Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Играчи изразили жељу да остану у Звезди, Радоњићу понуђен двогодишњи уговор!

Председник КК Црвена звезда мтс обавио током викенда разговоре са играчима и делом стручног штаба у склопу припрема за нову сезону која почиње 1.јула 2017.године

КК Црвена звезда мтс окончао је у петак 16.јуна 2017.године најуспешнију сезону у историји клуба, а већ у суботу и недељу председник клуба Небојша Човић обавио је са својим сарадницима низ активности у циљу што боље припреме клуба за следећу такмичарску сезону, која почиње 01.07.2017.године.

У склопу тих активности обављен је разговор са већим бројем играча (изузев Американаца Вотерса и Томпсона којима је истекао уговор, и који су отпутовали у САД, као и Џенкинса који има уговор са Црвеном звездом за сезону 2017-2018), као и делом стручног штаба, осим првог тренера Дејана Радоњића, коме истиче уговор са крајем сезоне, 30.06.2017.године.

Дејану је у разговору са председником клуба још крајем маја изнета понуда за нови двогодишњи уговор, а тим поводом биће обављени и додатни разговори.

Приликом састанака, први човек црвено-белих Небојша Човић је информисао саговорнике о актуелној ситуацији, даљим активностима које клуб планира како би спреман дочекао предстојеће изазове.

Једна од тема била је финансијска ситуација клуба, а сви играчи и стручни штаб према којима постоје одређене финансијске обавезе, изразили су жељу да и даље буду део породице КК Црвена звезда, али и исказали велико поверење у клуб који се и претходних година суочавао са сличним изазовима, али је успевао да измири обавезе према својим играчима и тренерима, и то пре почетка нове сезоне.

Један од најискуснијих у редовима Црвене звезде мтс Милко Бјелица, који ће бити и представник клуба на редовном годишњем састанку Евролиге у Барселони који је за играче планиран већ 20.јуна, истакао је током разговора изванредне услове за рад које је имао у црвено-белом дресу ове сезоне, посебно присећајући се неких ранијих времена када је играо у дресу Црвене звезде.

Челни људи КК Црвена звезда мтс настављају даље планиране активности у циљу припема за наредну сезону, о чему ћемо редовно обавештавати јавност.

У жељи да достојно прославимо један од највећих успеха у историји овог великог клуба, нећемо се бавити бројним гласинама, спекулацијама и комбинаторикама о одласцима играчког кадра и стручног штаба који се појављују у јавности. Овај систем је направљен да траје…

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

10 comments

zoki Ča bori јун 18, 2017 at 19:30

Da smo miljenici vlasti i da smo državni projekat naši igrači i stručni štab nebi primili MARTOVSKU platu ovih dana.Toliko o pomoći premijera vlade itd.Trebalo bi da bude drugačije ali nije.Trebalo bi da već imamo ugovore na 1.god sa Radonjić em Kuzmić em Jović Lazić em bar.Zbog Srpske košarke ako ništa drugo.

Reply
Hadži Dragan јун 18, 2017 at 18:21

Svi da ostanu osim Voltersa i Tompsona. Jedino bi Mitorvić mogao otići, jer tu je Bolden. Sa Radonjom fajnal for u Beogradu.

Reply
kastiljo јун 18, 2017 at 18:27

Dovodjenje Tompsona mi je totalno nejasno,necu mu zaboraviti onu “odbranu“ protiv Printezisa na 2 sekunde pred kraj,koja nas je kostala top8.Volters bi igrao bolje da je primao platu,razmazeni beli amerikanac 😉

Reply
Hadži Dragan јун 18, 2017 at 19:00

Da,apsolutno si u pravu.Ma i Radonja ako neće da ostane treba dovesti Svetislava Pešića. Igrali smo super dok je bio kod nas, ali se nije moglo protiv tadašnjeg režima i gepekera.

Reply
dzoni јун 19, 2017 at 09:27

a pešić jedva čeka da radi bez plate..

Reply
Jugoslav јун 19, 2017 at 15:49

Ne lupaj molim te, on je imao platu 400000, znas kad bi ti on ostao do kraja sezone kao Radonja a da ne prima platu

Reply
josif јун 19, 2017 at 08:02

Dragane!Bolden koliko sam ja razumeo u Zvezdi nece zaigrati.Bar je tako reko Radonja.Pozz.MKD

Reply
kastiljo јун 18, 2017 at 17:29

Sjajne vesti…Uvek postoji taj crv sumnje kod nas zvezdasa,traumatizovanih ranijim malverzacijama kako u KK tako i u FK,ali moramo podrzati ljude koji su nam stvarno ulepsali prethodnih godinu dana. Samo jako !!!

Reply
Maleta јун 18, 2017 at 21:43

Ma ljudi,svesni su oni da svoj maksimum mogu pružiti samo u Zvezdi! Napolju bi samo grejali klupu,da se ne lažemo!

Reply
pera јун 18, 2017 at 22:37

Promašio si temudruže i uvredio igrače. Ovo što Zvezda ima od domaćih igrača je ono što je rešilo da napreduje u zanatu koji radi i zato su tu. Ovde je veći deo reprezentacije Srbije ili momci koji imaju ambiciju da to vrlo brzo postanu i ovim momcima se treba diviti. Rukovodstvo kluba čini velike napore da napravi dogovor sa onima kojima je istekao ugovor i ja ne sumnjam da će to uraditi. Pošto nam Tompson ionako ne treba za narednu sezonu mi smo na vreme Boldena angažovali a što se tiče Voltersa mislim da će se naći neko drugo rešenje do tada bih svesno forsirao Radanova na toj poziciji. Naš glavni cilj prelaznog roka je nastaviti kontinuitet i rukovodstvo je upravo to i uradilo ponudivši dalju saradnju treneru i igračima. Svaka čast za trud a mislim da je krajnje vreme da država odreši kesu i pomogne svom posle Djokovića najvećem brendu na tv prijemnicima Evrope. Respekt za sve ove momke u klubu biće još prilike za radovanja sa njima.

Reply

Leave a Comment