Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

​Немања Мајдов бронзани на ГП у Канкуну

Немања Мајдов трофејни репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде наставио је са врхунским резултатима на међународној сцени освајањем бронзане медаље на ГП у Мексику.

Мајдов је у мечу за бронзу савладао Американца Колтона Брауна, чиме је стигао до друге медаље освојене у сениорској конкуренцији. Медаља у Мексику освојена је после одличја у Абу Дабију, чиме је још једном потврдио не само да је у одличној форми, већ и своје место у врху светске џудо сцене.

Немања је у првом колу савладао Руфата Исмајилов из Азербејџана. У другом мечу поражен је од Кубанца Ивана Фелипеа Моралеса Силве (при чему је и оштећен од стране арбитара када је Кубанац само за казну више прошао даље). Ипак, Немања Мајдов у следећим мечевима не дозвољава противницима никакву могућност за маневар. У првој борби репасажа савладао је Бруна Мендонка из Бразила, а затим и Американца Колтона Брауна.

Победа над Американцем донела је нашем Немањи Мајдову још једну вредну медаљу на међународној сцени у конкуренцији сениора.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment