Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милијаш и Анђелковић о жребу

Након одрађеног преподневног тренинга, фудбалере Црвене звезде сачекала је вест о имену противника у првом колу квалификација.

Капитен Црвене звезде Ненад Милијаш не жели да потцени ниједног ривала.

— Први утисак је у реду,али нама је битно да се ми добро припремимо. Имамо још мало времена, погледаћемо противника и спремићемо се. Утакмица нам долази у сред припрема, нећемо бити 100% припремљени, али морамо проћи даље јер нема поправног — рекао је Ненад Милијаш.

Душан Анђелковић је претходног лета путовао на Малту.

— Мислим да је жреб добар за нас, и задовољни смо. Прошле године смо били на Малти и елиминисали смо противника, надам се да ће тако бити и овог пута. Путовање није ни кратко ни предуго, даљина је коректна, као и јачина противника. Ући ћемо 100% у утакмицу, опуштања нема — рекао је Анђелковић.

Повезане вести

3 comments

josif јун 19, 2017 at 17:06

Maltezane cemo eliminisati,mozda i lakse nego prosle sezone ali vec u drugom kolu imacemo velikih problema.Najverovatnije igracemo protiv kazahtanskog Irtish-a koji je jako jako neugodan protivnik.Gledao sam snimak na netu protiv nama dobro poznatog Kairata,odigrali su 3:3 a njihovi glavni igraci su Frenklin Dja DjedJe koji nam je grdne muke zadavao u dresu Cernomoreca kada je lomio kicme Vesovicu i Novaku Martinovicu,zatim Portugalac Fonseka,jako opak igrac i kazahstanski reprezentativac Aslan Darabajev koji sa loptom puno zna,takvog igraca mi nemamo.Kazem bice jako jako tesko da ih eliminisemo,da nekomentarisem nas tim kome se nezna ni rep ni glava.Pozz.MKD

Reply
LA[K]I јун 19, 2017 at 17:46

Pratio sam ih i ja i nisu neki bauk. Problem cemo imati sa odbanom ako se ne pojacamo do tada, ovako sasvim su prosecan tim za drugo kolo. Ni prejaki ni preslabi. Svakako nema izgovora za ispadanje!

Reply
Dejan јун 19, 2017 at 15:04

Ih, Milijasu i Andjelkovicu bi pametnije bilo da se dohvate zlatiborskog hlada, otvore po pivo i sete se kako se fudbal igrao nekada, u vreme kada su oni bili fudbaleri.

Reply

Leave a Comment