:57

Ne svidja mi se sto smo doveli i Stojkovica i Gobeljica koji treba da budu desni bekovi (Stojkovic je skolovan za tu poziciju, Gobeljic ne). Treba sansu da dobije i Viveiros jer je decko veliki talenat i mislim da ce predstavljati buducnost kluba. Uz duzno postovanje nasa dva nova igraca mislim da je Viveiros bolji od obojice i da bi bila velika steta da ne dobije ozbiljnu sansu, kao npr. Milosevic.

Reply
kastiljo јун 9, 2017 at 18:10

Mislim da ce Gobeljic biti izmena i da verovatno nece biti koriscen na desnom bekom osim u slucajevima povrede ili kartona Stojkovica.Bice sigurno u 18 igraca i nekako ga vidim kao izmenu za npr ovo sto igra Donald ili Le Talek.

Reply
LA[K]I јун 9, 2017 at 19:39

Najbitnije je resiti se velikog broja stranaca, koji nisu nista pokazali u Zvezdi. Donald po meni moze da ostane iako je ocajno odigrao polusezonu, ali Le Talek, Kanga i Ruiz moraju da lete. Verovatno odlazi i Boaci posto prema nama nema vise nikakavih obaveza zbog bankrota Latine. Tesko je ocekivati da zvog Zvezde odbije Lokomotivu, Gent ili Vatford koji ga zele (po pisanju domacih i stranih medija). Nadam se da je Gobeljic doveden da bi igrao u veznom redu, jer ako nije bice veliki problem sa nagomilavanjem igraca na jednoj poziciji. Treba videti i sta raditi sa Aucom. Obavezno da Frimpong dobije nase drzavljanstvo. Voleo bih jos i novog golmana, levog beka i Jovicica iz Amkara. Mislim da bi tada imali jednu odlicnu ekipu. Treba videti i da Jovovic i Andrija Lukovic budu vec jednom uvrsteni u prvi tim.

Reply
koprivnakoprivna јун 10, 2017 at 23:44

Dobio si minus za kangu,a dalje vidi posle

Reply
LA[K]I јун 11, 2017 at 17:52

Nije meni sto sam ja zbog Kange dobio minus, nego sto je Zvezda zbog njega i njegovih gluposti dobila minus od 15.000.000 evra. Neka se nosi sto dalje od ovog kluba.

krvavi zvezdas-DE јун 9, 2017 at 18:36

bravo laki..i ja to mislim veverica je bolji od obojice i sa njim mozemo nesto i da zaradimo jer je mlad i dosta dobar

Reply
Dark јун 9, 2017 at 19:16

Ja mislim da se polako pripremaju za verovatne odlaske pojedinih igraca. Recimo Le Talek, Donald, Kanga,a mozda i Boaci,Ristic,Plavsic. Vidim da je Petkovic na spisku jos uvek. Otisao Poletanovic. Bice dosta promena zavisno od ponuda. Neki ulaze u zadnju godinu ugovora. Realno je da ove prve takmicarske utakmice do septembra vezni red moze i te kako da se izmeni ako pomenuti odu. Za ocekivati je 29 juna da pocnu Kanga i Donald, a u avgustu da budu recimo Racic, Jovovic, Gobeljic itd. Nadam se samo vrhunskoj fizickoj spremi i bice ovo sasvim dobar tim.

Reply
koprivnakoprivna јун 10, 2017 at 23:41

Grobare na svoje vesti

Reply
pera јун 9, 2017 at 17:34

Odlicno a sada dva tri perspektivna centar halfa kojima će se dati ozbiljna šansa na terenu da igraju u kontinuitetu i još nešto igrači na 3-4 godine. Očekujem i malog Radonjića vrlo brzo i onda sledi rasterećenje igračkim kadrom a to znači traženje rešenja pre svega za ove strane igrače. Evidentno je da niko od njih nije ostavio neki utisak protekle sezone sem možda Boaćea. Normalno je i da prodamo nekog od igraća ali nikako ispod cene. Što se pak pominjanja nekih od njih poput Plavšića tiče moje je mišljenje da će on za godinu dana rada u ozbiljnom sistemu biti igrać koji će doneti dosta para klubu te da sada nije nikako vreme za njegovu prodaju. Video sam ovde komentare da Srdjan Mijailović nije igrač za Zvezdu a ja mislim da je Mićko idealno rešenje ako Donald ode. Borben igrač koji igra zadnjeg veznog, dosta trči, relativno mlad i na njemu se može zaraditi. Može da odigra i na centar halfu što je možda idealna pozicija gde bismo ga mi koristili. Apelujem na stručni štab da da našim mladim igračima u vezi i šansu i poverenje i to će se vratiti višestruko. Toliko je talenta u toj deci da je žalosno oduzimati im minute nekim La Talekom. Očekujem vrhusnke pripreme a iza toga još žešći analitični svakodnevni rad na unapredjenju karakteristika igrač i igre tima.

Reply

Leave a Comment