Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипремеФудбал

Црвена звезда – Рудар 0:0

ФК Црвена звезда је ремијем окончао припреме на Златибору. Сутра након краћег преподневног тренинга, следи повратак за Београд.

Терен: СЦ „Швајцарија“
Гледалаца: 1000
Црвена звезда: Станковић, Стојковић, Савић, Фримпонг, Анђелковић, Доналд, Ле Талек, Срнић, Руиз, Рикардињо, Боаћи.
Играли су још и: Гобељић, Милошевић, Милијаш, Рачић, Аџић, Јововић, Вучићевић, Павков.

Капитенску траку на овој утакмици понео је Душан Анђелковић. Звезда је у уводним минутима утакмице претила преко Славољуба Срнића, фудбалера који је први успео да шутира у оквир гола. Оријентација Црвене звезде у нападу била је игра преко бокова, те су Срнић и Руиз покушавали да пронађу Рикардиња и Боаћија. Најбољи стрелац Црвене звезде преходне сезоне у неколико наврата се нашао у приликама да озбиљно запрети, али углавном је шутирао непрецизно.

Звездина игра преко бокова у први план је избацила и централне везне играче, Доналда и Ле Талека. Обојица су се у финишу првог полувремена нашли у прилици да затресу мрежу; Доналд је након центаршута Анђелковића покушао директно из волеја, али није успео да погоди оквир гола. Неколико минута касније, Руиз је проиграо Ле Талека који је такође покушао, али се истакао голман Рудара.

Друго полувреме започео је Лука Аџић који је заменио Руиза. У 51. минуту и Рикардињо је покушао да погоди из волеја, али његов ударац није био довољно квалитетан.

Рудар је одличну прилику имао у 57. минуту. У питању је била стопостотна прилика, али млади голман Александар Станковић успео је да одбрани зицер и сачува Звездину мрежу. Рудар је у другом делу игре заиграо боље, тачније знатно опасније, и Станковић је имао још једну прилику у 64. минуту да покаже шта зна. А зна много! Звездин голман је у тим тренуцима био најзаслужнији што Рудар није стекао резултатску предност.

Средином другог дела Владан Милојевић је извршио неколико измена, па је састав Црвене звезде од 69. минута био следећи: Станковић, Гобељић, Савић, Ле Талек, Милошевић, Рачић, Милијаш, Јововић, Аџић, Вучићевић, Павков.

Управо су нови играчи, Аџић, Павков и Вучићевић у неколико ситуација били најближи да затресу мрежу Рудара, међутим то им није успело. До краја утакмице мреже су мировале, те је Црвена звезда остварила и други реми на припремама.

Повезане вести

23 comments

krvavi zvezdas-DE јун 24, 2017 at 15:58

sramota i trenera i kluba da igraju srnic,le talek,ruiz,stojkovic,milijas..pa ovo je sprdanje sa klubom..to su igraci za trecu ligu

Reply
Hadži Dragan јун 24, 2017 at 09:04

Koga briga za pripremne utakmice. U četvrtak svi na Marakanu.

Reply
Hadži Dragan јун 24, 2017 at 09:04

Koga briga za pripremne utakmice. U četvrtak svi na Marakanu.

Reply
ZVEZDAS јун 24, 2017 at 08:30

Sram vas sve bilo.
Radi takvih hejtera i laznih navijaca Zvezda i jeste gdje jeste.
Kada su nestali pravi navijaci a pojavili se „vi“ i dao vam se prostor za ispoljavanje svojih frustracija, tada je i klub propao.
Zvezda je ipak iznad vas.
Ne treba ni pridavati vaznost vasim gluparijama.
Sve strucnjaci za tastaturama.
Vi ste u stvari ogledalo ovog’ propalog drustva i podanici loseg sistema.
ZIVJELA ZVEZDA
Zivjela je i prije vas pa ce i vas prezivjeti i nadzivjeti.

Reply
Dark јун 24, 2017 at 17:54

Ne klub je poceo da propada kada su navijaci poceli da se dele na te prave kao sto si ti i na ostale lazne koji pamte Zvezdu najverovatnije mnogo duze nego sto ti imas godina. Klub je propao zbog raznih ljudi koji se kunu u Zvezdu i za Zvezdu a inkasiraju godisnje pola miliona pride kao Ivic, Bozovic, Andjelkovic, Lukovic, Bunjevcevic a ne donose nista. I ti pravi Zvezdas jos zameras da se neko takav kritikuje. Klub je propao i zbog cinjenice da ni jedan „lazni“ Zvezdas koji je nesto vredeo u Evropskim razmerama kao sto su Vidic, Stankovic, Jugovic ne zeli da se vrati u klub da slusa vas prave Zvezdase vec nas zaobilaze u velikom luku i po kadkad navrate na neku utakmicu. I Piksi je pobegao od vas „pravih“.
Daje se podrska bez osnova raznoraznim jebivetrima koji neznaju nista sem da kazu kako su oni veliki Zvezdasi. Zasto bi se iko hvalio ako sve izgleda smesno i zalosno. Kritikuje se na vreme i kritikuju oni sto uglavnom pamte Zvezdu kad je bila ZVEZDA-strah i trepet i jedan od najvecih klubova u istocnoj evropi. A svojim komentarom si upravo ti ispoljio svoje frustracije, glupe konstatacije i pokazao da si produkt propalog drustva i loseg sistema jer me tvoj komentar vise podseca na reci naseg dobro poznatog politicaLa:
„Sve su to strani placenici i domaci izdajnici“.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 24, 2017 at 19:42

Dark sve se slazem…dok su nama na severu idoli dunjic a ne sekularac.pizon od naseg kluba nema napretka

Reply
dusan јун 25, 2017 at 01:53

zvezda sigurno nije tu gde jeste zbog laznih navijaca. pre ce biti da je tu zbog laznih uprava, laznih menadzera, laznih trenera i laznih igraca. ja kao lazni navijac i danas gledam devet od deset utakmica na marakani, nikada nisam dobio besplatnu kartu, niti jedan jedini dinar zaradio na zvezdi ili oteo od zvezde, i jedem svoju dzigericu zbog zvezde. to sam ja hejter i ispoljavam svoje frustracije zato sto sam na marakani gledao pizona, duleta savica, rajka janjanina, marka elznera, milosa sestica, milka djurovskog, piksija, i da ne nabrajam, a sada moram da gledam ove uzasne amatere. stavi prstic na celo i u pauzi vikanja „zivjela zvezda“ pokusaj da dobacis to toga da klub nije propao zbog nasih frustracija. ako se potrudis siguran sam da ces videti da je to tako.

Reply
dusan јун 23, 2017 at 23:21

Станковић, Стојковић, Савић, Фримпонг, Анђелковић, Доналд, Ле Талек, Срнић, Руиз, Рикардињо, Боаћи. ubedljivo najgori tim zvezde u istoriji

Reply
Dark јун 24, 2017 at 00:30

Od ovog tima mozemo u septembru ocekivati Stojkovica, Frimponga, Rikardinja i Andjela. Ostali igraci ce otici. Ne mirise na dobro nikako.

Reply
dusan јун 24, 2017 at 06:55

meni ovo izgleda kao dno dna

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 24, 2017 at 15:55

smejurija od ekipe…stojkovic jadnik dva puta pokusava da centrira pogadja igraca koji stoji..petkovic je za njega bio marselo..le talek,ruiz i srnic garantujem nisu ni za palilulac..a ovi sto lupetaju kao nebitne su pripremne utakmice nemaju pojma o fudbalu..a kad puknemo prvi pljuju..obicne neznalice

Reply
Kalderon јун 23, 2017 at 22:44

Svako ko se iole ozbiljnije bavio fudbalom zna da je rezultat u drugom planu. Zamisli sada igrati laprsavo i dobro jednostavno nije moguce.Postoji ona narodna ptica koja rano procvrkuce brzo se usere u gnezdo.

Reply
dejo јун 23, 2017 at 22:41

Kako je moguce da Crvena Zvezda igra nerijeseno sa Rudarom iz Pljevanja to je za mene nevidjeno treneru Crvene Zvezde Milojevicu pa neka je to i u pitanju prijateljska utakmica ,nadam se da ces treneru Crvene Zvezde dobro razmislit koje igrace treba zadrzat u Crvenu Zvezdu koje treba stavit na transver listu

Reply
Petar јун 23, 2017 at 22:32

Cestitam

Reply
Petar јун 23, 2017 at 22:37

Barem klincima nek daju foru, pa i prvi u plej autu da budemo nije bruka.

Reply
Dejan јун 23, 2017 at 22:17

Dok igraju Le Talek, Ruiz, Ping-pong, Srnic, Andjelkovic a pogotovo Stojkovic (on ne razume ovaj sport)…nema nista od naredne sezone!

Reply
oknarb јун 23, 2017 at 21:50

зААШТО ТЕРЗА НЕ НАГОВОРИ НА ПРЕВАРУ ГАЈИЋА ,АНТОНОВА.ГАЈИЋА ИЛИ ЧАВРИЋА И РОДИЋА ДА ДОЂУ У ЗВЕЗДУ

Reply
Petar јун 23, 2017 at 22:36

Mozda oni samo nece da igraju sa polu-amaterima u ekipi koja igra polu-amatersku ligu i koja nije videla evropska takmicenja 10 godina.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 23, 2017 at 21:15

TO JE TO:: posteno mi nemamo tim ni za maltu..duplo golo

Reply
aleksandar јун 23, 2017 at 21:15

Grofova zvezda bi ove nakantala sa 4 komada razlike, mozete da pricate sta hocete.

Reply
Dark јун 24, 2017 at 00:27

Zenga bi grofa oduvao sa pionirima BSK-a iz Batajnice. Toliko o domacoj struci. Dzaba izgleda ni da Milojevic nije kadar, nadam se da gresim i da je ovo samo ruzan pocetak.

Reply
Loki јун 23, 2017 at 21:06

Miloje…pa sta traze Ruiz i LeTalek u timu???? I posle Bozovica Bozovic…Ne…ne…ovaj tim i ova igra …to je sigurno neka skrivena kamera…

Reply
oknarb јун 23, 2017 at 20:39

ако се по јутру дан познаје треба очекивати још једну неуспијешну сезону ,под условом да нам судије не помогну.тешко вјерним навијачима

Reply

Leave a Comment