Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Нова опрема за аналитику и стручњак из Манчестера стигли на Златибор

Данас је на Златибор стигла опрема која ће помоћи стручном штабу да стекне бољи увид и направи бољу анализу учинка фудбалера Црвене звезде на тренинзима.

Назив опреме је „Катапулт“ и заједно на Златибор са њом је дошао и стручњак из Манчестера који је данас објашњавао помоћним тренерима како „Катапулт“ функционише.

„Катапулт“ опрема састоји се из два дела; један део се качи на играче, и у потпуности је практичан и не смета приликом тренирања. Други део је софтвер који анализира прикупљење податке. Уређај на играчима мери доста тога: колико су претрчали, којом брзином, колики је утрошак енергије, оптерећење које фудбалери подносе и слично.

Опрема ће почети да се користи од четвртка на јутарњем тренингу.

Повезане вести

5 comments

dejo јун 22, 2017 at 13:27

Ovo je bilo potrebno Crvenoj Zvezdi al isto tako nadam se da ce na osnovu ove opreme koja je dobila Crvena Zvezda iz Mancestera pomoc da zna koji igraci su za Crvenu Zvezdu a koji ne a i da ,nadam se da ce da se napravi pravi odabir igraca sa ovim sistemom u Crvenoj Zvezdi

Reply
Pera јун 22, 2017 at 06:20

Ako sada prodaju Plavšića žaliće za bar tri puta više para koje će neko zaraditi na njemu već za godinu dana. Pričao je Terzić da sa nekim igračima treba biti strpljiv kod transvera. Epa ovo je taj igrač. Evidentno je da on napreduje i fizički svaki dan i da će za godinu dana biti šilo a takve igrače svi traže po Evropi. Najbrži je fudbaler na ovim prostorima i samo je do trenera da ga usmeri i iskoristi. Ne pravite budalaštinu da se odreknete većih para zarad trenutnih 1 do 2 mil EUR. Ovaj igrač ide za godinu dana preko 5 mil Eur sigurno. Ništa bolj ni fizički ni tehnički nije bio Modrić kada ga je Mamić utopio za velike pare ali je igrača prodao kad je za njega dobio cenu a ne bilo kakvu cenu. On je trenutno najinteresantniji igrač sa ovih prostora na tržištu i suludo je pokloniti igrača u ovom trenutku. Rasprodajte beskorisne strance za te pare.

Reply
kastiljo јун 22, 2017 at 11:46

Plavsic hoce da ide,moze biti samo kontraproduktivno zadrzavati nezadovoljnog igraca.Videces na primer sta ce se desavati u Partizanu povodom slucaja nindza kornjace,igraci koji zele da odu po svaku cenu a ostanu u klubu postaju rak rana svlacionice i ekipe.

Reply
kastiljo јун 22, 2017 at 11:49

Da se nadovezem na ovu temu.Videli smo ove sezone kod nasih stranaca,Donalda i LeTaleka kako su reagovali kad su uvideli da nista od evrope nema,s kakvom motivacijom oni da ostanu,aj kao ako nema para daj bar da se igra evropa,ali kad nema ni jednog ni drugog sta oni mogu ovde da dobiju,bolje im je da igraju za Arsenal iz Tule,al ce barem igrati na stadionima CSKA,Zenita,Spartaka,igrace pravi takmicarski fudbal.Ovde svaka utakmica deja-vu.

Reply
Dejan јун 21, 2017 at 22:26

Ma…kakav Katapult…dovedite nekog fudbalera u Zvezdu! Ekipa nam se sastoji od rekreativaca i neznalica!

Reply

Leave a Comment