Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда награђује најоданије навијаче!

КК Црвена звезда мтс са поносом истиче да још једна ’’Тикет лига’’ улази у саму завршницу и обавештава да ће 100 најлојалнијих навијача добити заслужене награде које обезбеђују Звезда са њеним партнерима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс улазе у сам финиш сезоне у којој су већ освојили два трофеја и налазе се на само корак од тога да пригрле и трећи намењен шампиону Србије. Уз то остварили су невероватних 16 евролигашких победа. Успех црвено-белих у многоме је зависио од подршке навијача који су успевали много пута да испуне дворане до последњег места и тиме покажу да са правом спадају међу најбоље у Европи.

Својеврсну награду подарили су им црвено-бели кошаркаши који су у фантастичном амбијенту дворана ’’Александар Николић’’ и ’’Комбанк арене’’ рушили великане као што су – ЦСКА, Барселона, Фенербахче, Реал Мадрид… И са правом приграбили епитет сензације у Евролиги. Такође, окончали су АБА лигу без пораза на домећем терену, а исти учинак имали су и у лигашком делу Суперлиге Србије. Ипак, најоданијим навијачима следи још пријатних изненађења, овог пута ван терена.

У знак захвалности, Клуб ће наградити најлојалније своје навијаче који се међусобно такмиче у „Тикет лиги“ и доласцима на утакмице црвено-белих скупљали поене током целе сезоне. Подсетимо, власници сезонских карата су и ове сезоне учествовали у такмичењу скупљајући бодове доласцима на мечеве који су се вредновали по систему:

1. бод за мечеве Евролиге
2. 2 бода за мечеве против Партизана, Будућности, Цедевите, Цибоне, Олимпије и Меге
3. 3 бода за остале сусрете АБА лиге и Суперлиге Србије.

Првих 100 навијача на листи „Тикет лиге“ биће вредно награђени, а наградни фонд ће обезбедити КК Црвена звезда мтс са њеним спонзорима. Клуб ће накнадно објавити када ће награде бити додељене најлојалнијима.
КК Црвена звезда мтс овим путем још једном подсећа све навијаче да је у току претпродаја контигента годишњих улазница КК Црвена звезда мтс за сезону 2017/2018. Она је почела 5. јуна 2017. године и трајаће до 30. јуна 2017.године. Продаја улазница обавља се сваког радног дана од 12 до 20 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану, као и суботом од 10 до 18 часова. Такође, продаја се врши и у ’’ТЦ Ушће’’ (продајно место Евентима) где могу да се купе сезонске улазнице за партер (партер Б и партер 4), као и за трибину (А, Б, Ц и Д).

Све остале потребне информације за куповину сезонских улазница можете пронаћи на следећем линку

Табелу и поредак у тикет лиги за сезону 2016/2017 можете пронаћи на следећем линку. Уз напомену да је последњи обрачунат меч онај од 25. априла против КК Партизан Нис. Комплетна табела и информације о додали награда биће накнадно објављени, по завршетку сезоне.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment