Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Недовић и Човић на кампу у Врњачкој Бањи

Некадашњи бекови Црвене звезде Немања Недовић и Филип Човић посетили полазнике кампа у Врњачкој Бањи. Од недеље камп се сели на Златибор.

Некадашњи првотимци Црвене звезде, бек Уникахе Немања Недовић и плејмејкер финалисте Суперлиге ФМП-а Филип Човић, обишли су полазнике Звездиног кампа у Врњачкој Бањи, чиме је настављена пракса из претходних година да актуелни и некадашњи играчи обилазе полазнике црвено-белог кампа, и у разговору са најмлађим заљубљеницима у кошарку истичу значај оваквих акција за даљи развој.

Некадашњи бек Црвене звезде, и актуелни репрезентативац Немања Недовић присетио се својих посета оваквим камповима када је био дечак и истакао њихов значај у кошаркашком развоју.

Чак и данас сам у контакту са неким људима које сам упознао на кошаркашким камповима. Потребно је да се друже и слусају тренере јер пуно могу да науче. Увек ћу се радо одазвати оваквим позивима, и веома задовољан што сам по први пут у Врњачкој Бањи.

И Филип Човић је такође истакао да се радо одазива оваквим акцијама, и да сваком професионалном кошаркашу остају успомене са првих кошаркашких кампова.

Свако се сећа својих првих кошаркашких корака, и оваквих акција и долазака на летње кампове. Они су врло важни за развој сваког дечака, и то у сваком смислу, почев од оних људских квалитета, па до кошаркашког усавршавања са тренерима. раго ми је да се овакве акције и даље упражњавају и да и даље имају одзив код дечака и девојчица.

Душан Радовић директор Спортског центра у Врњачкој Бањи, који је задужен за кошаркашке терене на популарној „Коцки“, рекао је да ја већ постало традиционално да КК Црвена Звезда организује кампове у Врњачкој Бањи.

Камп је веома битан, и чак је и нека врсте иницијалне каписле за спортски туризам у Бањи. Спортски терени у ‘Коцки’ су управо због сарадње са Црвеном Звездом адаптирани и пресвучени новом подлогом која има ФИБА лиценцу. То је и био почетак улагања општине Врњачка Бања у спортску инфраструктуру – рекао је Радовић.

КК Црвена звезда мтс подсећа да ће се након прве уводне недеље у Врњачкој Бањи, камп преселити на Златибор.

Полазници кампа на Златибору биће смештени у одмаралишту „Браћа Секулић“ у четири смене: прва смена је од 25.06. до 02.07, друга смена је од 02.07. до 09.07, трећа смена је од 09.07 до 16.07, а четврта смена од 16.07 до 23.07.2017. године. И на Златибору КК Црвена звезда мтс спрема изненађења за своје полазнике у виду посета својих некадашњих и актуелних играча, који ће попут Недовића и Човића радити са полазницима кампа, али и указати на важност доласка на овакве акције.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment