Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаРепрезентација

Бојана Миленковић на списку олимпијског вицешампиона за Гран При

Одбојкашица Црвене звезде Бојана Миленковић налази се на списку селектора Зорана Терзића за XXV Гран При у Кини.

Зоран Терзић, селектор женске сениорске репрезентације Србије, саопштио је списак играчица за јубиларни, XXV Гран При 2017.

На списку олимпијског вицешампиона налази се 18 играчица, међу којима је и наша Бојана Миленковић.

Женска сениорска репрезентација Србије, олимпијски вицешампион, играће у јубиларном XXV Гран Прију 2017. током I викенда I дивизије у А групи у Анкари (7 – 9. јул) са Турском, Бразилом и Белгијом.

У оквиру II викенда, Србија ће играти у Д групи у Сендаију (14 – 16. јул) са Бразилом, Јапаном и Тајландом, а у оквиру III викенда (21 – 23. јул) у Г групи у Хонг Конгу са Русијом, Јапаном и Кином.

Финални турнир XXV Гран Прија 2017. одиграће се 2 – 6. августа у Нанђингу, у Кини. На Финалном турниру ће, поред домаћина Кине, играти 5 најуспешнијих репрезентација са јединствене табеле после 3 одиграна викенда, односно 9 утакмица.

Ново признање за наш женски одбојкашки клуб и потврда рада Звездине одбојкашке школе. Црвена звезда поново има репрезентативца.

Бојана је уз бившег Звездиног либера, и још једног изданка Звездине школе, сада играчице Визуре Теодору Пушић једина играчица из домаће лиге на списку репрезентативки.

Верујемо у нову медаљу! Пуно среће желимо нашим девојкама и Бојани!

Повезане вести

Leave a Comment