Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездина деца освојила „Турнир Пријатељства“ у Бијељини!

Други пут у последње три године, млађи кадети Црвене звезде победници турнира пријатељства у Бијељини.

Екипа Мирка Буњевчевића је недавно освојила титулу у Лиги млађих кадета Србије, а круну на одличну сезону ставила је освајањем турнира у Бијељини. Црвено-бели су без примљеног гола успели да понове успех генерације коју је пре две године предводио Огњен Короман, а на терену Дејан Јовељић.

Црвена звезда је у финалу била боља од Осијека, и славила је убедљиву победу резултатом 4:0. Предност нашој екипи донео је Купусовић у 10. минуту. На 2:0 повисио је Бурмаз у 32. минуту, а голове су до краја утакмице постигли и Јочић, односно Стојановић. Са укупном гол разликом 13:0, млађи кадети Црвене звезде показали су да им нема равних на овим просторима.

За најбољег играча турнира проглашен је Његош Купусовић који је осим голова у полуфиналу и финалу успео да постигне још два гола на турниру.

Генерација Мирка Буњевчевића је ове сезоне освојила шампионску титулу Лиге млађих кадета, а наредне сезоне такмичиће се у кадетској лиги Србије, а уколико наш млади тим настави са вредним тренинзима, Црвена звезда ће и у годишту 2001 за неколико сезона имати озбиљна појачања из сопствених редова.

Повезане вести

2 comments

Gogi јун 11, 2017 at 18:37

Bravo momci samo kidajte,za par godina prvi tim,bice s’ vama Liga Sampiona!

Reply
koprivnakoprivna јун 11, 2017 at 18:21

Živi i zdravi bili,a uskoro u prvom timu igrali!!!Hvala

Reply

Leave a Comment