Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Слободан улаз за први меч финала, Радоњић: „Без Јовића, Волтерс ровит…“

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић пред прву утакмицу финала плеј офа Моззарт суперлиге. Улаз у дворану „Александар Николић“ слободан. Почетак утакмице у 21 сат

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак екипу ФМП-а, најпријатнијег изненађења овогодишњег издања плеј офа Моззарт суперлиге, у првој утакмици финала.

Финална серија игра се до три победе, први меч на програму је у понедељак у 21 сат. Други меч у серији игра се у среду у дворани „ФМП Арена“ од 18.30, трећи дуел игра се у петак од 20 сати у дворани „Александар Николић“, термини евентуалних наредних утакмица биће саопштен накнадно…

КК Црвена звезда мтс саопштава да ће улаз за прву утакмицу финалне серије бити слободан, по истом приницпу као и за меч полуфинала: Улази Б и Ц биће отворени за слободан улаз, власници сезонских улазница за трибине улазиће на улазе А и Д, док процедура за партере и ложе остаје иста за власнике сезонских улазница.

Пред прву утакмицу финалне серије, тренер црвено-белих Дејан Радоњић који неће моћи да рачуна на првог плејмејкера Стефана Јовића, који се повредио у Сремској Митровици, очекује добру кошарку, али и квалитетну екипу ФМП-а која је потпуно заслужено стигла до финала:

Дејан Радоњић:  „После доста времена, сезоне која је била дуга и напорна са великим бројем утакмица улазимо у завршни део. Одиграли смо до сада 81 меч, и сада стигли до финала плеј-офа за који смо још у најави сезоне рекли да нам је циљ и жеља да дођемо до још једне титуле. У финалу играмо против ФМП-а, која је направио изненађење у полуфиналу над Партизаном. Наравно, упознати смо са квалитетима ФМП-а, али ми желимо и надам се да ћемо то и урадити, да ћемо доћи до та потребна три тријумфа како бисмо још једном освојили трофеј првака Србије. Улазимо у утакмицу без Стефана Јовића, има још играча који су ровити попут Волтерса. Сада размишљамо само о том првом дуелу. Потребно је бити на једном задовољавајућем ниво, и мислим да смо спремни за то. Позивам навијаче да дођу у Пионир, да осетимо онај амбијент који смо имали прилике да видимо и чујемо током сезоне, сећајући се много ситуација у Пиониру и Арени, имам велику жељу као и сви момци да опет заједно сви кренемо у позитивну причу и да је на крају завршимо на Калемегдану. Лепо је сећати се тих утакмица и тог амбијента. Свима нам је посебно остало урезано како је то било и Милану, момци то заслужују, прошли су тешке и кризне ситуације ове сезоне, и био би јако добар осећај да видимо пуну халу у понедељак и да заједнички кренемо су добру серију и да је на крају завршимо тамо где смо рекли да ћемо је завршити” рекао је на конференције за медије тренер Црвене звезде мтс.

Све мечеви финалне серије биће директно преношени на ТВ „Аренаспорт”.
– Сее море ат: хттп://ккцрвеназвезда.рс/поциње-борба-за-титулу-сампиона-србије-11-06-2017.хтмл#стхасх.ФФлпК7гд.дпуф

Повезане вести

3 comments

pera јун 11, 2017 at 20:45

Da napunimo Pionir ovo je praznik Zvezdaške javnosti i revija naših igrača naša sadašnjost i budućnost.

Reply
Verni do groba.Br.Cg. јун 12, 2017 at 16:22

Sta vise reci….NAPRIJED JUNACI

Reply
Boki јун 11, 2017 at 18:00

Svi u Pionir!

Reply

Leave a Comment