Moja Crvena Zvezda
АнализеВажноНајновијеФудбал

Скаутирамо за летњи прелазни рок: Жан-Пјер Нсаме (ВИДЕО)

Пошто се у последње време све више спекулише о одласку Боаћија, одлучили смо да предложимо, по нашем мишљењу, идеалну замену у случају евентуалног одласка нашег најбољег нападача.

Жан-Пјер Нсаме

Датум рођења: 01.05.1993.

Место рођења: Дуала, Камерун.

Националност: Камерун, Француска.

Висина: 188 цм.

Позиција: Нападач.

Уговор: 30.06.2017.

Овај снажни нападач пореклом из Камеруна је одрастао у Француској, и тамо уједно прошао и француску школу фудбала. Своје прве фудбалске кораке је начинио у омладинским категоријама француског клуба Анже. У Француској му нису баш цветале руже, иако је оставио добар утисак на позајмици у Амиену (32 утакмице/7 голова), па се прошле године одлучио да промени средину и потпише за швајцарску екипу Сервет. Тај потез се испоставио као пун погодак пошто је на 31 утакмици постигао чак 23 гола, и уписао 5 асистенција.

Реч је о веома снажном двадесетчетворогодишњем нападачу са израженим инстиктом за гол и солидним процентима реализације. Извлачи се по лопту и поседује доста добар шут, тако да не спада у оне нападаче који само „кампују“ у шеснаестерцу и чекају да их неко погоди „у трепавицу“. Одлично прати игру и увек је спреман да искористи непажњу противничке одбране. Попут Боаћија, добро се сналази у шеснаестерцу, и способан је да сам себи изгради шансу. Не зависи искључиво од саиграча.

Одличне физичке предиспозиције му омогућавају да без проблема гради лопту, као и да добија већину дуела. Проценти успешности игре 1 на 1 су му на импресивних 87%, пре свега због балансиране комбинације снаге, солидне брзине и технике. Због тих особина је повремено играо и на позицији левог крила. Пас игра и само учествовање у игри је веома битно за екипе као што су Црвена звезда, која се у великој већини случајева суочава са екипама које играју веома изражен дефанзивни фудбал. Његову пас игру и учествовање у игри можете видети на дијаграму испод.

С обзиром на све наведено, Нсаме би, по нашем мишљењу, био идеална замена за Боаћија, који је такође дошао из друге лиге, а сада се за њега интересују озбиљни клубови. Клуб би требао макар да се распита за овог играча, јер је имао фантастичну сезону, а скоро да је непознат на тржишту. Мишљења смо да у овом тренутку неки посебни и за нас велики финансијски захтеви не би били препрека, тако да би Нсаме могао да буде добро решење.

Повезане вести

15 comments

bilo koje ime јун 15, 2017 at 12:17

Orlandic na steoridima. Sut mu nije pretnja, kao ni dribling. Protiv ozbiljne odbrane tesko da moze da dodje u priliku da sutne iz daljine. Namesta se par sekundi na sut i gleda u loptu dok se namesta. U ozbiljnoj utakmici takav luksuz ce retko imati. Iako izgleda da ima solidnu brzinu, pocetno ubrzanje mu je jako lose, sto se moze videti na pocetku klipa. U nasoj ligi bi razbijao na fizikalije, ali da se ne zezamo Boaci je mnogo tehnicki potkovaniji igrac.

Reply
Vukan јун 15, 2017 at 13:12

Dobar je Boaći, ali on i tehnika su dva sveta kakve je on sanse masio ono je bruka. I nije se bas ni on proslavio u Evropi, smesan bio, pa kod nas dade dosta golova. Onaj Nsame je jeftiniji i nije nista losiji igrac bar tako deluje. Nije ni ne znam kakva igracina ali za Orlandica sa kojim ga poreds je igracina i nista losiji od Boacija.

Reply
vladimir јун 13, 2017 at 12:26

Kastiljo slazem se s tobom za tog igraca.
Odlican, brz ima 188cm visok tacno kakav nama treba

Reply
kastiljo јун 13, 2017 at 11:36

https://www.transfermarkt.co.uk/kwame-nsor/profil/spieler/147602 Evo jos jednom ovog da okacim,slican profil igraca,samo mislim bolja varijanta,a i dolazi iz bolje lige i boljom statistikom.

Reply
mikidelija јун 13, 2017 at 09:53

MCZ svaka cat jos jednom! Kidate ovih dana sa ovim izvestajima! Bolje bi 10 puta radite skauting nego oni „skauti“ u klubu koji su nas zestoko ostetili u poslednje vreme, jos primaju platu za to. Samo tako nastavite!

Reply
boxx јун 23, 2017 at 17:42

Izgleda lepo i impresivno ali Vladan Milojevic je imao saradnju sa njim u Panionionsu i zna kakav je igrac, i verovatno da je dobar doveo bi ga zato sto je slobodan..

Reply
dejo јун 12, 2017 at 22:38

Nadam se da cete ubijedit autori sajta MCZ da jednog od ovih igraca dovede Terzic u Crvenu Zvezdu

Reply
Republika Srpska јун 12, 2017 at 21:51

Za admina da proskautira Romulo Kabral iz Hammarby IF ugovor mu istice u 12 mjesecu 91 god 13 utakmica 7 golova 1 asistencija prosjek odigranih minuta 50 po tekmi

Reply
skaut јун 12, 2017 at 20:43

Menadjeri ovog je Yb Bern uzeo…slabo pratite na casu.

Reply
IgorV јун 12, 2017 at 20:24

1. ANDRIJA KLUĐEROVIĆ – treba ga dovesti, ima osećaj za gol!!!

2. Patrik Eler 25 god. FC Wacker Austrija 2. vrednost 450 000e
https://www.youtube.com/watch?v=Vc_zuOwiasI

3. Moussa Koné 20 god. FC Zürich vrdnost 500 000e
https://www.youtube.com/watch?v=N3CgkmzfQYE

https://www.youtube.com/watch?v=Y-LBcA53wEA

Reply
skautiranje11 јун 12, 2017 at 19:39

Neki dan sam na.ovom sajtu pisao za njega..
Igrač kakav nama treba

Reply
Драган јун 12, 2017 at 19:46

Пратимо шта пишете 🙂

Reply
dobro obavesten јун 12, 2017 at 20:03

bolje vi skautirate nego terza, raosavljevic i grof zajedno… dzaba sve kad ce nam terza dovesti veskovca za stopera. causic i rodic stizu za dan-dva, nazalost stize i rikardinjo. nadam se da gresim za rikardinja i da ce biti pojacanje ali 360.000 eura pa to znaci da ce adzic na klupu jer ovaj mora da igra kao i ruiz a videli smo kakav je ruiz bio, vise je uradio adzic za pola sata sto je igrao… uf al se tu neko opet ugradio

Reply

Leave a Comment