Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Тренинг и ослушкивање жреба

Почела је нова радна недеља на Златибору, а фудбалери Црвене звезде су започели тренинг у уобичајено време од 9:45.

Кренуло је жестоким загревањем, много реквизита било је на терену, а играчи су те препреке одлично прелазили. У тим тренуцима стручни штаб и Митар Мркела су сазнали потенцијалне ривале у првом колу квалификација за Лигу Европе, а и фудбалери су покушали да их сазнају ослушкујући док су чекали свој ред за трчање.

Прешло се затим на центаршутеве и то у пуном трку. Играчи који су упућивали лопту у петерац некада су је једва стизали пре гол-аут линије, спринт је био неопходан. Сви фудбалери су током вежбе и центрирали и били у петерцу.

Затим се прешло на рад у три групе, две главне и омладинци који су радили са Косановићем. Ове две главне групе биле су подељене на линије тима, одбрана и остатак екипе. Поново се уигравао напад и кратки и брзи пасови.

За крај, игра између два гола, али у „хокејашком“ стилу. Терен се рачунао и иза монтажних голова, па се погодак важио и са предње али и са задње стране. Наравно, као и увек, тренер Милојевић је често прекидао игру како би објашњавао тактичке замисли.

За поподне је планиран један тренинг али поново у две групе, од 17 и 18 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment