Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Први тренинг на Златибору

Фудбалери Црвене звезде допутовали су на Златибор где су започели припреме пред нову сезону која почиње 29. јуна квалификацијама за Лигу Европе.

Нешто пре 18 часова сви играчи су изашли на терен спортског центра „Чајетина“ који је у непосредној близини хотела где су смештени. Одмах на старту су испуњени сви услови за добар рад – одлична травната подлога и пријатних 24 сатепена на Златибору. Фудбалери су на терену провели тачно два сата.
Тренинг је започет трчањем око терена, а заједно са играчима у групи је био и тренер, Владан Милојевић. Загревање се наставило уз лопту и у групама по три играча. Шефове команде су биле једноставне, тражио је прецизну контролу лопте али и лагани ритам како би што боље ушли у сам тренинг.
Уследило је оно главно за данас. Распоредили су се играчи у три групе на једној половини терена, поставили се формацијски и започели са вежбом пас игре. Тражио се један додир, а шеф струке је јасно истицао да је то оно што ће се тражити у његовој игри. Касније је вежба надограђена и вођењем лопте па је све личило на праву формацију и изглед игре на утакмици.
Да ће цео тренинг бити са лоптом показало се и у наставку када је изнет помоћни гол на 60 метара и када је кренула игра 10 на 10. Није било ограничења у броју додира, а Владан Милојевић је прекидао игру кад год би осетио да нешто може боље. Овај део рада је уједно трајао и најдуже данас.
Након тренинга прве утиске је изнео и Душан Анђелковић:
– Након пар тренинга у Београду данас смо овде на Златибору први пут радили са лоптом код новог шефа стручног штаба. Јасно нам је износио његове захтеве и идеје и на нама је да их у наредних 12 дана што боље прихватимо. Припреме ће бити кратке, прва утакмица је јако брзо али није нам први пут да имамо такву ситуацију, закључио је Звездин леви бек.
Сутра су на програму два тренинга на Златибору, један од 10, а други од 18 часова.

Повезане вести

1 comment

dejo јун 12, 2017 at 22:42

Samo jedna mala zamjerka autore teksta MCZ volio bih da uz ovaj tekst bude jedan video sa treninga fudbalera Crvene Zvezde moze taj video da bude dolje ispod teksta autore MCZ naprimjer

Reply

Leave a Comment