Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Митар Мркела о противницима: „Флоријана има доста играча из Серије Ц“

Спортски директор Црвене звезде је након што је сазнао имена свих потенцијалних ривала Црвене звезде у квалификацијама изјавио да жели да се иде корак по корак.

Мркела најпре размишља о Флоријани и првом колу квалификација.

— Италијан је власник клуба и доста италијанских играча, углавном из Серије Ц, игра у том клубу. Завршили су на петом месту претходне сезоне и могу да буду доста неугодни. Што се тиче осталих ривала, мислим да треба ићи корак по корак. Најпре се максимално озбиљно посветити Малтежанима. Видећемо ко ће бити побеник из двомеча Казахстанаца и Бугара. То би могло да буде географски незгодно путовање ако будемо ишли у Казахстан где је велика временска разлика, али хајде да најпре направимо први корак против Малтежана, па да онда размишљамо о следећем противнику — рекао је Митар Мркела.

Повезане вести

6 comments

dejo јун 20, 2017 at 00:08

Sportski direktore Mrkela Crvene Zvezde dovedite Fabricija Ravanelija da pomogne Crvenoj Zvezdi u dovodjenju igraca u Crvenu Zvezdu naprimjer da bude sef skauting sluzbe Crvene Zvezde

Reply
dejo јун 19, 2017 at 19:39

Sportski direktore Crvene Zvezde Mrkela hocemo da igra Crvena Zvezda Evropu a ako se to ne desi da svi odreda podnesete ostavke i hitno da se dogode promjene ako nisu sposobni da obezbijede Evropu Terzic i citava uprava Crvene Zvezde pa i ti Mrkela kao i Milojevic trener Crvene Zvezde znaci nema vise da se neko sprda sa Crvenom Zvezdom

Reply
aleksandar јун 19, 2017 at 18:33

A kod nas Milic,Andjelkovic,Milijas,Srnic,Ruiz,Le Talek nisu ni za seriju žnj a ne C. Ponavljam opet,bez 3,4 dobra pojacanja nemamo sta da trazimo u evropi, ko kako shvati neka shvati. Mi jedva valetu izbacili sa sve Kataijem i Hugom. Ovi kazakstanci ima nas prej…bu ako se ne pojacamo. Nemoj da se igramo sa renomeom kluba koji je i onako ukaljan.

Reply
kastiljo јун 19, 2017 at 17:13

Prosle godine ih Elfsborg izbacio u prvom kolu ukupnim rezultatom 12-0….Amateri,ako ove ne prodjete slobodno katanac stavite.Dunav Ruse dve klase slabiji od Levskog a jedno 3-4 od Ludogoreca,jedino moze Irtysh da predstavlja problem,nazalost moram to reci,jednostavno nam ne leze ti sovjeti bivsi,ekipa je u rangu Radnickog iz Nisa po kvalitetu.

Reply
LA[K]I јун 19, 2017 at 17:56

Napisao sam na proslom tekstu. Ako ispadnemo pre treceg kola uprava, igraci i sutrcni stab komplet napolje i da im se zabrani prilazak stadionu. Traziti od FSS-a da nam zabrani takmicenje u Evropi sledecih 10 godina ako ovde ispadnemo od realno amaterskih ekipa. Da ne kazem da smo mi nesta bolji od Kazahstanaca, ali koliko placamo igrace morali bi da ih pregazimo.

Reply
kastiljo јун 19, 2017 at 18:45

Raduje me pristup trenera Milojevica,tako treba jedan trener da se ponasa,daleko smo mi od neke sile pa da igramo sa omladinskom skolom protiv nekoga u Evropi.Ne busa u prsa ko “grof“ prosle godine kad je i za Valetu i za Ludogorec rekao kako je super zadovoljan zrebom,kako nije moglo lakse itd…Prve je jedva prosao na individualni kvalitet Kataia,za Ludogorec je suvise trositi reci.Sto se ove prve utakmice tice,sve osim gol razlike od +6 u korist Zvezde je za mene neprihvatljivo,za ove druge cu im i +3,+4 oprostiti,mozda cak i +2 🙂
Od pocetka prve utakmice sa 200% snage i koncentracije i ne gine im debakl.

Reply

Leave a Comment