Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Познати и могући ривали у 2. колу!

Након жреба за друго коло квалификација за Лигу Европе, познати су сви Звездини потенцијални ривали.

Уколико изађе као победник из двомеча против Флоријане, Црвена звезда ће или поново путовати у Казахстан, или ће посетити суседну Бугарску.

Наиме, Звезда ће у случају пласмана у 2. коло играти против бољег из дуела Иртиш (Казахстан) – Дунав Русе (Бугарска). Први меч Црвена звезда ће одиграти на страни, док ће у реваншу бити домаћин.

Термини за одигравање утакмица 2. кола квалификација су 13. и 20 јул.

Повезане вести

17 comments

dejo јун 19, 2017 at 19:55

Ne znam je li ko cuo a prenijet cu ovo da Partizan igra protiv Buducnosti prvi mec u Beogradu ja se nadam da ce Crevena Zvezda se ozbiljno pojacat i igrat posle duze godina LE ili neka podnesu ostavke ti koji su u Crvenu Zvezdu sada ili to da naprave

Reply
oknarb јун 19, 2017 at 19:31

да ли доводимо сутра појачање ,а ко неко провјерено зна?

Reply
Novicadelija јун 19, 2017 at 19:21

Uprava radi svoj osnovni posao i cilj a to je smanjenje duga.I dok se dug ne svede na nulu nece ni biti bitnijih iskoraka u evropi.Svima je najlakse voditi spiku iz fotelje.Odatle se sve vidi i sve zna.Ajde manje price nego svi koji nisu da se uclane u klub koji jesu da obnove clanstvo.Kupi sezonsku.Kupi dres .Ovako svi bi hteli da se igraci ne prodaju,da se dovode vrhunska pojacanja a kad je za derbi karta bila 800 dinara ili 6€ odmah pobuna.Pa kako mislite !? I da ne balavimo sa pricom ja cu kad ode Terzic a dodje ovaj ili onaj.Da ne balavim.Uclani se u klub,kupi sezonsku budi na stadionu.

Reply
LA[K]I јун 20, 2017 at 08:01

Lepo si rekao, samo kako se smanjuje taj dug? Tako sto se osrednjem fudbaleru koji dolazi iz amaterske Moldavije da plata od 360.000 evra, koja sa bonusima moze da naraste i do pola miliona. Jel se dug smanjuje tako sto se Pavkov i Milosevic plate ukupno 600.000 evra, a na terenu ne provedu zajedno 180 minuta. Da ne spominjem sada slucajeve poput Edsona, Moucea, Le Taleka ili Kange koji imaju/su imali ogromne plate za nase uslove, a pokazali su nista. Jel se tako smanjuje dug? I naravno da ocekujem da ove sezone udjemo u LE. Pa nije valjda da ocekujete da ovi dovode igrace za ogromne pare, a da mi pricama „Para nema, dug je veliki, nije realna Evropa…“. Pa nismo mi budale da nas neko tako mota. Kad pusti na teren Vucicevica, Senica, Andriju Lukovica, Jovovica, Viveirosa i druge talentovane mlade igrace onda cu reci nije realna Evropa, ali sa igracima koji zajedno samo sto nisu izasli na platu od 10.000.000 to necu reci sigurno! Dakle za ovakvo bacanje para LE MORA OVE SEZONE!

Reply
Maksa јун 19, 2017 at 18:07

Ni jedan od ova dva kluba nije previse atraktivan, ali oprez jer smo vec imali lose iskustvo i protiv kazahstanaca i protiv bugara. U prvom mahu bih rekao da je bolje igrati protiv Dunava jer su oni daleko ispod nivoa Ludogoreca ali kako god da bilo zvezda bi trebala da bude favorit.

Reply
kastiljo јун 19, 2017 at 17:10

Evo i ovde da napisem skor potencijalnih rivala
Floriana – 15 pobeda,po 9 poraza i remija
Dunav Ruse – 10 pobeda,po 8 pobeda i remija
Irtysh – u dosadasnjem toku sampionata,od marta meseca – 7 pobeda,4 poraza i 7 remija.

Reply
LA[K]I јун 19, 2017 at 17:52

Sasvim prosecne ekipe u svojim ligama. Maltezane izbacujemo lagano, a za ove samo dobra odbrana, a za napad cemo lagano. Zreb nam se podesio, ako ispadnemo pre treceg kola komplet uprava, igraci i strucni stab da podnesu ostavke i da ima se zabrani prilazak stadionu u krugu od 100 kilometara.

Reply
Hadži Dragan јун 19, 2017 at 18:01

Naravno da prolazimo u treće kolo, pa neka se obese na sred Terazija ako ispadnu.

Reply
kastiljo јун 19, 2017 at 18:36

I ja mislim da nas je sreca pogledala na zrebu,cak me mozda malo i brine da se nije istrosila za 3. i potencijalno 4. kolo 🙂 Ima neki Zenit da nam padne kakve smo srece,grobari redovno najlakse moguce protivnike dobijaju,te BATE,Samrok,Steaua u raspadu,u grupi nikad gori AZ i Augzburg…

Reply
LA[K]I јун 19, 2017 at 19:12

To si dobro zapazio. Njima sve ekipe u raspadu dolaze, a nama Ren, Bordo, Sausolo, pa i Kairat koji je jedan ozbiljan klub bio tada, a posebno sada. Doduse i mi smo prosle godine imali srece kada smo izvukli Ludogorec. To sto smo mi tu sami sebe izbacili na gluposti to je druga stvar. Jbt. sad kad razmislim od 6 golova koje smo primili od njih nijedan nije bio normalan, vec svaki na gluposti. Sta reci. Nadam se da cemo imati srece bar upola kao oni u poslednjih 10 godina i u 3. i u 4. kolu. Koliko smo para u ovoj deceniji dali za igrace i Kinezi bi nam pozavideli, a nikada nismo ni blizu LS ili LE, sem te kobne 2012. Nadam se da ce nam ova sezona kada punimo 10 godina bez grupne faze evro takmicenja konacno biti srecna, ma da kako uprava radi cisto sumnjam.

Reply
kastiljo јун 19, 2017 at 20:03

Odavno smo mi izgubili pobednicki mentalitet,zato smo i ispali od bugara i sasuola.Secam se,ne tako davno,smo se nadigravali sa jednim Milanom i tamo i vamo,sa buducim sampionom evrope.

LA[K]I јун 19, 2017 at 21:01

Milan, Bajern, Roma, PSV… Da ne nabrajam sad. Nije to tako davno bilo, a gledaj nas sad. 10 godina katastrofalnog pristupa klubu donelo je ovakav debakl nekada velikog sampiona. Kako smo od 3:1 protiv Rome na Mari dosti do 1:5 protiv Borca na istoj toj Mari ili do toga da jedan Partizan ne mozemo dve godine kod kuce da dobijemo u 4 utakmice. To je pitanje za Terzu, Lukica, Adzica i ostale koji su vodili klub poslednjih 10 godina.

kastiljo јун 19, 2017 at 18:37

Ne bih komentarisao sta ce se desiti sa upravom ako ispadnu u drugom kolu,da ne pricam o prvom.Znaju oni sta ce MORATI da ucine.

Reply
josif јун 19, 2017 at 17:09

Irtis izuzetno nezgodan.Glavni igraci su Frank Djadjedje(koji nam je lomio kicme u dresu cernomoreca),zatim portugalac Fonseka i rep.Kazahstana Aslan Darabajev.Prvenstvo im je u toku,nama se nezna ni glava ni rep tako da bice jako jako tesko.Nadam se da nisam u pravu.pozz.mkd

Reply
Hadži Dragan јун 19, 2017 at 18:02

Ma prolazimo Makedonac u treće kolo i to lagano, ali šta ćemo za dalje ???

Reply
pera јун 20, 2017 at 06:20

Ma mi uvek prolazimo. Da ih vidimo na terenu on je merilo i sudija. Prvo skoči pa kaži hop. Bilo je to ranije kad smo igrali jaku ligu u Jugi sada je ovo u srpskoj smešna liga još smešniji izazovi da bi mi nekog uopšte potcenjivali. Prošle godine su imali dve bitne utakmice i obe su izgubili i to od raspalog Partizana koji se nije sastavljao sa igrom ali mi smo morali da trpimo Lukovića koji je upropastio svoju karijeru na kraju.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 21, 2017 at 00:14

brate josife sve si u pravu..ali sa ovom ekipom i milijasem realno mi smo slabi cak slabiji od prosle godine–sve dok nasi treneri forsiraju penzionere nema nama napretka..jedva se otarasili Luneta sad se nakacio Milijas..pa da li neki malo ozbiljan klub bi stavio Milijasa da trenira sa ekipom a kamoli da igra ozbiljan fudbal

Reply

Leave a Comment