Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гобељић: „На тренинзима је занимљиво, атмосфера је сјајна“

Било је планирано да поподне наши играчи поново раде у две групе, међутим сви заједно су изашли на терен у 17:45, али су омладинци раније завршили са радом па су се вратили у хотел.

Данас је на загревању и популарна „шева“ доживела малу промену. Све је било исто, играчи су били у кругу, али су у центру осим два фудбалера била и три штапа, а ко погоди један иде одмах унутра.

Прешло се на вежбу паса али и дефанзиве. На јако малом простору играчи су били подељени у линије тима, а лопта није смела од једне до друге линије. Након тога и већ позната вежба поседа и чувања лопте између црвене, плаве и жуте екипе.

Онда први пут игра на целом терену, али није то био класичан фудбал између два гола. Поново је поента била на тактици коју је Милојевић објашњавао. Ипак, када се терен скратио на пола, и када су поред регуларних голова додата по два мала почело је нешто најближе класичном игрању фудбала на тренинзима до сада. Пред крај, склоњени су и додатни голови па се играло слободно на терену од 50 метара.

Марко Гобељић имао је током припрема мали пех са упалом ложе, али претходних пар дана тренира пуним интезитетом:

— Полако завршавамо ове припреме и спремање за прву утакмицу квалификација за Лигу Европе. Све иде својим током, а и ја сам након те мале упале сада спреман. Тренер је увео неке новине у рад, па је на тренинзима доста занимљиво. Атмосфера је сјајна, као што сам и слушао да је била претходних сезона — поручује наш новајлија.

Повезане вести

6 comments

dejo јун 22, 2017 at 13:59

Treba da se u Crvenoj Zvezdi vise favorizuju Srpski igraci a sto se tice stranaca samo oni koji su tri puta bolji od Srpskih igraca zasluzuju da dobiju priliku u Crvenoj Zvezdi

Reply
oknarb јун 21, 2017 at 14:26

до када је круунић везан уговором за емполи?.тешко да ће крила совјетов тако лако дати родићу раскид уговора,већ се сваки прелазни рок доводи у вези с нама.баша није кллош играч али плашим се да не буде гријешио као луковић

Reply
oknarb јун 21, 2017 at 14:17

било би одлично јер би добили на брзини.ако нас напусти плавша мислим да би алекса вукановић био најбоља могућа замијена иако је скуп и да није навијач партизана

Reply
CZBG јун 21, 2017 at 16:31

Odakle ti da je navijac Partizana?

Reply
oknarb јун 21, 2017 at 13:36

зна ли ко ко је сљедеће појачање нашег клуба или чекамо август?

Reply
Djordje јун 21, 2017 at 14:07

u klub crvena zvezda. Bi trebalo prvo da dodju Milan Rodic i Nemanja Radonjic. Ali nije jos uvek to sto posto sigurno.

Reply

Leave a Comment