Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРепрезентација

Звездиних седморица репрезентативаца

На адресу КК Црвена звезда мтс стигло је још једно велико признање. Селектор Србије Александар Ђорђевић уврстио је на шири списак за Евробаскет 2017 чак седморицу првотимаца црвено-белих и два члана Звездиног развојног тима ФМП-а.

И поред три трофеја и бројних индивидуалних награда, на адресу КК Црвена звезда мтс не престају да стижу признања. Селектор Србије Александар Ђорђевић објавио је шири репрезентативни списак за Евробаскет 2017, а на њему се налази чак седморица Звездиних првотимаца!

Стефан Јовић, Бранко Лазић, Марко Гудурић, Немања Дангубић, Марко Симоновић, Огњен Кузмић и Огњен Добрић. Сви они су се нашли међи 25 играча на ширем списку и добили још једно признање за невероватну сезону пуну успеха. Такође, не треба занемарити да се на списку налазе два члана ФМП-а Дејан Давидовац и Алекса Раданов, па тако долазимо до нестварне бројке од девет играча из система КК Црвена звезда.

Селектор Србије Александар Ђорђевић присуствовао је трећем мечу финалне серије између Црвене звезде мтс и ФМП-а те се још једном уверио у квалитете поменутих играча.

Такође, поносно истичемо да су и пет јуниора КК Црвена звезда мтс нашла своје место у репрезентацији Србије до 18 година. Селектор Владе Јовановић уврстио је на списак Алексу Ускоковића, Вука Ђорђевића, Стефан Момиров, Ранка Симовића и Зорана Пауновића који су недавно постали прваци Србије савладавши у финалу екипу Мега Бемакса.

КК Црвена звезда мтс је веома поносна на ово достигнуће и жели сву срећу репрезентативним селекцијама Србије у походу на нове медаље.

Повезане вести

2 comments

pera јун 19, 2017 at 19:50

Zadatak je da se igra Boriše Suimanića u letnjem periodu podigne na reprezentativni nivo kako se zna i ume. On je potreban i Zvezdi i srpskoj košarci. Video je kako je Dobrić velikim radom dogurao do spiska reprezentacije. Prijatno sam iznenadjen pozivanjem Davidovca i Radanova. Da se ne lažemo i oni su naši igrači.

Reply
Hadži Dragan јун 19, 2017 at 18:00

Tako je, svi zasluženo. Bravo za selektora.

Reply

Leave a Comment