Важно Клупска дешавања Кошарка Најновије Саопштења

Саопштење КК Црвена звезда мтс

писмо

Саопштење КК Црвена звезда мтс поводом бројних гласина и „проверених информација“ о заинтересованости појединих клубова за играче клуба , који су под уговором.

КК Црвена звезда мтс пажљиво прати све активности на тржишту играча после завршетка једне од најбољих сезона у историји клуба. Међутим, дужни смо да истовремено обавестимо јавност да све „проверене информације, сазнања или позивања на проверене иностране изворе” везане за играче КК Црвена звезда мтс и њихове евентуалне трансфере у неке друге клубове, немају апсолутно никакве везе са истином.

Клуб је био приморан да се огласи на овај начин након бројних „вести” (неистина) које су се појавиле претходних дана: Јовић, Џенкинс, Кузмић… ко је следећи?

Апсолутно смо свесни да након још једне сјајне сезоне, постоји велико интересовање за играче КК Црвена звезда мтс, и то интересовање неког од заинтересованих клубова, никоме не можемо да забранимо. Оно што можемо, је спречавање ширења гласина и неистина, јер сва тројица играча који су претходних дана „пресељени” у неки од страних клубова, или „наводно” преговарају са њима – имају важеће уговоре са КК Црвена звезда мтс и прописано обештећење!

Клуб подсећа да је руководство на крају сезоне обавило разговоре са свим играчима који су под уговором и постигло договор.

Зато, још једном понављамо, о свим активностима у прелазном року која су везана за КК Црвена звезда мтс,јавност ће бити обавештавана искључиво преко званичног сајта клуба.

КК Црвена звезда мтс

0 0 votes
Гласање за чланке

1 Коментар