Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милојевић након жреба: Поштујемо свакога

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је своје мишљење након што је сазнао име противника у првом колу квалификација за Лигу Европе.

— Нећу рећи ништа епохално. Не бих волео да причам много нити да обећавам, јер мислим да нам је то најмање потребно у овом тренутку. Максимално ћемо се припремити за сваког противника јер сваког уважавамо ма како се звао. Ми јесмо Звезда и то није спорно, али данас у фудбалу морате да имате респект према свакоме — рекао је Милојевић, који очекује да веома брзо добије информације о Флоријани.

— До сада сам само начуо да је Италијан власник клуба и да имају доста италијанских играча, али немојте да ме држите за реч. То је само једна информација, за сада ништа више не знам о њима. Има доста наших играча и тренера тамо тако да ћемо јако брзо добити информације.

Звезда већ има искуства против клубова са Малте.

— Није то тако како људи замишљају, данас сви играју фудбал. Велики смо клуб, али не требају нам у овом тренутку велике речи, већ пуно рада. Имамо и немамо времена, и морамо да се фокусирамо на рад. Приступ према сваком противнику мора бити максималан ма како се звао, и то моји играчи морају да схвате. Свако друго размишљање није добро — закључио је Милојевић.

Повезане вести

3 comments

dejo јун 19, 2017 at 20:18

http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-je-florijana-prva-zvezda-je-gazda-kluba-iz-kontroverzne-italijanske-familije-trener-iz-serije-a/170644 zasto ovo ne postaviste autori sajta MCZ u vezi kluba sa kojim igra Crvena Zvezda a evo da znaju svi koji navijaju za Crvenu Zvezdu

Reply
dejo јун 19, 2017 at 19:46

Jedna poruka za tebe treneru Crvene Zvezde hocemo da pokaze da se nikog ne boji ni manjih ni velikih klubova necemo da Crvena Zvezda igra kukavicki ili da se boji od ekipa koje joj nijesu dorasle a sto se tice velikih ekipa hocemo da igra Crvena Zvezda sa njima na ravnim osnovama ne da je ubijaju od igre ili da se bruka od bilo koga

Reply
Дејан.Звезда јун 19, 2017 at 15:07

Оће ли старија генерација навијача доживјети да наш тренер „не респектује“ противнике као ову задњу деценију??
Сјећам се кад су питали Бранка Станковића јели ишао у Милано те ’88-ме да гледа и скаутира тадашњи Сакијев тим снова човјек је једноставно одговорио „зашто ја њих да снимам!!??“.
Дали ће поново бити неког „Бранка Станковића“ у Звезди…???? Све пролази Звезда траје!!

Reply

Leave a Comment