Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милојевић: „Припреме су завршене, а као да их нисмо ни почели!“

Након другог ремија Црвене звезде на припремама на Златибору, утиске је сводио шеф стручног штаба Владан Милојевић.

— Могу да кажем да сам задовољан неким стварима, али има много тога што треба исправити. Видела се велика жеља играча, али видео се и замор. Покушавали смо да подигнемо физичку припрему и имамо још времена до четвртка да радимо на томе, мало ћемо смањити ритам и верујем да ћемо бити припремљени физички. Да, видела се жеља и грешке су и настајале из велике жеље. Нисмо имали брзину коју имамо на тренингу. Није у питању један или два играча већ читава екипа. Као и сваку утакмицу и ову ћемо анализирати, али ја сам оптимиста — рекао је Милојевић.

Тренеров генерални утисак о припремама је да су пре свега можда и пребрзо прошле.

— Припреме су завршене, а као да их нисмо ни почели. Примећује се тај психолошки моменат код играча. Цела та сезона која је иза њих… Многи играчи нису ни навикли на овакав ритам. Физички замор јесте проблем, али је психички замор још и већи и треба вратити екипу. Задовољан сам атмосфером међу играчима, и то је нешто за почетак јако битно. Сви ови елементи ће доћи временом након мало одмора. Овде смо имали максималне услове за рад и ја нисам тренер који тражи алиби. Рекао сам да увек волим да победим. Интересује ме карактер, вољни моменат који свако од играча има да бих касније могао да припремим екипу на најбољи начин.

Премда су одигране само две утакмице, навијачи Звезде нису навикли на то да се припреме заврше без победе.

— Психолошки је боље победити, али у оваквим утакмицама то није приоритет. Звезда је Звезда и треба сваку утакмицу да иде на победу, али излазимо из режима на који играчи нису навикли. Имали су потрошњу током целе недеље. Скоро да ништа не знамо о физичкој спремности фудбалера који су пристигли током припрема. Драго ми је да дају све од себе, али утисак је као да смо тек почели припреме, а већ смо их завршили — закључио је Милојевић.

Повезане вести

7 comments

Dejan јун 24, 2017 at 15:22

Ma, koga ces ti da pripremis?! Ne mozes ti pripremiti onaga ko o ovom sportu pojma nema (Stojkovic, Le Talek, Milic, Ruiz, Frimpong, Srnic, Savic) i onoga ko se rekreativno bavi ovim sportom jer nema sta pametnije da radi u zivotu (Andjelkovic, Milijas)!

Reply
Pera јун 24, 2017 at 12:54

Miloje gledao sam ovih dana trenera koga su rodbinske veze dovele čak do reprezentacije gde je upropastio jednu talentovanu generaciju. Skinuo cene svim tim igračima jer nije napravio igru jer nije definisao pozicije i prava i nadležnosti fudbalera na terenu. U utakmici sa Špancima jedan tim koji mora da dobije najbolju njihovu garnituru je izgubio utakmicu sa njihovim rezervnim timom. Isti igrači sa drugim trenerom su pokorili svet. Naravoučenije napraviš li igru i vratiš li navijače na tribine uspeo si ne učiniš li to nema potrebe objašnjavati šta sledi. Zato pamet u glavu neki bi da dovode Ronaldinje i ostale nje a da ih ova talentovana deca gledaju ali je samo jedini krivac trener. Zato je moj savet ne brenovati njihove interese da bi nekoga prodali nego insistirati na autonomiji trenera u odlučivanju oko igre i tima i rad, rad, samo krvav rad uz rizike forsiranja mladih domaćih igrača. Imaš lep savet Radonjića koji je sakupio pre sezone tim i tražio da se svi drže tima i onoga što on odluči u interesu svih njih. Nije bilo sujete zato je i bilo uspeha. Prilika života da se postane priznat i cenjen trener se ne propušta. Zgrabi je na radost svih nas.

Reply
kastiljo јун 24, 2017 at 17:38

Lalat i Miloje nisu treneri istog ranga.Milojevic je ozbiljan covek sa sistemom dok je Lalatovic razmazeni narkoman (informacija iz prve ruke) koji veze sa zanatom nema…Ovaj fijasko sa reprezentacijom koja je bila projektovana za finale je cist dokaz kolika je on neznalica i cist primer nekoga ko se preko veze trpa gde pozeli.

Reply
dejo јун 24, 2017 at 12:06

Treneru Crvene Zvezde Milojevicu evo ti predlog za sastav Crvene Zvezde protiv Maltezana Kahreman ,Stojkovic ,Stojanovic ,Frimpong ,Milosevic ,Adzic ,Plavsic ,Ristic ,Racic ,Rikardinjo i Boaci

Reply
ZVEZDAS јун 24, 2017 at 09:32

Bravo Zvezdo.
Bravo treneru.
Bravo igrači.
Vjerujemo u vas.
Samo naprijed.
Toliko ste nam sreće podarili u životu da je sve ovo minorno prema tome.

Reply
Дејан.Звезда јун 23, 2017 at 23:44

стандардно превелика жеља,претешке ноге и на крају ћемо опет пјевати „путуј европо и немој више чекати на нас…“

Reply
dusan јун 23, 2017 at 23:30

i nama se cini da je sve bilo za dzabe. HOROR

Reply

Leave a Comment