Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда добила противника у 1. колу

У првом колу квалификација за Лигу Европе Црвена звезда ће се састати са Флоријаном.

Поново Малта! Фудбалери Црвене звезде поново ће одмерити снаге са представником Малте.

У првом колу квалификација за Лигу Европе Црвена звезда ће играти против Флоријане.

Клуб са Малте основан је давне 1894. године. До сада је чак 25 пута био шампион своје земље, али последњи пут 1993. године. Претходну сезону Флоријан је завршио на петом месту на табели.

Флоријан је актуелни победник Купа Малте, а трофеј који је освојен претходне сезоне је 20. у историји клуба.

Прва утакмица биће одиграна 29. јуна 2017. године у Београду.

Текст на сајту СД

Повезане вести

12 comments

Maksa јун 19, 2017 at 18:00

Odlicno, lak protivnik u prvom kolu sa kim bi zvezda trebala da nastavi pripreme pred ozbiljnije izazove. Ozbiljno uci i u toj utakmici da se daju po 5-6 golova u obe utakmice da se da jasna poruka da nismo ovde da se zezamo. U drugom kolu najverovatnije Baku i tu treba biti oprezniji, i da se dovede jos po neki igrac da bi i njih odrali.

Reply
aleksandar јун 19, 2017 at 16:55

Ako se ne pojacamo dobro necemo ni proci drugo kolo. Ako ovi iz kluba misle da mozemo da igramo evopu sa Andjelkovicem,Srnicem i slicnima onda su se debelo zaj…

Reply
aleksandar јун 19, 2017 at 16:58

Vec vidim kako Milica pretrcavaju veliki kazakstanski igraci a Andjelkovic dise na skrge ko riba na suvo vec od 20. minuta igre. Nama treba bar jos 3,4 pojacanja da bi mogli da se nosimo cak i sa ovim kazakstancima ili bugarima. O trecem kolu necu ni da razmisljam.

Reply
LA[K]I јун 19, 2017 at 15:48

Lagan protivnik u prvom kolu,a prelak je i u drugom ko god od ta dva da nam dodje (kad se pogleda koji su jos bili ponudjeni). Sad nema izgovora ako ispadnemo pre treceg kola, a nema ni u trecem jer imamo sasvim dovoljno vrenema da se pripremimo. Pod hitno nam treba (bar) jos jedan stoper, trebao bi i levi bek, ali moze i Andjelkovic u prvom kolu, za dalje bi vec morao neko mladji. Ne bih imao nista protiv i da Milosevic igra, samo ne znam u kakvoj je forimi, s’ obzirom da za godinu dana u Zvezdi skoro da nije imao nikakvu minutazu. Voleo bih da ga vidim na terenu. Ponovicu i ono sto cesto pricam, voleo bih da nas jos pojaca i Jovicic iz Amkara i novi golman, a ja bih voleo Konovalova iz Backe jer je pokazao da je bolji od skoro svih nasih golmana u poslednijih 15 godina (cast izuzecima). Nadam se najboljem u Evropi ove godine!

Reply
Hadži Dragan јун 19, 2017 at 17:59

Nisu nama golmani toliko loši bili,koliko je debeli Maksa koji ih je ˝trenirao˝. Sve sami linijaši. A da ne pričam koliko nemaju pojma nogom da igraju.

Reply
LA[K]I јун 19, 2017 at 19:19

Slazem se. Pa uporedi Manojlovica (izdanak nase skole) sa Konovalovim kog su na akademiji moskovskog Spartaka trenirali najbolji golmani bivseg Sovjetskog saveza. Razlika je nebo i zemlja. Definitivno je za sve lose golmane u poslednjih 15-ak mozda i vise godina kriv veoma los rad trenera. Zato mislim da bi Konovalov kao najjeftinija opcija bio odlican cuvar mreze naseg tima, ma da ne bih imao nista protiv ni nekog drugog inostranog golmana. Samo ne vise domace golmane!

Reply
Backo јун 20, 2017 at 01:14

Gde cemo vise tolike strance da smestimo, ako nam i golman bude stranac?

Reply
LA[K]I јун 20, 2017 at 08:16

E to je pitanje za Terzu koji nenormalno dovodi strane igrace. I hajde da su to neki ozbiljni stranci vec sve osrednji igraci. Sad trenutno tu imamo Ruiza, Kangu, Boacija, Donalda, Le Taleka, Viveirosa, Auca, Jovovica, Rikardinja (mozda sam nekoga zaboravio). To mu dodje 9, a dozvoljena 4. Stvarno ne znam kako misle da sve to uklope. A bitno je da golman bude stranac jer je ocigledno da mi sa domacim golmanima nemamo srece. Svake sezone imamo po nekog amatera na golu koji nas na kraju kosta titule i (ili) Evrope. Zato smatram da nam treba jedan ozbiljan skolovan inostrani golman kako bi se ta rupa na golu konacno popunila. Ja dajem predlog Konovalova jer je odlicna i jeftina opcija, ma da moze i bilo ko drugi samo da je stranac skolovan u ozbiljnoj fudbalskoj akademiji. Nazalost zbog nagomilavanja stranaca mi stranog golmana ne mozemo da dovedemo za sada, ali bitno je da na svakoj drugoj poziciji imamo po jednog…

Backo јун 20, 2017 at 14:28

O tome ti i pricam – prosto, previse stranaca imamo, i nema sanse da dovedemo i golmana stranca.
Rece Terza da odlaze 3-4 stranca, nadam se sigurnom odlasku Ruiza, Kange i Le Taleka, mada kako ne dovodimo stopera, morace Le Talek da ostane kao altermativa za istu. Dvojica-trojica ce na pozajmice i doci ce se do dozvoljene brojke od 4 igraca.
Uzgred, zaboravio si Frimponga, ali je navodno od u procesu dobijanja naseg pasosa…

LA[K]I јун 20, 2017 at 17:08

Frimpong je od 2010. u Srbiji tako da ima pravo dobijanja naseg drzavljanstva. Sto se odlazaka tice ja ocekujem da ce svi stranci sem Frimponga (koji ce verovatno postati domaci igrac) i Boacija napustiti klub. Tu bi nakon toga trebalo da ostanu: Rikardinjo, Boaci, Jovovic, Auco i Viveiros. To je cifra od 5 stranaca, s’ tim sto bi svi ovi momci trebalo da dobiju sansu (Jovovic, Auco i Viveiros), jer je glupo da ih vise saljemo po pozajmicama. Jovovic je vec godinu ipo dana na pozajmicama, Auco bio u OFK Beogradu i ako je doveden za ozbiljne stvari onda treba da igra u Zvezdi jer ima 23 godine i nije omladinac da bi ga stalno slali na pozajmice. Viveiros ima 19 godina, ali je veliki talenat i treba da dobije sansu. Najverovatnije ce njega na pozajmicu. Kazam da nam treba strani golman jer nijedan domaci ne moze da brani u Zvezdi, a da je nama pristupacan. Manojlovic nema pojma, Kahriman rupetinam, stvarno ne znam ko bi od domacih mogao da brani. Mislim da treba to jedno mesto za stranog golmana osloboditi, jer ovako vise ne ide.

Dejan јун 19, 2017 at 14:26

Mislim da je protivnik, sto se kaze, po meri i da cemo moci ravnopravno da igramo sa njima. Mozda je bolje bilo da prvu utakmicu igramo u gostima ali sta je tu je. Samo hrabro i igraci ne smeju da osete pritisak i mislim da imamo sanse za dalje. Oni, ipak, nisu nivo reprezentacije Uzica od pre neki dan sa kojima smo izborili 1:1 i…idemo dalje!

Reply
Ajmo u Evropu јун 19, 2017 at 14:22

Opet glupavi maltezani .A komsije dobile.mrtvu buducnost

Reply

Leave a Comment