Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Боаћи и Јововић у екипи, Ричмонд: „Преговорима није крај, али Звезда је велики клуб и зато сам овде“

Поподневни тренинг на Златибору поново је трајао од 17 до 19:30 часова и то у две групе.

Заједно са мањом групом играча која је прва изашла на терен био је и Владимир Јововић који је данас радио одвојено и трчао са стране. Млађи фудбалери су под командом шефа струке али и Косановића радили на пас игри и поседу лопте.

Од 18 часова почела је са радом и друга група, а данас је пуним интезитетом радио и Филип Стојковић. И они су такође данас доста радили на поседу лопте кроз разне креативне вежбе. Крај тренинга био је резервисан за слободну игру између два гола.

Након тренинга играче је у хотелу сачекао и Ричмонд Боаћи који је допутовао на Златибор како би се прикључио припремама. Црвена звезда ради на скором потписивању новог уговора са нападачем, а он је по доласку на српску планину кратко изјавио:

Драго ми је што сам овде са мојим старим саиграчима, али упознао сам и неке нове. Искористио сам одмор да посетим породицу и домовину, а сад сам ту да радим са новим тренером. Када је реч о физичкој спремности моја парола је јасна – увек сам спреман. Остаје да сачекамо крај преговора о продужетку сарадње, али Звезда је велики клуб и зато сам и сада овде – закључио је Боаћи.

Сутра је на програму тренинг у 10 часова али само за оне који неће играти прву припремну утакмицу од 18 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment