Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Срђан Плавшић пред промоцијом у Прагу

Срђан Плавшић

Звездин „Атомски мрав“ требало би сутра и званично да буде промовисан у новог играча прашке Спарте.

У трансферу вредном 1.500.000 евра, Звезди ће припасти 1.200.000, док 20% од трансфера (300.000) иде Спартаку. Плавшић би сутра требало да прође прегледе а затим и да парафира уговор са клубом из престонице Чешке.

Прича о Звездиној деци и младим играчима служи као фраза када други алиби не пролази, али врло брзо се врати на старо. Након две године на Маракани, прошле сезоне најбољи играч Црвене звезде, Срђан Плавшић налази се у Прагу и пред промоцијом је у дресу Спарте.

Срђан Плавшић је за Црвену звезду одиграо 73 утакмице и постигао 10 голова, од чега 8 прошле сезоне. У последње две сезоне је најфаулиранији играч Црвене звезде, и играч који је изнудио највише жутих картона противника. У Звезду је дошао 10.августа 2015.године из суботичког Спартака и потписао трогодишњи уговор. Дебитовао је у победи над Чукаричким, који је водио садашњи тренер Владан Милојевић, и одмах задобио симпатије навијача, као и надимак „Атомски мрав“.

Наступао је за младу репрезентацију Србије на актуелном ЕП у Пољској. За У21 репрезентацију је одиграо 8 утакмица, а забележио је и две утакмице за А репрезентацију Србије.

За Плавшића се дуго времена интересовао шкотски великан Селтик, који га је пратио и у Пољској, у протеклом периоду се распитивао и Базел, али је прашка Спарта била најбржа и најупорнија у намери да ангажује Звездиног „Атомског мрава“.

О трансферу Плавшића извештавају и чешки медији, као и познати италијански „трансфер специјалиста“, новинар Ђанлука Ди Марцио. Тренер Спарте је Андреа Страмаћони.

Плавша, срећно!

Повезане вести

4 comments

Dejan јун 25, 2017 at 22:54

Srecno! Ti i Ristic ste jedino razumeli ovaj sport!

Reply
marko јун 25, 2017 at 12:09

ono sto nesto vredi prodajemo a sa druge strane kupujemo igrace na kilo,primer onog auda ili kako se vec zove sto je bio u OFK, pa senic,pa pavkov,pa milosevic i ilic iz spartaka i da ne nabrajam dalje

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 25, 2017 at 10:47

srecno mrave..bio si jedini koji je vredeo u haos ekipi..

Reply
Hadži Dragan јун 25, 2017 at 06:04

Mali,neka ti je sa srećom.Vole te ludaci sa istočne tribine.

Reply

Leave a Comment