Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Талентовани омладинац стаје на Маракани!

Талентовани омладинац продужио уговор са Црвеном звездом за три године.

Црвена звезда је одлучна у намери да окосницу тима током наредних сезона чине фудбалери који су поникли у њеној Омладинској школи. На припреме са првим тимом данас је отпутовало и девет омладинаца, а међу њима је и Југ Станојев.

Станојев је данас продужио уговор са црвено-белима на три године, и на тај начин је показано да клуб озбиљно рачуна на њега. Рођен је 29. јула 1999. године у Новом Саду.

Звездин брзоноги фудбалер је претходне сезоне наступао за омладинце, и други је стрелац екипе са девет датих голова. Може да игра на крилним позицијама, али и као најистуренији фудбалер.

Повезане вести

3 comments

dejo јун 12, 2017 at 22:24

Pravi potez uprave Crvene Zvezde potpisivanje visegodisnjeg ugovora sa Zvezdinim omladincem mislim da treba nastavit i sa ostalim svim omladincima Crvene Zvezde potpisat visegodisnje ugovore upravo Crvene Zvezde

Reply
десеткоментара јун 12, 2017 at 14:56

браво! тако треба да се ради !

Reply
kastiljo јун 12, 2017 at 14:43

fantastican igrac.odlicna kontrola lopte pri punoj brzini,koja je pritom nevidjena.ovaj mali ce da bude hit ako bude dobio sansu ove sezone,mislim da bi mozda cak i trebao da bude prva opcija za krilo,u najmanju ruku da dobije pola h po mecu.iznudjuje veliki broj prekrsaja u opasnoj zoni jer protivnici ne mogu da ga zaustave drugacije koliko je brz.odgledao sam nekih 5-6 utakmica omladinaca ove sezone i mogu reci da je upravo on najveci utisak ostavio na mene,potom cvetkovic,ilici i onaj stoper,ne znam kako mu bese ime,sladjan valjda.

Reply

Leave a Comment