Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда продала једног од најбољих за 800.000!

Црвена звезда је овог лета довела четворицу фудбалера а на путу је да дође до прве зараде овог лета обзиром да ће Срђан Плашић пут Спарте из Прага.

Чешки медији објавили су да је договор три стране постигнут и да ће обештећење за Плавшића износити нешто испод милион евра! Када се одбије 20% који иду Спартаку из Суботице, испада да је наш клуб понајбољег играча у финишу сезоне продао за свега 800.000 евра!

Ако узмемо у обзир да је Плавшић плаћен Спартаку 300.000 евра, те на то додамо његове зараде, бонусе и порез, испада да је на трансферу једног од најталентованијих момака малде репрезентације зарађено свега пар стотина хиљада евра. Заиста, премала сума, међутим треба сачекати и званичне информације у вези овог трансфера.

Са друге стране, подсетимо, Бразилац Рикардињо који игра на позицијама као и Плавшић, инкасираће од Звезде за две године преко милион евра, плус порези које ће наш клуб морати да плати.

Повезане вести

19 comments

dusan јун 27, 2017 at 09:09

sto se mene tice cudi me da je plavsica neko platio uopste. njegova fizicka komponenta je toliko slaba da se postavlja pitanje da li bi mogao da igra u pionirima. iole brz igrac, fizicki jaci koji ga cuva i – plavsic ne postoji. sta je odigrao plavsic prosle godine? protiv franjavaca nije postojao. meni je strahotno to sto smo mi kataija prodali za 2 miliona sto je u danasnjem fudbalu potpuno besmislena cifra, a katai je za plavsica ronaldo. prema tome bilo kakve pare za plavsica su super.

Reply
Dark јун 27, 2017 at 18:44

Malo je takvih igraca kao Plavsic. Izabrao je klub i ligu gde moze dalje da napreduje i verovatno do kraja sledece sezone bice to totalno drugi igrac. Nije jos klasa kao Roben, koji je takodje od stakla i nema ama bas nikakve snage u za duel, ali fizicke predispozicije i brzina su im tu negde. Ako bude ozbiljan i radi na sebi bice to vrhunsko krilo. Ima tek 21 godinu.

Reply
Dark јун 27, 2017 at 01:11

Ova vest bi mogla da se uvrsti u rubliku BEZ KOMENTARA ili VEROVALI ILI NE.
Sta reci a ne zaplakati a dovodimo igrace od 27 godina i platom skoro 400000 iz Moldavije.
Pogubili su konce ovi iz uprave nazalost.

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga јун 26, 2017 at 15:33

Ово је најбољи доказ колико се цени наш српски фудбал и колика је вредност наших играча. Продаш најбољег за сићу, а доведеш најгоре странце и папрено их плаћаш. Да су странци ишта вредели не би завршили у Звезди. Неколико пута сам коментарисао да би Здравко Мамић „утрапио“ своју кафе-куварицу за пет милиона евра, а ето ми Плавшића поклонисмо да Звезда не би пропала. То је стање и јадна фудбалска будућност српског фудбала.

Reply
Pera јун 26, 2017 at 17:57

Nije tačno, poklonili su najboljeg igrača da Terza ne bi propao. Njegov džep je zakon. Taj koji ga je postavljao sada treba da ga pozove i da ga pita neke stvari. Ovo gledamo od devedesetih godina kada je nevini Džajić prodavao po sistemu pola pije pola Šarcu daje. Tako su uostalome nestale ogromne pare iz kluba. Zvezda realno ništa nije inkasirala od prodaje igrača od devedesetih godina sem prošle godine kada je otac Marka Grujića zaje… gospodu te uterao pare u klub pa su ovi poludeli i te pare brže bolje proćerdali na dovodjenje nikakvih stranaca. Razlog se zna na njima se najlakše stavlja u džep jer ne vrede za ugovore koje potpisuju a ćute kao zaliveni jer im je interes na prvom mestu a zabole ih za klub gde obavezno ni krivi ni dužni igraju. Realno Zvezda u istoriji nije imala par igrača stranog porekla koji su vredeli, donosili razliku na terenu. Škola Džajić u zavlačenju ruke u džep klubu je na delu. Po sistemu to je dozvoljeno jer nema tragova da policija hapsi. Svi živi pričaju da se neko ugradjuje kad je tako onda gospodo u svoju odbranu objavite ugovore ovih kobajagi igrača javno kako eto ne bi bilo sumnje u vas. To vi nikada nećete uraditi, niste ludi. Ovako ovi ogromnu lovu za naše prilike u džep vi se pravite ludi a i oni na terenu jer su zaštićeni kao beli medvedi, menadžeri glume naučnike jer zaradjuju velike pare ni krivi ni dužni a mi navijači se nadamo da će klub preživeti. Neće ovako još dugo zato očekujem od svih nas navijača da konačno ovo isteramo na čistac. Ronaldinje koje ste doveli vi sami plaćajte iz svojih džepova i pustite klub da radi bez vaše veeelike stručne pomoći. Sramota je kakav odnos prema klubu imaju ti vaši strani igrači. Nama takvi nisu potrebni i pre ćemo istrpeti nekog klinca na terenu nego ove neznalice koje glume zvezde. Pa nas navijače nije sramota zbog nas samih već zbog vas jer ste u klubu i radite protiv njega za svoj džep.

Reply
kastiljo јун 26, 2017 at 19:31

Kakva drzava takav i klub.Ne zaboravimo da ovo nije privatna firma vec drzavna…U vrhu drzave orgijaju svakakvi kriminalci,reketasi i korumpirani tipovi,kako da ocekujemo da u najvecem sportskom klubu bude drugacije?Sve ce se vrteti iz supljeg u prazno dok neko ne kupi klub sto se desiti u skorijoj buducnosti nece,jer se nece “oni“ odreci tek tako svog dela kolaca….

Reply
dusan јун 27, 2017 at 09:05

a i kada ga kupi nece biti bolje jer ce ga kupiti zbog zemljista a ne zbog stadiona i kluba. mozda bi ovo stvarno trebalo zatvoriti, jer je postalo nepodnosljivo

Reply
Otpisani101 јун 26, 2017 at 15:27

Moram da budem surovo iskren…plavsic najbolji igrac prosle sezone???gde zvezda sve sto je mogla je izgubila i tu je tacka…veliki igraci igraju velike utakmice…taj plavsic,kao i donald,kao i boaci imali su ne 1,nego 3 derbija da pokazu od cega su napravljeni…i nisu se videli u derbiju ama bas nijedan…koga interesuje mladost,radnik i kurta i murta…svi igraci od prosle godine su gubitnici jer su imali sve u svojim rukama i sve izgubili…treba ih sve prodati bud zasto,jer nemaju petlju za velike utakmice…to je sustina price…

Reply
kastiljo јун 26, 2017 at 19:32

Prosto ne mogu da verujem koliko je minusa tvoj komentar dobio,fascinantno je da postoji jedna osoba koja se ne slaze s gore napisanim….Svi su oni majstori protiv radnika i ostalih amatera,u derbiju se niko video nije.

Reply
kastiljo јун 26, 2017 at 15:19

nazalost tako funkcionise trziste igraca iz nase lige.igrac plavsicevog kalibra bi sledece godine otisao za 600.000,pre godinu dana za milion i po a pre 2 godine za 2 miliona…realna je prica ovo,ne vredi on vise od ovoga,katai je za klasu bolji igrac pa smo jedva 2M izvukli.

Reply
dusan јун 27, 2017 at 09:06

potpisujem

Reply
Nebojša Kovač јун 26, 2017 at 14:49

Koliki je Terzićev procenat, sme li neko da pita?!

Reply
anchy јун 26, 2017 at 14:39

dovest melega umesto srdjana

Reply
Sava Savanovic prvi Srpski vampir јун 26, 2017 at 14:34

Koji slepci vode ovaj klub. Svaka šuša može da vas ucenjuje, poklanjate najboljeg igrača a dovodite polovnjake i to strance. Polovinu stranaca ili ćemo da poklonimo jer niko neće da ih kupi ili ćemo da ih plaćamo dok iz lože budu gledali utakmice. Gde smo mi zalutali, pa to je strašno. Dok nas neko ne kupi nećemo se mi nagledati niti naigrati fudbala. JAD I BEDA KO SVE VODI I KO IGRA U NAŠOJ ZVEZDI.

Reply
johnny19696 јун 26, 2017 at 14:15

Ovde neko debelo laze…….voleo bi ako mozete, saznajte pa podelite to sa nama…ako je neko ponudio 2mil € (Seltik navodno) , ko je i iz kog razloga prodao malog za 800000…i dali je to tacno…..

Reply
oknarb јун 26, 2017 at 13:49

родић не долази

Reply
DJOLE BARI 91 јун 26, 2017 at 13:46

PA SRAM VAS BRE BILO, DECKO JE JEDINI KOJI VREDI U ZVEZDI.

Reply
dusko majkic јун 26, 2017 at 13:38

taj rikardinjo je macka u dzaku,bole da su te pare dali plavsicu. za njega bar znamo koliko vredi.dokle kod se bude gledala licna zarada ane interes kluba takvi ce nam i rezultati biti.dok neko ne zavrsi u zatvoru zbog loseg poslovanja nista se nece promeniti.klub mora biti privatizovan.nemogu klub voditi kriminalci,huligani imenadzeri koji samo gledaju svoj interes

Reply
Pera јун 26, 2017 at 15:01

Što se bunite pa to je sistem Dragana Džajića legende kluba. On je obučavao ove Lukiće, terziće i ostalu svitu kako se prvo stavlja u svoj džep a onda sića za klub. Zašto su morali da prodaju Plavšića jedinog igrača koji vredi u ovoj Zvezdi. Za godinu dana bi mogli da zarade 2-3 mil ne sada je vreme jer se sada može neko ugraditi posle teško. Maksimović trguje sa 20-30mil Eur a za koliko je para otišao iz kluba. Vi gospodo nemate interes da ovo ponovo postane normalan klub i da ima normalan tim zato je i Čović pobegao od vas. Nije on budala. Koga više vi zanimate i vaši instant igrači. Ako vas ne zanima klub e onda i vi ne zanimate nas.

Reply

Leave a Comment