Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своје мишљење након што је сазнао име противника у првом колу квалификација за Лигу Европе.

— Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много нити да обећавам, јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Ми јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме — рекао је Милојевић, који очекује да веома брзо добије информације о Флоријани.

Прочитајте још  План Звездиних летњих припрема

— До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације.

Прочитајте још  Млађе пионирке шампионке Београда

Звезда већ има искуства против клубова са Малте.

— Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике речи, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, и морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан ма како се звао, и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро — закључио је Милојевић.

Коментари

3 Коментарa на "Милојевић након жреба: Поштујемо свакога"

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
dejo
Гост

http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-je-florijana-prva-zvezda-je-gazda-kluba-iz-kontroverzne-italijanske-familije-trener-iz-serije-a/170644 zasto ovo ne postaviste autori sajta MCZ u vezi kluba sa kojim igra Crvena Zvezda a evo da znaju svi koji navijaju za Crvenu Zvezdu

dejo
Гост

Jedna poruka za tebe treneru Crvene Zvezde hocemo da pokaze da se nikog ne boji ni manjih ni velikih klubova necemo da Crvena Zvezda igra kukavicki ili da se boji od ekipa koje joj nijesu dorasle a sto se tice velikih ekipa hocemo da igra Crvena Zvezda sa njima na ravnim osnovama ne da je ubijaju od igre ili da se bruka od bilo koga

Дејан.Звезда
Гост

Оће ли старија генерација навијача доживјети да наш тренер „не респектује“ противнике као ову задњу деценију??
Сјећам се кад су питали Бранка Станковића јели ишао у Милано те ’88-ме да гледа и скаутира тадашњи Сакијев тим снова човјек је једноставно одговорио „зашто ја њих да снимам!!??“.
Дали ће поново бити неког „Бранка Станковића“ у Звезди…???? Све пролази Звезда траје!!